تشریح جزئیات نشست امروز کمیسیون های مجلس
امیر خجسته گفت: تخصیص 5 درصدی بودجه پاسخگوی میزان خسارات بارش های سیلابی نیست.
سرویس سیاسی فردا: امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به حجم خسارت بارش ها و سیل اخیر در کشور اظهار داشت: در لایحه بودجه سال 98 پنج درصد از کل بودجه کشور به منظور جبران خسارات ناشی از حوادث غیر مترقبه تصویب و در اختیار دولت قرار گرفت.
وی با بیان اینکه دولت باید برخی از هزینه های غیر ضروری را کاهش دهد افزود: آثار مخرب بارش ها منجربه خسارت های در شهرها، روستاها و تخریب برخی راه های مواصلاتی شده که در این میان دولت و مجلس متعهد به تامین و جبران خسارت های مالی و جانی افراد است.
نماینده مردم همدان و فامنین تصریح کرد: به منظور جلوگیری از چنین اتفاقاتی که شاید به واسطه عملکرد اشتباه برخی مدیران بوده و آسیب شناسی تصمیم گیری های اتخاذ شده در حوادث غیره مترقبه در حال بررسی مستندات ارسالی و گزارشات ارائه شده در این باره هستیم.
تلاش برای تصویب مصوبات جبران خسارت ناشی از سیل در بخش کشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی گفت: استانهایی مانند خوزستان و استانهای سیل زدهای که ماهیان سردابی را پرورش میدهند نیاز به مصوبات خاصی دارند که در دستور کار قرار دارد و در جلسات آتی دولت به آنها پرداخته میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود حجتی پس از حضور در کمیسیون کشاورزی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: از تلاش مجدانه کمیسیون کشاورزی برای پیگیری مشکلات سیل زدگان به ویژه کشاورزان و تولیدکنندگان قدردانی می کنیم.
حجتی با بیان اینکه قبل از هر چیز شکرگزار خداوند هستیم که رحمتش را بر ما نازل کرد، ادامه داد: مواهب این بارش ها بیشتر از خسارت بوده اما خسارت در مناطق مختلف باعث شده مشکلات جدی برای تولیدکنندگان به ویژه در بخش کشاورزی پیش آید.
*خسارت ها به بخش کشاورزی در خوزستان هنوز تداوم دارد
وی با بیان اینکه خسارت ها به بخش کشاورزی در خوزستان هنوز تداوم دارد، افزود: با توجه به اینکه آب گرفتگی در خوزستان رو به گسترش است برآورد ما این است که تا دیروز نزدیک به 6 هزار و 700 میلیارد تومان به بخش کشاورزی در زمینه مسائل مربوط به زراعت و همچنین امور دام، آبزی پروری، طیور و سایر زیربخش های بخش کشاورزی خسارت وارد شده که عمده خسارت ها نیز در زمینه زراعت بوده که در استان گلستان بیشترین خسارت را در مرحله اول داشتیم و در استان خوزستان نیز خسارت ها روز به روز در حال افزایش بوده که به تبع آن خسارت ها به حوزه کشاورزی نیز افزایش می یابد.
حجتی یادآور شد: خوشبختانه دولت در سه جلسه برگزار شده پس از عید در رابطه با چگونگی رسیدگی ها، مشکلات سیل زدگان، تامین علوفه و سایر نیازمندی ها مصوبات مناسبی را به ویژه در ارتباط با استان های گلستان و مازندران داشته البته استان هایی مانند خوزستان و استان های سیل زده ای که ماهیان سردابی را پرورش می دهند نیاز به مصوبات خاصی دارند که در دستور کار دولت قرار دارد و در جلسات آتی به آنها پرداخته می شود.
کیخا پس از نشست کمیسیون کشاورزی مطرح کرد تأکید حجتی برافزایش حجم تولید محصولات در سالجاری بدون توجه به سیل اخیر
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به حضور محمود حجتی در این کمیسیون گفت: حجتی در این گزارشی که به اعضای این کمیسیون ارائه کرده، تأکید کرده است که حجم تولیدمحصولات کشاورزی در سال جاری بدون توجه به سیل اخیر افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، احمدعلی کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در این کمیسیون گفت: حجتی در این کمیسیون گزارشی را از وضعیت محصولات کشاورزی و زراعی و دامداری کشو ر به نمایندگان مجلس ارائه کرد.
وی افزود: با اشاره به وقوع سیل در استانهای مختلف کشور، تسریع در اجرایی کردن تصمیمات دولت در حوزههای مختلف اعم از پرداخت وام و استمهال وامهای کشاورزان و همچنین پرداخت خسارت به آنان و دامداران برای افزایش تولید محصولات بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: دولت باید در زمینه محصولات استراتژیک توجه ویژهای داشته باشد، ضمن اینکه این مهم پس از سیلاب اخیر اهمیت چند برابری پیدا میکند.
کیخا درباره ارزیابی حجتی وزیر جهاد کشاورزی از وضعیت محصولات مختلف باغی، زراعی، دامپروری با اشاره به سیل اخیر گفت: حجتی در گزارشی که به کمیسیون کشاورزی ارائه کرد، تأکید فراوانی بر افزایش تولیدات کشاورزی آن هم با توجه به سیلابهای اخیر داشته است که این امر از نکات ویژه محسوب میشود.
آزادیخواه در گفتوگو با فارس: کمیسیون فرهنگی امروز حد نصاب نداشت و رأیگیریها به صورت استمزاجی انجام شد
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تعداد اعضای کمیسیون فرهنگی به حدنصاب نرسید و رأیگیری در خصوص مواد طرح جمعیت و تعالی خانواده به صورت استمزاجی انجام شد. کمیسیون فرهنگی امروز حد نصاب نداشت و رأیگیریها به صورت استمزاجی انجام شد
حجتالاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز تعداد اعضای کمیسیون به حدنصاب نرسید و در شرایطی که طرح جمعیت و تعالی خانواده در دستور کار کمیسیون قرار داشت رأیگیری در خصوص مواد ۲۷ تا ۲۹ این طرح به صورت استمزاجی انجام شد و مواد مذکور با وجود بررسی و رأیگیری مصوب نشد.
وی افزود: همچنین در این جلسه وزیر ارتباطات با حضور در کمیسیون فضای مجازی را پنجرهای روبه دنیا دانست و عنوان کرد که آرامش خانواده از درگاه فضای مجازی باید مراعات شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: آذری جهرمی گفت که فضای مجازی آسیبهایی نیز دارد و البته این آسیبها حتماً قابل کنترل هم هست.
آزادیخواه خاطرنشان کرد: وزیر ارتباطات اعلام آمادگی کرد تا با اکیبهایی که بناست از مناطق سیلزده بازدید داشته باشند همکاری هرگونه کمکی را که به ویژه در حوزه فرهنگ با این اکیبها خواهد داشت.
کلیات طرح حمایت از آسیب دیدگان سیل تصویب شد
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می گوید منابع مالی حمایت از آسیب دیدگان سیل تعیین و برای تصویب نهایی به صحن علنی ارسال می شود. کلیات طرح حمایت از آسیب دیدگان سیل تصویب شد
علی کاظمی باباحیدری عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با اشاره به نشست امروز کمیسیون گفت: دستور کار کمیسیون با توجه مجلس به موضوع سیلاب اخیر کشور تغییر کرد و بررسی طرح حمایت از آسیب دیدگان از سیل، سوانح طبیعی و پیشگیری مخاطرات طبیعی در دستور کار قرار گرفت.
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: در جریان بررسی این طرح موافقین و مخالفین اظهار نظر کردند، به بار مالی و مغایرت های قانون آن اشاره شد اما از آنجایی که گفته شد در تنظیم این طرح نظر دولت تامین شده بود و با هماهنگی دولت تدوین شده است، کلیات آن رای آورد.
نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه اعضای کمیسیون جزییات حمایت از آسیب دیدگان سیل را در دستور کار قرار دادند، اظهار داشت: در ماده یک طرح منابع مالی مشخص شد و براساس آن تا سقف معادل ریالی 2 میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی با نرخ سامانه نظام یکپارچه مدیریت ارزی اختصاص می یابد.
وی افزود: همچنین تا سقف معادل ریالی 592 میلیون و 500 هزار یورو از محل کاهش 30 درصد از منابع بند (هـ) ( به جز ردیف های 1،2و 3 جدول مربوطه) تبصره 4 قانون بودجه 98 کل کشور برای جبران خسارات به حادثه دیدگان بلایای طبیعی داده می شود.
کاظمی به باقی مصوبات اشاره کرد و اظهار داشت: از دیگر مصوبات امروز کمیسیون دولت با انتشار صدهزار میلیارد ریال اوراق مشارکت ارزی و ریالی بلندمدت تحت عنوان «اوراق مشارکت در بازسازی منازل آسیب دیدگان سیل» و فروش آن در داخل و خارج از کشور با تضمین بازپرداخت اصل و سود توسط دولت، بانکها و بانک مرکزی مجاز به خرید مانده اوراق فروش نرفته است.
این نماینده مجلس افزود: همچنین تا سقف پنجاه هزار میلیارد ریال از محل کاهش و جابجایی اعتبارات ردیف های بودجه سال ۱۳۹۷ مازاد بر اختیارات سازمان برنامه و بودجه مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ قرار می گیرد.
وی بیان داشت: کمیسیون برنامه و بودجه کلیه شرکتهای دولتی و بانکها موظف کرد علاوه بر احکام قانون بودجه ۱۳۹۸ کل کشور، حداقل یک درصد از هزینه های خود در بانک ها (به جز هزینه پرداخت سود سپرده ها) مطابق ارقام مصوب بودجه ۱۳۹۸ کل کشور را صرفه جویی کنند. منابع حاصله تا سقف 30 هزار صرف اجرای احکام این قانون خواهد شد.
کاظمی توضیح داد: از فروش بیست هزار میلیارد ریال از اموال و دارایی های موجود نزد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تبصره ۱ از جمله به طرح حمایت از آسیب دیدگان داده شد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: طرح نیاز به اصلاحاتی در خصوص تعیین مجری و حساب بانکی منابع طراحی شده دارد تا نظارت بر اجرا ممکن باشد، از این رو تعدادی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه باید این نکات را اعمال کنند و در نشست فردا صبح کمیسیون که پیش از شروع صحن علنی برگزار می شود نکات بررسی و برای تصویب نهایی به صحن ارسال شود، برآورد ما این است که طرح مذکور فردا در دستور کار قرار می گیرد.
ترسیم برنامههای کاری کمیسیون اصل ۹۰ در سال جاری در نشست رئیس و کارشناسان کمیسیون
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: در نشست رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با کارشناسان کمیسیون بنا شد تا کمیسیون ارتباط بیشتری با قوه قضاییه داشته باشد تا در خصوص دستگاههایی که در زمان مشخص شده پاسخ کمیسیون اصل ۹۰ را نمیدهند راهکاری اندیشیده شود.
محمد رضا امیرحسن خانی نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با کارشناسان و کارکنان این کمیسیون گفت: در این جلسه خط مشی این کمیسیون در سال ۹۸ را برای کارشناسان و کارکنان ترسیم کرد.
وی افزود: یکی از مسائل مطرح شده در این جلسه موضوع رونق تولید بود و عنوان شد که باید موانع رونق تولید مرتفع شود و بنا شد تا کارشناسان کمیسیون موارد مربوط به موانع رونق تولید را احصا و آن را دنبال کنند.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: همچنین در این جلسه بنا شد تا کمیسیون ارتباط بیشتری با قوه قضاییه برقرار کند تا برای دستگاههایی که در زمان معلوم شده پاسخ کمیسیون اصل ۹۰ را نمیدهند راهکاری اندیشیده شود و قدرت کمیسیون اصل ۹۰ بالاتر برود.
امیرحسن خانی خاطرنشان کرد: همچنین امروز کمیتههای تخصصی کمیسیون در جلسات جداگانه به بررسی پروندههای ارجاعی پرداختند.
اجرای پرونده الکترونیک سلامت تا پایان بهار/ خدمات حذفشده بیمه سلامت بار دیگر اضافه میشود
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وزیر بهداشت در این کمیسیون قول داد که 100 درصد در 2 ماه آینده پرونده الکترونیک سلامت به طور کامل عملیاتی شود، همچنین به مزیت اجرای این پرونده در زمان ارائه خدمات در مناطق سیلزده پرداخت که کمک زیادی به برنامهریزی در روند خدماترسانی کرده است.
حیدرعلی عابدی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزییات نشست عصر امروز این کمیسیون گفت: در این نشست گزارشی از روند ارائه خدمات مسئولان حوزه سلامت در مناطق سیلزده کشور اعم از نحوه امدادرسانی از طریق بالگرد، انتقال مراکز بهداشتی و درمانی و خانههای بهداشت که دچار مشکل آب گرفتگی شده بودند به نقاط امن و کنترل بیماریهای واگیر که در زمان وقوع سیل شیوع پیدا میکنند، ارائه شد.
وی افزود: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست قول داد که 100 درصد در 2 ماه آینده پرونده الکترونیک سلامت به طور کامل عملیاتی شود، همچنین به مزیت اجرای این پرونده در زمان ارائه خدمات در مناطق سیلزده پرداخت که کمک زیادی به برنامهریزی در روند خدماترسانی کرده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که در این نشست مطرح شد، این بود که در رابطه با پوشش خدمات سلامت، آن دسته از خدماتی که در سال 97 توسط بیمه سلامت حذف شده بود، بار دیگر اضافه شود، اما برای فرانشیزها به صورت پلکانی برنامهریزی شود.
عابدی اظهار داشت: در این نشست پیرحسین کولیوند رئیس اورژانس کشور گزارش مفصلی از روند امدادرسانی در مناطق سیلزده کشور و سایر اقداماتی که در شرایط عادی برای حوادث رانندگی انجام دادهاند، ارائه داد.
عدم تشکیل جلسه کمیسیون انرژی مجلس
عضو کمیسیون انرژی از عدم برگزاری نشست عصر امروز این کمیسیون خبر داد.
جلال میرزایی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس از عدم تشکیل جلسه عصر امروز این کمیسیون خبر داد.
طبق دستور کارهای اعلامی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی قرار بود این کمیسیون از ساعت 12 لغایت 16 و 30 جلسه داشته باشد.
اصرار کمیسیون آموزش بر تأخیر در برگزاری کنکور ارشد/ دانشگاه آزاد به دنبال گسترش مدارس سما
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اصرار اعضای کمیسیون برای تأخیر در برگزاری کنکور ارشد خبر داد و گفت: وزیر علوم و معاونین وی معتقد بودند باید همانند زلزلهزدگان برای سیلزدگان نیز سهمیهای در نظر گرفته شود ولی نمایندگان معتقدند بودند اگر چه اختصاص سهمیه لازم است ولی کافی نیست.
سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون گفت: در جلسه امروز منصور غلامی وزیر علوم و تحقیقات و فناوری و معاونان وی حضور داشتند که ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در سال 97 تاکید داشتند که رویکرد آنها بیشتر مبتنی بر برنامه ششم توسعه و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است؛ ضمن آنکه دورهای آموزشی برای روسای دانشگاهها مد نظر قرار داشت.
وی افزود: همچنین بر اساس این گزارش، طرحی برای ساماندهی دانشگاههای سراسر کشور آماده اجرا شده که نه واحدهای دانشگاهی تعطیل شود و نه مدیریتهای متعدد وجود داشته باشد بلکه بتوان با یک مدیریت واحد دانشگاههای شهرستانها را اداره کرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: فروش فناوریهای جدید، تقویت شرکتهای دانشبنیان و تشریح درآمدهایی که از این مسیر برای دانشگاهها و کشور حاصل شده از دیگر محورهای گزارش وزیر علوم بود.
میرزاده گفت: در ادامه این جلسه اعضای کمیسیون سوالات خود را پرسیدند که بیشتر ناظر به وقوع سیل و مشکلات ایجاد شده برای محصلان و دانشجویان بود و بر این نکته تاکید داشتند که باید کنکور ارشد به تعویق بیفتد؛ البته وزارت علوم بر این نظر بود که همانند زلزلهزدگان برای سیلزدگان نیز سهمیهای در نظر گرفته شود.
وی اظهار داشت: اعضای کمیسیون معتقدند بودند اگر چه اختصاص سهمیه لازم است ولی کافی نیست و باید به ویژه کنکور ارشد به تاخیر بیفتد زیرا فارغ از بحث دانشجویانی که در مناطق سیلزده حضور داشتند، در بسیاری از دانشگاهها گروههای جهادی تشکیل شده و برای امدادرسانی و کمک به مناطق سیلزده رفتهاند که آنها نیز شامل این مساله خواهند شد و البته مقرر شد وزارت علوم بررسیهای لازم را در این زمینه انجام دهد.
میرزاده با اشاره به حضور رییس دانشگاه آزاد و معاونان وی در بخش دوم این نشست خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش رییس دانشگاه آزاد، گروههای دانشجویی از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد در مناطق سیلزده برای امدادرسانی حضور پیدا کردند؛ ضمن آنکه تسهیلاتی برای دانشجویان مناطق سیلزده در نظر گرفته شده است.
وی افزود: دانشگاه آزاد در خصوص شفافسازی مالی خود اقداماتی انجام داده و از این دانشگاه در ارتباط با داراییها، اموال و مسائل بانکی و زمین حسابرسیهایی صورت میگیرد که رییس دانشگاه گزارشی از اصلاح نظام مالی این دانشگاه ارائه کرد.
میرزاده گفت: طرحهای جدید دانشگاه آزاد در خصوص مهارتآموزی و اشتغال در قالب مدارس عالی مهارتی برای دانشجویان این دانشگاه نیز تشریح شد و با توجه به شعار سال در خصوص رونق تولید، برای گسترش رشتههای مهارتی در مدارس و واحدهای دانشگاهی ذیل دانشگاه آزاد اقدام کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه گسترش مدارس سما در دستور کار دانشگاه آزاد قرار دارد، ادامه داد: در سال تحصیلی جاری بیش از 200 مدرسه به این مجموعه اضافه شده و دانشگاه آزاد در تلاش است در زمینه گسترش آن نیز بیش از پیش اقدام کند.
تصویب طرح تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت در کمیسیون صنایع عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع از موافقت اعضای این کمیسیون با تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.
حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا عضو هیئترئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جلسه عصر امروز(دوشنبه 19 فروردین) این کمیسیون، گفت: بررسی طرح تفکیک وزارت«صمت» به 2 وزارت بازرگانی و صنعت و معدن در دستورکار امروز اعضای کمیسیون به عنوان کمیسیون فرعی قرار داشت.
وی افزود: پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان در نهایت طرح به رأی گذاشته شد که اعضای کمیسیون با تفکیک این وزارتخانه موافقت کردند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع مجلس در توضیح دلایل موافقان با این طرح اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت مجموعه بسیار گستردهای است و اختیارات در این وزارتخانه متناسب توزیع نشده به طور مثال تمامی افراد وزارت صنعت، معدن و تجارت را مسئول گرانی میوه و صیفیجات میدانند در حالی که وزارت جهاد کشاورزی متولی اصلی در این زمینه است.
حجت الاسلام حسینکیا تصریح کرد: طرح مذکور برای بررسی در جلسه علنی پارلمان تقدیم هیئت رئیسه مجلس می شود.
نماینده مردم سنقر در مجلس تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد؛ به منظور بررسی برنامههای سال جاری، جلسهای مشترک میان وزیر صنعت، معدن و تجارت و کمیسیون صنایع و معادن مجلس در هفته آینده برگزار شود.
لایحه قانون جامع مدیریت بحران تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس از تقدیم لایحه قانون جامع مدیریت بحران به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.
اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه عصر امروز (دوشنبه 19 فروردین) کمیسیون متبوعش، گفت:در جلسه امروز لایحه قانون جامع مدیریت بحران با حضور نمایندگان شورای نگهبان و اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اصلاح شدو مجددا برای برسی در صحن تقدیم هیئت رئیسه شد.
سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس افزود: 10ماده از لایحه مذکور که کلیات آن پیشتر در صحن مجلس به تصویب نمایندگان رسیده بود به دلیل داشتن بار مالی شورای نگهبان به مجلس ارسال شده بود که در امروز اصلاح شد.
تسهیلات دانشجویی برای دانشجویان مناطق سیلزده
عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: در بخش اول جلسه وزیر علوم حضور یافت و گزارشی از عملکرد وزارتخانه مرتبط خود به نمایندگان ارائه کرد.
وی با بیان اینکه غلامی در این جلسه اعلام کرد وزارت علوم در سال گذشته از بابت مباحث فناوری ۲۶۲ میلیون دلار درآمدزایی داشته است، ادامه داد: وی همچینن اعلام کرد این وزارتخانه در سال گذشته ۴۲۰ هزار شغل ایجاد کرده و همچنین پارکهای علم و فناوری به عدد ۴۳ رسیده است.
نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: وزیر علوم اعلام کرد در سال گذشته حدود ۵۰ پروژه با سایر کشورها به صورت مشترک انجام دادهایم.
عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اعضای کمیسیون نیز دغدغههای خود را در این جلسه اعلام کردند، اضافه کرد: یکی از دغدغههای نمایندگان به تعویق افتادن آزمونهای کنکور در مناطق سیلزده بود که وزیر علوم اعلام کرد قرار است امتیازاتی ویژه به این مناطق در بحث کنکور داده شود.
سلیمی با بیا اینکه در بخش دوم جلسه کمیسیون، رئیس دانشگاه آزاد حضور یافت و گزارشی از عملکرد سال گذشته این دانشگاه به اعضای کمیسیون ارائه کرد.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش رئیس دانشگاه آزاد، گروههای دانشجویی از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد در مناطق سیلزده برای امدادرسانی حضور پیدا کردند؛ ضمن آنکه تسهیلاتی برای دانشجویان مناطق سیلزده در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم محلات در مجلس افزود: دانشگاه آزاد در خصوص شفافسازی مالی خود اقداماتی انجام داده و از این دانشگاه در ارتباط با داراییها، اموال و مسائل بانکی و زمین حسابرسیهایی صورت میگیرد که رئیس دانشگاه گزارشی از اصلاح نظام مالی این دانشگاه ارائه کرد.
این نماینده مجلس اضافه کرد: طرحهای جدید دانشگاه آزاد در خصوص مهارتآموزی و اشتغال در قالب مدارس عالی مهارتی برای دانشجویان این دانشگاه نیز تشریح شد و با توجه به شعار سال در خصوص رونق تولید، برای گسترش رشتههای مهارتی در مدارس و واحدهای دانشگاهی ذیل دانشگاه آزاد اقدام کند.
عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه گسترش مدارس سما در دستور کار دانشگاه آزاد قرار دارد، اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری بیش از ۲۰۰ مدرسه به این مجموعه اضافه شده و دانشگاه آزاد در تلاش است در زمینه گسترش آن نیز بیش از پیش اقدام کند.
دیدگاه تان را بنویسید