ناصر ایمانی: مردم نه اصلاحطلباند و نه اصولگرا بلکه طرفدار کارآمدی هستند
ایمانی در ادامه و در پاسخ به این پرسش که منظور دکتر قالیباف از این سخنان که امروز دعوا دیگر بر سر اصلاحطلبی و اصولگرایی نیست، بلکه بر سر عرضه دار و بیعرضه بودن افراد است، چه میتواند باشد، اظهار کرد: مردم ما اساساً نه اصلاحطلباند و نه اصولگرا هستند، بلکه هنگام انتخابات نگاه آنها به کارآمدی افراد است و در همه انتخابات نیز همینگونه بوده است.
پایگاه خبری فردا: ناصر ایمانی در پاسخ به این پرسش که با توجه با بیانات حضرت آقا در مورد ویژگیهای یک شخص مناسب برای نمایندگی مجلس که شامل ایمان، شجاعت، روحیه جهادی و انقلابی و طرفدار عدالت بودن است، مصداق این صفات چه افرادی میتوانند باشند، اظهار کرد: بهصورت کلی و همانگونه که حضرت آقا فرمودند، نماینده مجلس باید کسی باشد که جسارت و شجاعت ورود به مسائل و مشکلات را داشته باشد و کسی میتواند دارای این جسارت و شجاعت باشد که خودش درگیر زدوبندهای و رانتهای قدرت و ثروت نباشد و درواقع پرونده پاکی داشته باشد تا بتواند بدون ترس وارد مسائل نظارتی دستگاههای مختلف و موارد تقنینی موردنیاز کشور که از شئون نمایندگان است بشود، بدون اینکه از لابیهای قدرت و ثروت هراسی داشته باشد.
وی افزود: یک نماینده باید بتواند در تخصیص بودجههای کشور با شجاعت عمل کرده و در مورد تخصیص و عدم تخصیص بودجه قاطع باشد. چنین کاری تنها از کسی برمیآید که به قول معرف دستمالش تمیز باشد، زیرا با دستمال کثیف نمیتوان شیشه را پاک کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا بابیان اینکه مردم باید هنگام انتخاب خود به این مسائل دقت کنند، گفت: مسئله عدالت نیز در همین چارچوب قرار میگیرد و کسی میتواند عدالت داشته باشد که خودش پاک دست باشد و بتواند در موقع مقتضی تصمیم موردنیاز را گرفته و از تصمیمات مضر برای کشور اجتناب کند.
وی ادامه داد: کسی میتواند عدالت داشته باشد که خودش اسیر باندبازیهای معمول میان نمایندگان و مسئولان اجرایی کشور وجود دارد نباشد.
ایمانی با تأکید بر اینکه فساد صرفاً فساد مالی شخصی نیست، خاطرنشان کرد: گاهی اوقات افرادی هستند که هیچگونه فساد شخصی نیز ندارند، اما برای حزب، جناح و رفقا و یا حوزه انتخابیه خود، امتیازاتی را در مجلس قائل میشود که این از فساد شخصی بهمراتب بدتر است، زیرا فساد در بیتالمال و مصالح کشور است.
این تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: البته شجاعت و عدالت همه آنچه یک نماینده باید داشته باشد نیست و یک نماینده باید کارآمدی لازم را داشته باشد و مسائل کلان کشور را بفهمد و دریکی از مسائل فکری و پژوهشی، مدیریتی و اجرایی یا برنامهریزی تجربه لازم را داشته باشد تا پس از ورود به مجلس بتواند برای کلان کشور تصمیمات بزرگ بگیرد.
وی افزود: کسانی که این ویژگیها را ندارند، ممکن است افراد بسیار خوبی هم باشند و در برخی از مسئولیتها نیز مفید واقع شوند، اما در مقام نمایندگی مجلس چنین چیزی نیست، پس این شئون باید تفکیک شوند و توجه کنیم که فردی که برای یک مسئولیت مناسب است، ممکن است برای مسئولیتی دیگر مناسب نباشد، اگرچه فرد محترم و پاکی هم باشد.
ایمانی در ادامه و در پاسخ به این پرسش که منظور دکتر قالیباف از این سخنان که امروز دعوا دیگر بر سر اصلاحطلبی و اصولگرایی نیست، بلکه بر سر عرضه دار و بیعرضه بودن افراد است، چه میتواند باشد، اظهار کرد: مردم ما اساساً نه اصلاحطلباند و نه اصولگرا هستند، بلکه هنگام انتخابات نگاه آنها به کارآمدی افراد است و در همه انتخابات نیز همینگونه بوده است.
وی با اشاره به اینکه نگاه مردم برخلاف سیاسیون جناحی نیست، تصریح کرد: هنگامی مردم در انتخاباتی به یک گروه از افراد رأی میدهند که اصلاحطلب هستند، برخی فکر میکنند که مردم اصلاحطلب شدهاند و دفعه بعد که مردم به اصولگرایان رأی میدهند، عدهای فکر میکنند که مردم اصولگرا شدهاند، درحالیکه اینگونه نیست.
این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید دوباره بر اینکه مردم نه اصلاحطلباند و نه اصولگرا، خاطرنشان کرد: مردم تنها به دنبال این هستند که چه کسی میتواند به آنها و کشورشان خدمت کند و چه کسی توانایی کار را دارد.
وی ادامه: ممکن است مردم در انتخاباتی به دلیل اینکه گروهی در قدرت خوب عملنکرده است به گروه مقابل آن رأی دهند، اما این تنها به دلیل درست عمل نکردن گروه مستقر در قدرت است و به همین دلیل بهطرف مقابل رأی میدهند تا بلکه آنها بتوانند به مردم و کشور خدمت کنند و این به معنای طرفداری مردم از آنها نیست.
ایمانی تصریح کرد: مردم به کارآمدیها و تواناییها نگاه میکنند و اینکه آقای قالیباف بحث نگاه مردم به عرضه دار و بیعرضه بودن افراد را مطرح میکند هم مفهومش همین است که مردم جناحی به مسائل نگاه نمیکنند.
وی در پایان اظهار کرد: مردم هیچگاه هم در این 40 سال نگاه جناحی نداشته و دغدغه آنها انتخاب افرادی شایسته برای خدمت به کشور، انقلاب و مردم بوده است نه نگاه جناحی.
دیدگاه تان را بنویسید