عادل آذر: ۹۷ درصد مدیران کشور پاکدست هستند
رئیس دیوان محاسبات کل کشور ۹۷ درصد مدیران کشور را انسانهای پاکدست، باشرف و امین مردم دانست و گفت: حتی کسانی که در دیوان محاسبات نیز پرونده دارند انسانهای پاکی هستند و این پروندهها در جایی است که از قانون به طور دیگری برداشت میشود.
خبرگزاری ایسنا: عادل آذر امروز ۲۵ بهمن، در شورای اداری خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از فلسفههای وجودی دیوان محاسبات در کشور، پاسداری از بیتالمال و نظارت و حراست است.
وی گفت: پاسداری از بیت المال تنها به معنای بودجه، پول، میز و صندلی نیست بلکه سرمایههای انسانی نیز هستند و باید از مدیران که بودجه در دست آنها قرار دارد پاسداری کنیم تا از مسیر انقلاب منحرف نشوند.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور افزود: دیوان محاسبات در کشور یک شعار مستمر مبنی بر "پیشگیرانه، هدایتگرانه و مقتدرانه" را تنظیم کرده و بر این اساس فعالیت میکند.
عادل آذر با بیان این که طرح "بینا" تا دو هفته دیگر در این استان اجرا خواهد شد، تصریح کرد: در این طرح با حضور اساتید برجسته آموزشهای لازم در خصوص پیشگیری و مشاوره داده میشود.
وی ۹۷ درصد مدیران کشور را انسانهای پاکدست، باشرف و امین مردم دانست و ادامه داد: حتی کسانی که در دیوان محاسبات نیز پرونده دارند انسانهای پاکی هستند و این پروندهها در جایی است که از قانون به طور دیگری برداشت میشود.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور خاطرنشان کرد: تخلف با جرم متفاوت است و اگر مسئولی در دیوان محاسبات دارای پرونده است؛ این به معنای جرم نیست.
آذر اظهار کرد: برخی از دستگاههای اجرایی در خراسان جنوبی دارای حساب در بانکهای غیردولتی هستند که این یک تخلف است و باید این حسابها، صفر شود.
وی با بیان اینکه مسئولان به جای اینکه فکر و ذهن آنها در دادسرا باشد، وقت خود را صرف خدمت به مردم و توسعه کنند، افزود: نظارت باید در خدمت توسعه و اجرا قرار گیرد.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور با اشاره به سامانه ستاد (تدارکات الکترونیکی دولت)، گفت: این سامانه فعال است و مدیران باید معاملات خود را با این سامانه انجام دهند.
عادل آذر از شناسایی بیش از ۹۰ درصد اموال دولتی در خراسان جنوبی خبر داد و یادآور شد: باید اموال دولتی که سند و شناسنامه ندارند مورد شناسایی قرار گیرند تا سوءاستفاده نشود.
دیدگاه تان را بنویسید