گزارش توئیتری ظریف از سفرش به بنگلادش
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدارهایش با مقامات بنگلادش گفت: درباره همکاری دوجانبه و حل مناقشه در جهان اسلام با مقامات این کشور گفتوگو کرده است.
![گزارش توئیتری ظریف از سفرش به بنگلادش](https://static2.fardanews.com/thumbnail/zFkMzk2ZWQ0M/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUtmUzjlWwh0KC4-HioMi56Q,,/zFkMzk2ZWQ0M.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در داکا پایتخت بنگلادش به سر میبرد در گزارشی توئیتری از روز اول حضورش در بنگلادش نوشت: «در داکا، با نخستوزیر، وزیر خارجه و رئیس پارلمان دیدار کردم. گفتوگوها بر همکاری دوجانبه و حل مناقشه در جهان اسلام متمرکز بود».
وی افزود: «فردا در نشست مجمع وزرای کشورهای حاشیه اقیانوس هند درباره اقتصاد آبی حضور مییابم و بعد از آن به سمت جاکارتا پرواز میکنم و برای رفع خستگی چند روز سفر، به تهران بازمیگردم».
دیدگاه تان را بنویسید