حواشی روز آخر ثبت نام کاندیداها/ زوج نماینده بازهم کاندیدا شدند/ وزیر اقتصاد دولت احمدینژاد هم کاندید شد
در هفتمین روز مجلس زوج نماینده مجلس بازهم در کنار هم عزم کاندیداتوری کردند.
خبرآنلاین: حسن کامران و همسرش نیره اخوان در کنار حیدرعلی عابدی و ناهید تاج الدین نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اصفهان برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
همچنین قاسم میرزایی نکو نماینده فعلی دماوند در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید با حضور در ستاد انتخابات کشور برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران ثبت نام کرد.
احمد نقیب زاده عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات فرمانداری تهران حضور یافت. همچنین محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی مجلس نیز با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور برای شرکت در انتخابات دوره یازدهم مجلس از حوزه انتخابیه کبودرآهنگ ثبت نام کرد.
قدرتالله علیخانی نماینده اصلاحطلب مردم قزوین در دورههای ششم، هفتم و هشتم مجلس، موسی قربانی نماینده قائنات در مجلس پنجم، ششم، هفتم، هشتم هم کاندیدا کردند.
حجتالاسلام مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کرد.
سمیعالله حسینی مکارم، که مدتی به عنوان سرپرست شهرداری تهران انتخاب شده بود، برای ثبتنام حوزه انتخابیه کاشان به ستاد انتخابات کشور آمد.
محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران و علی صوفی فعال سیاسی اصلاح طلب با حضور در ستاد انتخابات کشور برای ثبت نام از حوزه انتخابیه رشت ثبت نام کرد.
افشانی بعد از ثبت نام در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور چهره های مطرح اصلاح طلب در انتخابات تأکید کرد: چند ساعت به پایان ثبت نام مانده و احتمال می دهم که چهرههای شاخص اصلاح طلب هم در راه باشند.
سید شمسالدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد و حسین راغفر کارشناس مسائل اقتصادی برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس وارد ستاد انتخابات فرمانداری تهران شدند.
حضرتی: هزینه انتخاباتیام را به صورت شفاف اعلام میکنم/ پیداکردن سرلیست کار سختی نیست عضو فراکسیون امید مجلس پس از ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است هزینه انتخاباتی خود را اعلام کند یا خیر؟ گفت: هزینه انتخاباتیام را به صورت شفاف و ریز اعلام خواهم کرد.
الیاس حضرتی عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، عصر امروز پس از ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا فکر میکنید مردم بار دیگر به شما رای خواهند داد یا خیر مردم هر تصمیم بگیرند روی سر ما جا دارند و مردم به هر کسی که تشخیص دهند که باید رای دهند همان مبارک است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا هزینه انتخابات خود را حاضر است اعلام کند یا خیر، گفت: هزینه انتخاباتیام را به صورت شفاف و ریز اعلام خواهم کرد.
عضو فراکسیون امید درباره سرلیستِ اصلاح طلبان در تهران در نبود عارف تصریح کرد: ثبتنام و سایر مراحل انتخابات باید انجام شود و سرلیست پیدا کردن کار سختی نیست.
حضرتی درباره اینکه رئیس دولت اصلاحات از برخی چهرههای اصلاحطلب برای شرکت در انتخابات دعوت کرده است، خاطرنشان کرد: من فکر میکنم در شرایط فعلی کشور هم آقای خاتمی و هم شخصیتهای دلسوز که به آینده کشور فکر میکنند باید برای حضور افرادی که دانش لازم را دارند و صالح و علاقهمند هستند فراخوان داده و مردم عزیزمان نیز برای رای دادن پاس صندوقها حضور پیدا کنند.
عضو فراکسیون امید مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا مردم از عملکرد اصلاحطلبان راضی بودند یا نه، گفت: استدلال مردم را باید پای صندوقها دید و به هر لیستی رای دهند رضایتمندی خود را ابراز کردهاند.
افشانی: احتمال ثبت نام چهرههای شاخص اصلاح طلب وجود دارد
دبیر جنبش نسل نو ملت ایران (نما) گفت: چند ساعت به پایان ثبت نام مانده و احتمال می دهم که چهرههای شاخص اصلاح طلب هم در راه باشند. محمدعلی افشانی دبیر جنبش نسل نو ملت ایران(نما) با حضور در وزارت کشور جهت ثبتنام برای انتخابات مجلس در جمع خبرنگاران گفت: من اصلاح طلبم و الان ثبتنام میکنیم و بعداً لیست ها هم مشخص میشود.
وی افزود: نتیجه نهایی را مردم رقم میزنند و نتیجه ای که با رای مردم باشد برای ما محترم است.
افشانی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور چهره های مطرح اصلاح طلب در انتخابات تأکید کرد: چند ساعت به پایان ثبت نام مانده و احتمال می دهم که چهرههای شاخص اصلاح طلب هم در راه باشند.
ملاوردی در جمع خبرنگاران: هدف من کارآمدی مجلس است /
معاون سابق رئیسجمهور، ارتقاء جایگاه مجلس و کارآمدی خانه ملت را از اهدافش برای حضور در مجلس یازدهم خواند.
به گزارش خبرنگار مهر، شهیندخت ملاوردی معاون سابق رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در دولت یازدهم با حضور در ستاد انتخابات کشور از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرد.
وی در جمع خبرنگاران در خصوص شفافیت هزینههای انتخاباتی اظهار داشت: ضرورت شفافیت هزینههای انتخاباتی در لایحه جامع انتخابات هم مدنظر بود که موضوع مهمی است. جناحها و احزاب باید مردم را محرم بدانند.
ملاوردی ارتقاء جایگاه مجلس و کارآمدی خانه ملت را از اهدافش برای حضور در مجلس یازدهم خواند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تویسرکان با بیان اینکه هزینه انتخاباتی بنده حداقلی است گفت: نمیدانم به مجلس فعلی چه امتیازی بدهم.
همزمان با آغاز ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکنون ۱۸ نفر نامزد این دوره از انتخابات این شهرستان شدند که یکی از آنها محمدمهدی مفتح نماینده فعلی این شهرستان در مجلس است. بر همین اساس جویای سوالاتی از این کاندیدا شدیم که با هم میخوانیم؛لطفا در مورد هزینههای انتخاباتی خود بگویید
مردم تویسرکان به خوبی واقف هستند در تمام دورههای انتخابات که کاندیدا شدم هزینههایم در حد کاملا حداقلی بوده آن هم به منظور کارهای نظیر چاپ و توزیع پوستر و تهیه ناهار و شام افرادی که در ستاد انتخاباتیام فعالیت میکردند، هزینهکرد ما در حد حداقلی و کاملا شفاف بوده است.
اقدامات شاخص عملکرد خود را برای تویسرکان بفرمایید.
معتقدم با حضورم فضای هماهنگی و همکاری بین مدیران شهرستان که در سالهای گذشته به شکل فعلی وجود نداشت، ایجاد شد و توسعه زیرساختهای اقتصادی به شکل قابل ملاحظهای نسبت به گذشته محقق شد.
تلاش بر تجهیز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)، تکمیل بیمارستان در حال احداث قائم(عج)، تکمیل و بهرهبرداری سد سرابی، آغاز عملیات اجرایی سد خرمرود، حل مشکل آب شرب بسیاری از روستاها، بهسازی روستاها، احداث خط انتقال آب شرب شهر تویسرکان از سد سرابی و احداث تصفیه خانه این سد بخشی از اقداماتی است که پیگیری و انجام دادهام.
البته سرشاخهکاری گردو با هدف افزایش کمیت و کیفیت گردوی تویسرکان و ایجاد باغ مادری گردو برای تولید نهال پیوندی در حوزه کشاورزی از دیگر کارهایی بوده که انجام شده است، میتوان از تثبیت و آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن باباکمال و ثبت تویسرکان به عنوان شهر جهانی مبل و منبت گلریز نیز به عنوان اقدامات تاثیرگذار در رشد تویسرکان یاد کرد.
سد خرمرود که از ردیف بودجه خارج شده بود هم اکنون توسط بخش خصوصی با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال احداث است، همچنین احداث مجتمع آبرسانی به منظور تامین آب شرب روستاهای خرمرود را در برنامه داریم و اینکه مطالعات کارشناسی پروژه مسیر تویسرکان به گنجنامه انجام شده و خبر خوش برای مردم تویسرکان اینکه این طرح در ردیف بودجه سال جاری قرار گرفت.
نوسازی مدارس، ایجاد و بهرهبرداری از کارخانجات صنعتی متعدد نیز بخش دیگری از اقدامات انجام شده در شهرستان تویسرکان محسوب میشود. دلیل اینکه فکر میکنید مردم باید مجدد به شما رای دهند، چیست؟
احتمال اینکه مجدد مردم به بنده رای دهند بسیار بالاست؛ مطمئنم، انشاءالله برای بار دیگر مورد اعتماد مردم قرار میگیرم، مردم تویسرکان مردمی شریف و قدردان هستند امیدوارم این محبت مردم همچنان شامل حال بنده باشد تا اقداماتی که در قالب پروژه در حوزههای مختلف شهرستان نیمهتمام مانده است، تکمیل شود تا شهرستان به جایگاهی که استحقاق آن را دارد، برسد.
مهمترین مشکل استان از نظر شما چیست؟
به نظر بنده ظرفیتهای خالی در حوزه اقتصاد استان بسیار است؛ ما باید در حوزه اقتصادی بسیار فعالتر از اینکه هست، باشیم، استان از نظر گردشگری و صنعت خیلی بیش از اینکه هست، میتواند رشد داشته باشد.
همدان استانی فرهنگی است با وجود اینکه بنیه بسیار خوبی در این خصوص داریم؛ اما در حوزه فرهنگی نیازمند توجه بیشتری هستیم. ضعف مجلس فعلی در چیست؟ شما راهکاری برای اصلاح آن دارید؟
آئیننامه مجلس؛ متاسفانه آئیننامه داخلی مجلس به خوبی و به طور کامل توسط هیئت رئیسه رعایت نمیشود.
ضعف دیگر؛ اولویتبندی است که باید در مجلس مد نظر باشد یعنی کمیسیونهای مختلف باید مشکلات را اولویتبندی کرده و به مسائل با اولویت بالاتر زودتر رسیدگی کنند، در تمام کمیسیونها ما این ضعف را میبینیم مجلس در بسیاری از حوزههای دارای اولویت در رسیدگی به مسائل نیست، اینکه در نظارت مجلس بیش از آنچه هست، مدیریت و بسترهای آن فراهم شود.
راهکار برای این مشکلات، به نظر میرسد که هیئت رئیسه مجلس باید تعامل بیشتری با نمایندگان به ویژه با نمایندگانی که تجربیات بیشتری دارند، داشته باشد و اولویتها را به صورت کارشناسی نظیر فرامین رهبری در اولویت قرار دهند.
امتیاز شما به مجلس فعلی چند است؟
خودتان نمره بدهید، نمیدانم چه امتیازی بدهم.
اگر دوباره به بهارستان راه پیدا کنید برای مردم چه کاری انجام میدهید؟
بسیاری از اقدامات ما در پروژهها به صورت نیمهکاره باقی مانده که باید تکمیل شود، دلیل اینکه مجددا کاندیدا شدم همین موضوع بود، میخواهم تویسرکان در شرایط پیشرفته و توسعهیافتهای قرار گیرد بیکاری در آن رخت بربندد و مشکلات اقتصادی مردم حل شود تا بتوانیم شهری آباد داشته باشیم، دلم میخواهد مردم چه در شهر و چه در روستاها بتوانند به راحتی زندگی کنند.
امیدوارم در مجلس هم بتوانم به عنوان نماینده مردم غیور، متدین و فرهنگی تویسرکان به خوبی انجام وظیفه کنم و ویژگیهای این مردم ارزشی را در سطح مجلس و کشور نشان دهم.
از توضیحات شما سپاسگزارم، صحبتی در پایانی دارید، بفرمایید.
خیر، از محبت و توجه شما سپاسگزارم.
وزیر اقتصاد دولت احمدینژاد: برای ثبت نام در انتخابات مجلس با کسی مشورت نکردهام
وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد اظهار کرد: برای ثبت نام در انتخابات مجلس یازدهم با هیچ کسی صحبت نکردهام.
به گزارش ایسنا، سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد که جهت ثبتنام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات فرمانداری تهران حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات مجلس، گفت: با شفافیت مالی تبلیغات انتخاباتی برای کاندیداهای انتخابات مجلس موافقم و معتقدم به ارتقاء جایگاه نظام کمک میکند.
وی با تاکید بر اینکه شفافیت مالی نه تنها برای نمایندگان، بلکه برای همه مسئولان امری ضروری است، اظهار کرد: شفافیت مالی برای کاندیداهای انتخابات مجلس امری است که موجب کارآمدی بیشتر نظام و پیشبرد بهتر اهداف انقلاب میشود، زیرا همان طور که حضرت امام (ره) فرمودند، مجلس در رأس امور است و حفظ جایگاه مجلس به پاکدستی نمایندگان وابسته است.
وزیر پیشین اقتصاد خاطرنشان کرد: نمیشود وزیر و رئیس جمهور میزان اموال خود را اعلام نکنند، اما نماینده مجلس اعلام کند، تمام کسانی که مسئولیت دارند، باید اموال شان را شفاف اعلام کنند.
حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا خودتان حاضرید منابع تبلیغات انتخاباتی را اعلام کنید؟ گفت: بنده همه دارایی خود را اعلام کرده ام و چیز پنهانی ندارم.
وی اضافه کرد: بنده در زمان تحویل پست وزارت اقتصاد نیز فرمهای اعلام اموال و داراییام را پر کردم و باز هم حاضرم اموال خود را اعلام کنم. وزیر پیشین اقتصاد در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا برای ثبت نام در انتخابات مجلس با آقای احمدی نژاد جلساتی داشتید و یا اینکه با ایشان هماهنگ کردهاید، گفت: در این خصوص با هیچ کس صحبت نکردهام.
پورمختار: مدرک دانشگاهی دلیل کافی برای نمایندگی مجلس نیست
نماینده مردم در مجلس گفت: تجربه برای قانون گذاری خیلی مهم است صرف داشتن مدرک حتی در سطوح و مقاطع بالا کفایت نمی کند.
به گزارش ایسنا، علی پورمختار عصر امروز شنبه (۱۶ آذر) با حضور در وزارت کشور و ثبتنام در انتخابات مجلس درباره اولویت های مجلس آینده، گفت: رونق تولید، حمایت واقعی از تولید کننده، امنیت سرمایه گذاری، تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و مقابله جدی با تحریم و استفاده از ظرفیت های داخلی و از پیش رو برداشتن موانع تولید از اولویت های اصلی مجلس یازدهم است.
وی افزود: افرادی وارد مجلس می شوند باید درک کنند که در جنگ اقتصادی هستیم. متاسفانه بعضی ها چنین اعتقادی را ندارند و این باعث شده که نتوانند به وظیفه خود به درستی عمل کنند.
پورمختار درباره عملکرد مجلس دهم گفت: مجلس دهم گرچه یک سری قوانین را تصویب کرد اما به هر صورت با توجه به شرایط سختی که پیش رو بود در حوزه اشتغال و معیشت ضعیف وارد شد.
وی درباره ترکیب مجلس یازدهم گفت: تجربه برای قانون گذاری خیلی مهم است صرف داشتن مدرک - که همه دارند - حتی در سطوح و مقاطع بالا به نظر من کفایت نمی کند. ما نیازمند این هستیم که خود نمایندگان امور مختلف را تجربه کرده باشند و درک درستی از مسایل گوناگون داشته باشند.
نماینده مردم در مجلس دهم گفت: مجلس محل تضارب افکار و آرا و مسایل سیاسی در بالاترین حد است بنابراین پیش برد کار سخت است. امیدوارم مجلس آینده مجلسی کاری باشد و نگاه درستی به مسائل اجرایی و حل مشکلات کشور داشته باشد.
پورمختار گفت: من از حوزه انتخابیه بهار وکبودرآهنگ پا به انتخابات اسفند ماه خواهم گذاشت و هزینه های انتخابات را شفاف اعلام می کنم. من در دوره قبل 300 میلیون تومان هزینه کردم اما این دوره بیش از 100 میلیون بنا ندارم هزینه کنم چرا که شناخت کافی هست و ضرورتی به تبلیغات زیاد نیست و با اعلام شماره حسابی در این زمینه روشنگریهای لازم را انجام می دهم.
«پروانه سلحشوری» از کاندیداتوری در انتخابات مجلس خودداری کرد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از حضور در انتخابات مجلس یازدهم خودداری کرد.
پروانه سلحشوری با انتشار بیانیهای انتقادی نسبت به آنچه تحدید جایگاه مجلس خواند گفت که تصمیم به عدم شرکت در انتخابات مجلس یازدهم گرفته است.
کدامیک از نمایندگان تهران کاندیدای انتخابات مجلس آینده شدند؟
با پایان مهلت ثبت نام کاندیداهای انتخابات مجلس، پنج نفر از نمایندگان فعلی تهران در مجلس از حضور در عرصه یازدهمین دوره انتخابات مجلس انصراف دادند.
رایآوری لیست امید تهران در انتخابات مجلس دهم یک پدیده نوظهور سیاسی بود؛ اینکه فهرست یک جریان سیاسی در پایتخت به طور کامل بتواند رای اکثریت را به خود جلب کند پیش از این اتفاق نیفتاده بود. این اتفاق در دوره دهم مجلس شورای اسلامی، امیدها را به بلوغ سیاسی مردم افزایش داد و از سویی توقعات را از فهرست امید - که بعد از ورود به مجلس اقدام به تشکیل فراکسیون امید کرد - بالا برد.
در روزهای اخیر و در جریان ثبت نام انتخابات مجلس از میان ۳۰ نماینده فعلی تهران در مجلس ۵ نفر از کاندیداتوری در انتخابات انصراف دادند و ۲۳ نفر مجددا کاندیدا شدند تا خود را در معرض رای مردم قرار دهند.
۱- محمدرضا عارف: انصراف از حضور در انتخابات
۲- محمدرضا بادامچی: ثبت نام در انتخابات
۳-کاظم جلالی: انتصاب به عنوان سفیر
۴-سهیلا جلودارزاده: ثبت نام در انتخابات
۵- الیاس حضرتی: ثبت نام در انتخابات
۶- غلامرضا حیدری: ثبت نام در انتخابات
۷- فاطمه ذوالقدر: ثبت نام در انتخابات
۸- علی نوبخت حقیقی: انصراف از حضور در انتخابات
۹- علیرضا رحیمی: ثبت نام در انتخابات
۱۰- عبدالرضا هاشم زائی: نداشتن شرط سنی (۷۵ سال سن)
۱۱- محسن علیجانی زمانی: ثبت نام در انتخابات
۱۲- ابوالفضل سروش: ثبت نام در انتخابات
۱۳- فاطمه سعیدی: ثبت نام در انتخابات
۱۴- پروانه سلحشوری: انصراف از حضور در انتخابات
۱۵- فاطمه حسینی: انصراف از حضور در انتخابات
۱۶- مهدی شیخ: ثبت نام در انتخابات
۱۷- محمود صادقی: ثبت نام در انتخابات
۱۸- طیبه سیاوشی شاه عنایتی: ثبت نام در انتخابات
۱۹- محمدجواد فتحی: انصراف از حضور در انتخابات
۲۰-فریده اولادقباد: ثبت نام در انتخابات
۲۱- مصطفی کواکبیان: ثبت نام در انتخابات
۲۲- احمد مازنی: ثبت نام در انتخابات
۲۳- پروانه مافی: ثبت نام در انتخابات
۲۴- علیرضا محجوب: ثبت نام در انتخابات
۲۵- داود محمدی: ثبت نام در انتخابات
۲۶- علی مطهری: ثبت نام در انتخابات
۲۷- سید فرید موسوی: ثبت نام در انتخابات
۲۸- محمدرضا نجفی: ثبت نام در انتخابات
۲۹- بهروز نعمتی: ثبت نام در انتخابات
۳۰- محمدعلی وکیلی: ثبت نام در انتخابات
دیدگاه تان را بنویسید