دولت تکلیف کنوکارپوس را مشخص کند

کد خبر: 960134

دکتر امیر حیات مقدم تحلیلگر سیاسی گفت: هنوز مشخص نشده که کنوکارپوس خوب است و یا مضر و هر روز یک خبر کاملا متناقض به گوش ما میرسد. چرا موسسات تحقیقاتی و پژوهشی تحقیق کامل و جامع انجام نمیدهند و یا اگر تحقیق صورت گرفته چرا...

دولت تکلیف کنوکارپوس را مشخص کند

احسن نیوز: دکتر امیر حیات مقدم تحلیلگر سیاسی گفت: هنوز مشخص نشده که کنوکارپوس خوب است و یا مضر و هر روز یک خبر کاملا متناقض به گوش ما میرسد. چرا موسسات تحقیقاتی و پژوهشی تحقیق کامل و جامع انجام نمیدهند و یا اگر تحقیق صورت گرفته چرا نتیجه آن هر روز از قول مدیران متناقض است. تا کنون ما چند خبر کاملا متناقض در مورد این گیاه شنیده ایم /. هنوز نتوانستند متوجه شوند که دلیل تنگی نفس شدید برخی افراد بعد از باران در خوزستان چیست و تناقض گویی همچنان ادامه دارد. با وجود تعداد بالایی دانشگاه و پژوهشگر و متخصص نباید سردرگمی در این مورد وجود داشته باشد.

تنگی نفس در خوزستان افزایش یافته و برخی دلیل آن را گیاه کنوکارپوس اعلام کرده اند، ولی در عین حال برخی از مدیران این گیاه را نه تنها مضر نمیدانند بلکه از آن کلی تعریف و تمجید مینمایند و این تناقض گویی به هیچ وجه قابل قبول نیست. از سال ۱۹۰۷ میلادی در خوزستان نفت کشف و استخراج شده و این نفت عمده بودجه ایران را تشکیل داده، ولی هنوز اعلام میکنند که میخواهند طرح جمع آوری گاز‌های همراه در مشعل‌های نفتی را اجرا کنند/، زیرا به گفته ایشان این مساله از دلایل وجود تنگی نفس است و پر واضح است که الان این کار‌ها فوق العاده دیر است. سالیان سال است که خوزستان عمده بودجه کشور را تامین کرده است، ولی در این استان حتی در اکثر مواقع و در اکثر شهر‌ها بنزین یورو چهار عرضه نمیشود.

به هیچ وجه قابل قبول نیست که در سال نود و هشت همچنان آب بی کیفیت در برخی از مناطق وجود داشته باشد. کاملا طبیعی است که برای انجام پروژ‌های خدماتی و یا خدمات انرژی باید تحقیقات دقیق توسط کارشناسان نخبه انجام گیرد و در شرایط فعلی برخی استان‌ها دچار ریزگرد هستند. در استانی که ریزگرد وجود داشته باشد سرمایه گزاری نیز رو به کاهش میرود و کیفیت زندگی نیز به شدت کاهش میابد.

فتوولتاییک باید مورد تحقیق و بررسی دقیق و اساسی قرار گیرد. به گفته برخی از کارشناسان این سامانه تولید برق که از سلول خورشید استفاده میکند میتواند جایگزین سیستم‌های قبلی باشد و در تولید برق حتی ارزانتر و مقرون به صرفه‌تر نیز باشد. صد در صد بخش خصوصی میتواند سرمایه گزار خوب و مناسبی در این موارد باشد. در استان‌های جنوبی میتوان به این سمت حرکت کرد. البته در این موارد باید مطالعه و تحقیق دقیق انجام داد و با متخصصان این رشته کار کرد.

مردم در برخی از شهر‌های خوزستان آب را از تصفیه خانه‌های منصوب در خیابان‌ها و یا ماشین‌ها خریداری میکنند. پیر زنان و پیر مردانی که تنها در خانه زندگی میکنند برای حمل دبه‌های آب زجر مضاعف میکشند. آب برخی از شهر‌ها گل آلود است و به هیچ وچه چنین وضعیتی قابل قبول نیست. با چنین آبی مردم حتی نمیتوانند لباس و یا اتومبیل خود را بشورند.

در استانی که ریزگرد وجود داشته باشد سرمایه گزاری نیز رو به کاهش میرود و کیفیت زندگی نیز به شدت کاهش میابد. میتوان گفت که طی سال‌های قبل باید این معضل را برطرف میکردند، زیرا با چنین شرایطی صنعت و کارآفرین به این شهر‌ها ورود نمیکنند. با آب گل آلود کسی نمیتواند زندگی کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت