حسین شریعتمداری: مردم را از سایه جنگ نترسانید

کد خبر: 945998

مدیر مسئول موسسه کیهان گفت: مردم را از سایه جنگ نترسانید، زیرا قطعاً این مساله رخ نخواهد داد و خود آمریکایی‌ها معترف هستند که توان جنگ با ایران را ندارند.

حسین شریعتمداری: مردم را از سایه جنگ نترسانید

خبرگزاری مهر: حسین شریعتمداری در سومین اجلاس رابطان جامعه ایمانی مشعر در مجتمع یاوران مهدی (عج)، گفت: امروزه شرایط خطیری را پشت سر می‌گذاریم، اما به هیچ وجه خطرناک نیست.

وی افزود: این شرایط از این جهت خطیر است که از عقبه تند و پرشیبی عبور می‌کنیم، اما از این جهت که تمامی لوازم عبور از این عقبه را داریم خطرناک نیست؛ تاکنون عقبه‌های خطرناکی را در انقلاب پشت سرگذاشته‌ایم و با عبور از هر عقبه به یک منطقه فراخ و با دستاورد‌های خاص خود رسیده ایم.

مدیر مسئول موسسه کیهان بیان کرد: شرایط امروز ما به لحاظ اقتدار، برترین شرایط در طول ۴۰ سال گذشته است؛ کسانی که در این نکته تردید دارند باید به این نکته پاسخ دهند که اگر انقلاب، در گذر ایام کم رنگ شده است چرا دامنه کینه توزی و دشمنی دشمنان ما بیشتر شده است؛ روزگاری امام راحل این جمله را به آمریکایی‌ها فرمودند اگر می‌گویید که اتفاقی نیفتاده است پس این همه سر و صدا برای چیست؟

وی اظهار داشت: جنگ تحمیلی زمانی شروع شد که ما هنوز محل دقیق زاغه‌های سلاح خود را هم نمی‌دانستیم؛ برخی از اهالی روستا‌های اسدآباد همدان می‌گفتند که دلیل بمباران منطقه‌های روستایی توسط عراقی‌ها به این دلیل است که در گذشته به خاطر داریم که در این مکان‌ها سلاح انبار می‌کنند.

شریعتمداری یادآور شد: هواپیما‌های عراقی پس از بمباران شهر‌های ما با ضد هوایی‌های دولول ما مواجه می‌شدند؛ این ضد هوایی کم رمق با دو علت شلیک می‌شد که اولین دلیل آن دلگرمی مردم و دومین دلیل عدم شیرجه هواپیما‌ها در شهر‌ها بود.

این روزنامه نگار بیان کرد: روز گذشته سفیر یکی از کشور‌های اروپایی می‌گفت که آیا شما ایرانی‌ها می‌خواهید پس از این التیماتوم، به این روند ادامه دهید؟ بنده به ایشان گفتم که قطعاً این کار را می‌کنیم؛ مکرون غلط کرده است برای ما خط و نشان می‌کشد؛ اکثر مردم فرانسه با جلیقه زرد‌ها هستند و تو اصلاً کاره‌ای نیستی برای ما خط و نشان بکشی؛ در ادامه به این سفیر گفتم که به عنوان یک روزنامه نگار به شما می‌گویم که آیا می‌دانید که همه اروپا در تیررس موشک‌های ماست؟

وی افزود: اگر از نقطه‌ای که شروع کرده ایم تاکنون را بررسی کنیم، می‌بینیم که گام‌های بزرگی برداشته ایم؛ ایران اسلامی ساختار سیاسی دنیا را تغییر داده است؛ در گذشته همه جنبش‌های ملی را با یکی از بلوک‌ها تقسیم بندی می‌کردند؛ امروزه به تعبیر رهبری دو قطب اسلام و استکبار در دنیا وجود دارد.

دشمن نمی‌خواهد جایگاه خود را بشناسیم

مدیر مسئول موسسه مطبوعاتی کیهان بیان کرد: دشمنان ما زمانی تصور می‌کردند که با نفوذی هایی، چون بنی صدر که عامل کددار سی آی‌ای بود به همراه افرادی، چون ناخدا افضلی عامل شوروی، تیمسار مدنی که عامل سی آی‌ای بود می‌توانند براندازی کنند؛ رهبری معظم می‌فرمودند که دشمنان در گذشته فکر می‌کردند که می‌توانند این گونه انقلاب را از بین ببرند؛ بعداً سعی کردند اجلاس‌هایی علیه ایران برگزار کنند؛ سپس سعی کردند ما را تحریم تسلیحاتی کنند، اما امروز به ما می‌گویند به فلان کشور و فلان جریان اسلحه ندهید.

وی اظهار داشت: یکی از فعالیت‌های دشمن آن است که نمی‌خواهد ما جایگاه خود را بدانیم؛ زیرا اگر کسی جایگاه خود را نداند با قرص نانی آن را می‌فروشد؛ رجز‌های آمریکایی به حدی قوی است که هر کشوری را می‌ترساند، ولی اقتدار ما باعث شد که ناو آمریکایی از ترس ما منطقه را ترک کرد؛ این مساله با استناد به گزارش رسانه‌های غربی قابل تثبیت است.

ایران اسلامی فرمول قطب بندی جهانی را تغییر داده است

شریعتمداری یادآور شد: اولین وظیفه ما آن است که باید بدانیم در کدام نقطه ایستاده ایم؛ این جایگاه به حدی است که به جرات می‌توان گفت که ایران اسلامی فرمول قطب بندی جهانی را تغییر داده است.

وی با اشاره به گفتگوی خود با احسان طبری افزود: امام راحل احسان طبری را نجات دادند؛ طبری در خلال گفتگو‌های خود با من در سال ۶۲ یا ۶۳ بیان می‌کرد که در دنیا دو قطب سوسیالیسم و امپریالیسم وجود داشت و امام شما هر دوی این قطب‌ها را بهم زد؛ یعنی ایشان علیه شرق و غرب ظهور کرد؛ اعضای انجمن حجتیه و توده ای‌ها در این زمان هم دیگر را متهم می‌کردند، ولی انقلابی‌ها ایستاگی کردند، ولی ما نتوانستیم؛ در ماجرای خلیج خوک ها، زمانی که کندی تهدید کرد، خروشچف عقب نشست، ولی امام شما، با اینکه شما سفارت آمریکا را نیز تسخیر کردید و گروگان گیری کردید، امام شما نماینده آمریکا را از آسمان ترکیه برگرداند.

رسالت هیئت در این زمان بسیار مهم است

مدیر مسئول موسسه کیهان بیان کرد: فعالان هیاتی وظیفه بسیار مهمی به عهده دارند؛ امام راحل بیان می‌کردند که اسلام، تشنه اسلام ناب محمدی (ص) است؛ شیمون پرز در سال ۶۶ گزارشی به پارلمان اسراییل می‌دهد و می‌گوید که حرکتی که در ایران شروع شده است را جدی بگیرید؛ عثمانی‌ها با اینکه اهل سلطنت بودند به این دلیل که نام اسلام را با خود داشتند تا دروازه‌های اتریش به پیش رفتند؛ حال اینکه این گروه یعنی انقلابی‌های ایران دنبال حاکمیت نیستند بلکه برای آن‌ها گسترش یک گفتمانی مطرح است که به پای آن همه چیز خود را می‌دهند؛ در آخر سر نیز به جمله امام در خصوص شهادت طلبی ملت انقلابی را مستند می‌کند و می‌گوید، این ملت را دست کم نگیرید.

وی اظهار داشت: کارنگی در اوایل دهه ۸۰ شمسی بیان می‌کند که نمی‌توان انقلاب اسلامی در ایران را سرسری گرفت، زیرا این حرکت، زمانی که به ضاحیه لبنان می‌رود و از یک مشت جوان بی سر و پاحزب الله لبنان را می‌سازد و وقتی به فلسطین می‌رود، جهاد و حماس را زیر و رو می‌کند و وقتی به سوریه می‌رود، جیش الوطنی را می‌سازد.

شریعتمداری یادآور شد: روزی آیت الله استادی در حوزه علمیه در خصوص رابطه حوزه و رسانه سوالی پرسید که من در پاسخ گفتم که حوزه بر گنجینه گرانبهایی تکیه زده است، ولی این شی گرانبهای استخراج شده ترجمه می‌شود بلکه باید دوبله شود؛ دوبله نوعی هنر است که باید آن را در قالب رسانه ریخته شود.

وی افزود: مقام معظم رهبری زمانی خطاب به مسئول وقت سازمان تبلیغات بیان کردند که شما باید پیام اسلام و انقلاب را به مخاطبان برسانید و اگر آن‌ها نیامدند، شما بروید؛ اگر دیدید قالبی که پیام را در آن ریختید، برای مخاطب قابل درک نیست، قالب را و نه مفهوم را عوض کنید؛ زیرا وقتی مفهوم عوض شد، بدعت حاصل می‌شود؛ سازمان منافقین همه مسایل خود را این گونه تغییر می‌دادند و هرجا به مشکل بر می‌خوردند بر اساس شرایط مفاهیم را تغییر میدانند.

جوانان مستعد پذیرش صلاح و تقوا هستند

مدیر مسئول موسسه کیهان بیان کرد: مقام معظم رهبری در ادامه بیان فرمودند که مبادا دچار این اشتباه شوید که جوانان آمادگی بیشتری برای فساد دارند، بلکه بدانید جوانان دل‌های آماده تری برای تقوا و صلاح دارند.

وی اظهار داشت: شرف هر محفلی مرتبط به موضوع است و موضوع محفل هیآت، اسلام و حضرت امام حسین (ع) است و به این دلیل کار هیاتی‌ها از شریف‌ترین کار‌ها است؛ اما برای رساندن پیام باید نکاتی را رعایت کنید.

شریعتمداری یادآور شد: بسیاری گرفتار جهل خود هستند؛ یکی از شگرد‌های عملیات روانی، انگاره سازی یعنی ساختن یک تصویر غیر واقعی برای مخاطب، است؛ امام علی (ع) بیان می‌کنند که اگر حق و باطل در یک محور نباشند با یک دیگر اشتباه نمی‌شوند؛ یعنی اگر این گونه باشد رشوه با هدیه و ربا با معامله اشتباه می‌شود.

وی افزود: برخی دشمن جهل خود هستند؛ علامه جعفری نامه‌نگاری‌هایی با برتراند راسل فیلسوف شک انگار انگلیسی داشت و به او می‌نویسد که ما به خدایی که تو آن را تعریف می‌کنی و به آن شک داری، کفر می‌ورزیم؛ دشمن سعی می‌کند این واقعیت‌های عظیم را به صورت انگاره تغییر دهد؛ تحریف از همین نوع است و این گونه پدید می‌آید.

مدیر مسئول موسسه کیهان بیان کرد: دشمن به عاشورا احترام می‌گذارد، اما سعی می‌کند که این حرکت را تحریف کند، زیرا این دیدگاه در دل و جان مردم نشسته است؛ به همین خاطر باید تفکیک‌های لازم را انجام دهیم تا از درون ضربه نخوریم.

وی اظهار داشت: یکی از شگرد‌های دشمن، تغییر باور‌ها است؛ وظیفه هیات‌ها حفاظت از باور‌های مذهبی مردم است؛ مقام معظم رهبری نیز به همین اصل اشاره داشتند؛ این تغییر باور توسط خود دشمن انجام نمی‌شود بلکه توسط نفوذی‌ها این کار را می‌کند.

شریعتمداری یادآور شد: نفوذی که دارای اهمیت بیشتر است، نفوذ در ساختار است؛ این افراد وارد ساختار نظام می‌شوند و با مسئولیت و در قالب مشاور فعالیت می‌کنند و وظیفه آن‌ها نیز اثرگذاری در تصمیم سازی مسئولان است.

وی افزود: کسی که برای تخریب و انفجار، نفوذ می‌کند قطعاً تا آخرین لحظه شناخته نمی‌شود؛ کشمیری دو خودکار داشت که یکی از آن‌ها برای بیت المال بود و یکی برای استفاده شخصی؛ ولی ماموریت نفوذی در ساختار یا برای تغییر محاسبات است یا سیاست‌های سازمان؛ این گونه افراد مجبور به اظهار نظر و فعالیت هستند که با این کار نیز شناسایی می‌شوند.

نفوذی سازمانی را می‌توان از کار و نوع مواضع شناسایی کرد

مدیر مسئول موسسه کیهان بیان کرد: نفوذی سازمانی را می‌توان از کار و نوع مواضع شناسایی کرد؛ هرگاه موضع یک مسئول با خط انقلاب فاصله گرفت باید تردید و تحقیق کنیم.

وی تصریح کرد: مراجعه به تاریخ، اگر برای شبیه سازی باشد، خیانت است، ولی اگر برای شبیه یابی باشد، بصیرت؛ حضرت آقا پیش از این معاهده در حرم رضوی بیان کردند که لغو تحریم‌ها پس از اجرای معاهده خدعه آمریکا است؛ همین بلایی بود که امروز بر سر ما آمد.

شریعتمداری یادآورشد: وقتی این چنین مساله‌ای رخ داده باید مدعی باشید که همه این معاهده با نظر رهبری انجام شده است؛ باید مخاطبان خود را هوشیار کنیم و بدانند که چه مسایلی رخ می‌دهد.

هیئت باید ترفند‌های عملیات روانی را بشناسند

وی افزود: هیئت‌ها جایگاه‌های بسیار مهمی هستند و در انقلاب ما نیز بیشترین نقش را همین هیآت داشتند؛ هیآت باید ترفند‌های عملیات روانی دشمن را بشناسند؛ سه واحد عملیات روانی برای مطالعه و تحقیق فعالان هیآت الزامی است.

مدیر مسئول موسسه کیهان با اشاره به اینستکس بیان کرد: اینستکس با عنوان نفت در برابر غذا و دارو شکل گرفت، یعنی کاری که با عراقی‌ها کردند؛ این در حالی است که عقبه‌های استراتژیک آمریکا در اختیار ما است، ولی در گذشته، عراقی‌ها هیچ نداشتند؛ چرا ما باید با اروپایی‌ها چنین معامله‌ای بکنیم؟ ژنرال پتراوس می‌گوید که از پنتاگون با من تماس گرفتند و ملامت کردند که تو در ساختمان ۵ طبقه منطقه امنیتی خضرا، مدت‌ها جلسات متعدد برای زمینه سازی نخست وزیری عراق برگزار کردی، ولی ژنرال قاسم سلیمانی ظرف یک ساعت نوری مالکی را تعیین کرد و رفت.

وی بیان کرد: همان سفیر اروپایی روز گذشته بیان می‌کرد که اینستکس شروع مشترک است، ولی به او گفتم که این شروع مشترک یک فرمول دارد که باید از اول مشخص شود.

پاشنه آشیل دشمن را بشناسیم و رها نکنیم

شریعتمداری یادآور شد: پاشنه آشیل حریف را باید کشف کنیم و او را رها نکنیم؛ هرچه دشمن فشار آورد نیز نباید این پاشنه را رها کنیم.

وی با اشاره به نقاط ضعف دولت در عمل به وعده‌ها بیان کرد: روزگاری مسکن مهر را یک خطای بزرگ می‌خواندند، ولی همان گروه یک مسکن نساختید؛ مخاطب باید بداند در چه فضایی قرار دارد تا دچار خطای محاسباتی نشود.

شریعتمداری اظهار داشت: یکی از شگرد‌های دشمن، انگشت گذاشتن روی نقاط ایده‌آل است؛ وقتی امام راحل قطعنامه را پذیرفتند عده‌ای اشکال کردند که چرا در آن زمان شعار جنگ جنگ تا پیروزی را سر می‌دادید؟ ولی متوجه نبودند که قطعنامه پایان جنگ نظامی بود، ولی هیچ وقت جنگ ما با استکبار تمام نشده است.

وی گفت: دشمن سعی می‌کند که مردم را از موارد موهوم بترساند؛ امروزه پیشرفته‌ترین پهباد آمریکایی‌ها را سرنگون کردیم و با رجز خوانی‌های ترامپ انتظار می‌رفت که با موشک‌های پیشرفته خود ایران را به راحتی بزند، ولی به جای موشک، توئیت رها کرد.

وی خاطرنشان کرد: مردم را از سایه جنگ نترسانید، زیرا قطعاً این مساله رخ نخواهد داد، زیرا خود آمریکایی‌ها معترف هستند که ما توان جنگ با ایران نداریم؛ مقام معظم رهبری روزگاری به رئیس جمهور آمریکا خطاب کردند که تهدید نکن، زیرا وقتی تهدید می‌کنی باید آن را عملی کنی که نمی‌توانی؛ ولی اگر غلط کنید ده برابر آن را خواهید دید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد