حامیان و منتقدان خوزستانی، زنگنه در مجلس را بشناسید +اسامی

کد خبر: 920911

در فاصله بسیار کوتاهی دو نامه از طرف نماینده‌های مجلس در انتقاد و حمایت از عملکرد وزارت نفت منتشر شد. کدام نماینده‌های خوزستان این نامه‌ها را امضا کردند؟

حامیان و منتقدان خوزستانی، زنگنه در مجلس را بشناسید +اسامی

خبرگزاری فارس: در اوایل بهمن‌ها 72 نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به حسن روحانی رئیس‌جمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کردند که وزیر نفت تلاش برای مقابله با تحریم‌ها نمی‌کند.

در میان این 72 نماینده، نامه چند نماینده از خوزستان نیز به چشم می‌خورد. هدایت الله خادمی نماینده ایذه و باغملک، سهراب گیلانی نماینده شوشتر، غلامرضا شرفی نماینده آبادان، سید رازی نوری نماینده شوش، قاسم ساعدی نماینده دشت آزادگان، عبدالله سامری نماینده خرمشهر و اقبال محمدیان، نماینده رامهرمز نمایندگان استان خوزستان بودند که پای این نامه را امضا کردند.

نامه‌ای که تاکنون هیچ پاسخی از سوی وزارت نفت و رئیس‌جمهور برای آن داده نشد، توسط دیگر نماینده‌های مجلس خنثی شد. روز گذشته 163 نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به وزیر نفت از عملکرد این وزارتخانه به دلیل خروج کشور از خام‌فروشی نفت و گاز تقدیر و تشکر کردند.

علی گلمرادی نماینده مردم ماهشهر و امیدیه، قاسم ساعدی نماینده مردم دشت آزادگان، علی ساری نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، عامر کعبی نماینده مردم آبادان، غلامرضا شرفی نماینده مردم آبادان، عباس پاپی‌زاده نماینده مردم دزفول و جواد کاظم نسب الباجی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون از خوزستان دیده شد.

اگرچه تقدیر و تشکر نمایندگان استان خوزستان از وزیر نفت جای تعجب دارد، اما دیدن نام قاسم ساعدی و غلامرضا شرفی در دو نامه کاملاً متضاد باهم در فاصله زمانی کوتاه تعجب‌آورتر است. موضوعی که برخی تحت عنوان استخدام نماینده‌های مجلس در شرکت نفت عنوان می‌کنند.

خادمی نماینده باغملک پیش از این خطاب به زنگنه گفته بود «آقای مهندس لطفاً من بعد نمایندگان مجلس را استخدام نکنید تا نمایندگان مجلس به رسالت ذاتی و نظارتی خود ادامه دهند و به فکر مردم محروم باشند. رییس جمهور و رییس مجلس و رییس قوه قضاییه لطفاً جلوی این مفسده و رانت دو طرفه را بگیرید. اگر امید به استخدام‌ها نبود آن وقت وزیران پیشنهادی بهتر صداقت موافقان و مخالفان واقعی خود و تعداد آرای واقعی خود را مشاهده می‌کردند.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت