شریعتمداری: ۹ دی ایستگاه پایان فتنه ۸۸ بود

کد خبر: 967905

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه ۹ دی ایستگاه پایان فتنه سال ۸۸ بود، گفت: با توجه به شواهد و اسناد موجود به وضوح می‌توان گفت فتنه‌ ۸۸ ، فتنه‌ای آمریکایی و اسرائیلی بود.

شریعتمداری: ۹ دی ایستگاه پایان فتنه ۸۸ بود

خبرگزاری تسنیم:حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران با اشاره به حماسه ۹ دی گفت: ۱۰ سال از این حماسه گذشته است، این حماسه ایستگاه پایان فتنه ۸۸ بود.

وی با بیان اینکه با توجه به شواهد و اسناد موجود به وضوح می‌توان گفت فتنه ۸۸، فتنه‌ای آمریکایی - اسرائیلی بود، افزود: این فتنه مدیریتی بیرونی داشت و از درون نیز حمایت می‌شد. فتنه ۸۸ همانند جنگ احزاب یا همان جنگ خندق بودکه همه دشمنان اسلام اختلافات ظاهری را کنار گذاشته بودند و به این نتیجه رسیدند که باید ائتلاف کنند و اسلام نوپا را از پای دربیاورند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: در فتنه ۸۸ همه آمده بودند برخی جریانات داخلی نیز وارد شده بودند تمام گروه‌های ضدانقلاب، بهائیت، منافقین، کومله‌ها، نهضت آزادی و ملی گرایان نیز آمده بودند حتی تکفیری‌های آن زمان نیز وارد ماجرا شده بودند.

شریعتمداری با بیان اینکه اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس نیز به صراحت از فتنه ۸۸ حمایت می‌کردند، عنوان کرد: از مدت‌ها قبل همه شرایط را آماده کرده بودند حتی ده‌ها نفر از مسئولان عالی رتبه سرویس‌های اطلاعایت بیگانه تحت عنوان اساتید دانشگاه‌ها و تحت عناوین دانشگاهی وارد کشور شده بودند و با کسانی که قرار بود در فتنه ۸۸ نقش آفرینی داشته باشند جلسات آموزشی گذاشتند و برخی از آن‌ها را به کشور‌های دیگر برده بودند، اسناد این‌ها موجود است و نمی‌توان آن‌ها را تکذیب کرد.

وی اضافه کرد: آقای جان کین عضو برجسته MI۶ دوبار به ایران آمده بود و با کسانی که در فتنه ۸۸ نقش آفرینی داشتند جلساتی را برگزار کرده بود.

مدیرمسئول روزنامه کیهان افزود: رادیو اسرائیل که تنها یک رادیو بود از چند ماه قبل از شروع فتنه در سایت وزارت خارجه اسرائیل زبان فارسی را دایر کرد، یورونیوز که صرفاً برای اروپایی‌ها برنامه پخش می‌کرد ۴ ماه قبل از فتنه اقدام به پخش برنامه‌های فارسی کرد. بی بی سی و VOA بخش‌های فارسی خود را دایر کردند.

شریعتمداری ادامه داد: حماسه ۹ دی حماسه بسیار عظیمی بود که به فرمایش رهبر معظم انقلاب باید باحضور مردم انجام می‌شد. ۹ دی پایان فتنه ۸۸ بود. البته نباید بگوییم که پایان تمام فتنه‌ها بود باید هوشیار باشیم ترتیب این فتنه‌ها نشان می‌دهد دست دشمن در عرصه‌های دیگر خالیست البته در ۴۰ سال گذشته ما گام‌های بلندی برداشته‌ایم و با موفقیت از مسائل عبور کرده‌ایم.

وی مسئله نفوذ را یکی از اصلی‌ترین مسائل در شرایط فعلی دانست و گفت: یک نوع نفوذ این است که عوامل نفوذی وارد می‌شوند و دست به تخریب و بمب گذاری می‌زنند، اما خطرناک‌تر از آن نفوذ در ساختار نظام است که باید مراقب این نفوذ باشیم.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با تأکید براینکه دشمن قبل از هر چیز به دنبال میانجی است که این میانجی باید توسط دشمن شکار شود، افزود: این میانجی باید دو ویژگی داشته باشد تا شکار شود. این ویژگی‌ها داشتن مسئولیت در نظام و شناخته شدن آن مسئولیت برای مردم است.

شریعتمداری عنوان کرد: شخصی با این ویژگی‌ها اگر با خط اصلی نظام به هر علت مانند فرزند، قدرت طلبی و سایر علل فاصله پیدا کند آماده است تا شکار شود. میانجی پس از شکار تابلوی خودی دارد، اما شناسنامه‌اش غیرخودی است، او مجبور است نظرات خود را ارائه کند که می‌توانیم از این طریق او را بشناسیم. از لحن و نوع قولشان می‌توان به راحتی آن‌ها را شناسایی کرد. هرگاه دیدید کسانی با خط اصلی نظام فاصله دارد نمی‌گویم متهم‌شان کنید، ولی با احتیاط با آن‌ها برخورد کنید.

وی تصریح کرد: کم کاری‌ها زمینه فتنه را ایجاد می‌کند فتنه‌ها وقتی از راه می‌رسند شبهه ایجاد می‌کنند و وقتی می‌روند بصیرت می‌آفرینند. فتنه ۸۸ داستانی است که باید از انتها خوانده شود ما از خواندن ۹ دی باید برای امروز بصیرت داشته باشیم. عده‌ای هستند که رسماً از اغتشاشگران حمایت می‌کنند کفش دزد را که پیش نماز نمی‌کنند شما از نقل قول می‌توانید افراد نفوذی را بشناسید.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه نتانیاهو در ماجرای فتنه ۸۸ گفت که برخی از افرادی که در این ماجرا حضور دارند مورد حمایت ما هستند، افزود: برخی از این افراد حتی پست دریافت کردند بدون اینکه توبه کرده باشند.

شریعتمداری با تأکید براینکه دشمن حقیرتر از آنست که وارد فاز جدیدی از برخورد‌ها با ایران شود، اظهار داشت: مسئول تحریم‌های ایران در وزارت خزانه داری آمریکا اخیرا کتابی را به عنوان "هنر تحریم‌ها" نوشته است و وقتی خبرنگاری از او پرسید شما چرا کالا‌های لوکس را تحریم نکردید او پاسخ داد به دو علت این کار را نکردیم، اول برای اینکه تتمه ارز در ایران خارج شود و دوم اینکه کالا‌های لوکس وارد می‌شود و ثروتمندان آن‌ها را در اختیار دارند و به این ترتیب اختلافات طبقاتی ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: وقتی ۵۰۰ اتومبیل لوکس با کارت بازرگانی یک خانم روستایی وارد می‌شود و ما با یک مسئول تماس می‌گیریم و می‌گوییم مگر کارت بازرگانی‌ها را چک و کنترل نمی‌کنید او در پاسخ به ما گفت؛ آقای فلانی گفت به شما مربوط نیست.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با تأکید براینکه باید هوشیار بود، چون ما در جایگاه برجسته‌ای هستیم، گفت: دشمن در مجلس دست به ترور زد و ما در شرق فرات با موشک‌های نقطه زن پاسخ آن‌ها را دادیم آن‌ها کشتی ما را توقیف کردند کشتی آن‌ها را توقیف کردیم با این اقتداری که داریم نباید بازیچه دست مرفهین بی درد شویم.

شریعتمداری تصریح کرد: وزیری که طبق اعلام خودش هزار میلیارد سرمایه دارد حق ندارد در این جایگاه مسئول باشد.

وی گفت: در مورد حقوق‌های نجومی اصل کار غلط است. تو در این جایگاه قرار گرفتی که به عنوان امانت در دستان توست. امام علی (ع) به اشعث بن قیس گفت مسئولیت برای تو امانت است. فلان آقا که اکنون در زندان است برای واگذاری شرکتش به فردی می‌گوید باید شرکت‌ها را در اختیار کسی قرارداد که در فلان ستاد ریاست‌جمهوری سمت دارد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در پایان بیان کرد: سوال من این است که آقایان! نگاه شما در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی چه تفاوتی با دشمن دارد؟ تفاوتی ندارد، شما شبیه هم هستید. آقا! مالک اشتر دیگر بر نمی‌گردد، دیدید که برنگشت، علی زمان اجازه نداد و نمی‌دهد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت