جریان چپ با خدعه لاجوردی را خانه‌نشین کرد

کد خبر: 924661

مبارز با سابقه قبل از انقلاب با اشاره به اینکه زندان امیرانتظام مثل هتل بود، گفت: اینکه می‌گویند کمیته، بازداشت‌شدگان را شکنجه می‌کرد، کذب محض است.

جریان چپ با خدعه لاجوردی را خانه‌نشین کرد

خبرگزاری فارس: سومین قسمت از فصل دوم برنامه اینترنتی «رو در رو» با حضور عزت الله مطهری (عزت شاهی) از مبارزان با سابقه قبل از انقلاب و اعضای کمیته بعد از انقلاب منتشر شد.

در ابتدای این برنامه، عزت شاهی با بیان خاطراتی از تاسیس کمیته در روز‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: آیت الله مهدوی کنی به عنوان رییس کمیته نگاهش این بود که کمیته یک دوره کوتاه مدت و چند ماهه خواهد بود، اما شرایط انقلاب طوری پیش رفت که عملا تا سال‌ها کمیته فعالیت داشت.

وی در ادامه با بیان خاطراتی از چگونگی دستگیری برخی ساواکی‌ها توسط کمیته‌های انقلاب گفت: وقتی بعد انقلاب با بازجوهایم رو در رو شدم، فکر میکردند من میخواهم همانطور که قبل انقلاب آن‌ها شکنجه ام کرده بودند از آن‌ها انتقام بگیرم، اما از رافت ما شرمنده شده بودند.

عزت شاهی با اشاره به برخی شکنجه‌هایی که قبل از انقلاب توسط ساواک در زندان شده بود، گفت: مثلا ۶ ماه کامل مرا به یک تخت در زندان بسته بودند و فقط در روز یک بار اجازه داشتم به دستشویی بروم.

این مبارز با سابقه انقلاب ادامه داد: به قدری شکنجه شده بودم که تازه ورودی‌های زندان را بالا سرم می‌آوردند و می‌گفتند اگر حرف نزنید شما هم به این روز می‌افتید!

وی افزود:، اما با این حال سخت‌ترین شکنجه ام زمانی بود که در بیمارستان بین مرگ و زندگی بودم، اما تنم را با سیگار می‌سوزاندند.

عزت شاهی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه هنوز بعد از گذشت ۴۰ سال، برخی اعضای بدنم در اثر شکنجه‌های ساواک درد می‌کند، گفت:، چون ما طعم شکنجه را حس کرده بودیم هیچ گاه با ضد انقلاب و ساواکی‌های دستگیر شده بعد از انقلاب مثل خودشان رفتار نکردیم و آن‌ها را شکنجه نکردیم و اینکه می‌گویند کمیته بازداشت شدگان را شکنجه می‌کرد، کذب محض است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال مجری برنامه که «اگر جمهوری اسلامی با سعه صدر بیشتری با منافقین رفتار میکرد ممکن بود که آن‌ها دست به اسلحه نبرند؟» گفت: این تحلیلی است که اخیرا توسط برخی روشنکفران و جریان‌های ملی مذهبی به ویژه در نشریه چشم انداز ایران لطف ا... میثمی گفته می‌شود و کاملا هم غلط است، زیرا منافقین از اساس انقلاب و امام را قبول نداشتند و دیر یا زود حادثه‌ای مثل ۳۰ خرداد ۶۰ بالاخره رقم می‌خورد.

عزت شاهی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملیات مرصاد گفت: همزمان با حمله منافقین به ایران، بقایای آن‌ها در زندان‌ها جشن گرفته بودند و آماده بودند با تسخیر تهران و آزادی از زندان، جمهوری اسلامی را سرنگون کنند لذا آن‌هایی که در سال ۶۷ اعدام شده بودند کسانی بودند که سر موضع خود ایستاده بودند.

وی در ادامه با بیان خاطراتی از خیانت‌های منافقینی که به ظاهر توبه کرده بودند به روایت ترور شهید کچویی در زندان توسط کاظم افجه‌ای پرداخت و گفت: با اینکه شهید لاجوردی با آن‌ها بسیار خوب رفتار می‌کرد و رفتارش با منافقین بسیار پدرانه و انسانی بود، اما بعضی از همان‌هایی که می‌گفتند ما توّاب هستیم، برای ترور شهید لاجوردی نیز نقشه چیده بودند.

عزت شاهی در ادامه با اشاره به آفت اشرافی گری که توسط برخی مسئولین بعد از انقلاب ترویج شد، هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری را از عاملان اصلی ترویج اشرافی گری دانست و با ذکر خاطره‌ای گفت: آقای مهدوی کنی زمانی که رییس کمیته بود خیلی به بیت المال حساس بود، اما علی فلاحیان که بعدا جانشین ایشان شد تا می‌توانست بیت المال را حیف و میل می‌کرد و در دهه ۶۰ در اتاق شخصی خود امکانات عجیب و غریبی فراهم کرده بود.

وی در بخش دیگری از این گفتگو برای اولین بار به روایت‌هایی درباره برخی شخصیت‌های تاریخ انقلاب پرداخت.

عزت شاهی درباره شهید لاجوردی گفت: ایشان یکی از مخلص‌ترین مسئولین تاریخ جمهوری اسلامی بود که جریان چپ با خدعه و فریب و دروغ بستن به امام، وی را خانه نشین کرد.

وی همچنین درباره آیت الله جنتی نیز گفت: ایشان از ابتدا یار صادق امام خمینی (ره) بود و برخلاف خیلی‌های دیگر در خط رهبر انقلاب نیز پایدار ماند و از هر جهت سالم‌ترین مسئولی است که می‌شناسم.

عزت شاهی درباره کروبی نیز گفت: وی از ابتدا سواد درست و حسابی نداشت و انسان ساده‌ای بود و در نهایت هم منیت و خودخواهی هایش او را به این روز انداخته است.

وی همچنین در تحلیل شخصیت هاشمی رفسنجانی نیز با تاکید بر اینکه وی در برابر انحرافات فکری سازمان مجاهدین خلق تا پیش از تغییر مواضع ایدئولوژیک تساهل داشت، گفت: مشکل آقای هاشمی این بود که بعد از انقلاب همیشه خود را بالاتر از آقای خامنه‌ای می‌دانست و همین هم در نهایت به او ضربه زد.

عزت شاهی همچنین در پاسخ به وضعیت امیرانتظام در زندان نیز گفت: وی برخلاف ادعایی که داشت و می‌گفت: در زندان حتی دمپایی هم به من ندادند عملا در یک جای بسیار راحت مثل هتل تحت مراقبت بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت