دلیل مشکلات اقتصادی کنونی از زبان مدیرمسئول کیهان
مدیرمسئول روزنامه کیهان با تاکید بر این که مشکلات اقتصادی موجود در کشور ناشی از نسخه انقلاب نیست، گفت که وضعیت امروز برآمده از نسخههای غیرانقلابی و لیبرالی است.
خبرگزاری تسنیم: حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: اکنون یک سری مشکلات اقتصادی داریم. ممکن است برخی از هموطنان بگویند که انقلاب در این زمینه چه کرده است. مشکلات اقتصادی کنونی ناشی از نسخه انقلاب نیست. آنچه امروزه پدید آمده است ناشی از به کارگیری نسخههای غیر انقلابی و لیبرالی است. نسخه انقلاب به هیچ وجه اجازه نمیدهد که پرخوری مرفهان بی درد در کنارفقر محرومان باشد و به این موضوع به هیچ وجه تن نمیدهد.
وی با حضور در برنامه رادیو تهران درباره ۴۰ سالگی انقلاب گفت: بهترین تعبیربرای انقلاب تعبیری است که رهبری برای انقلاب داشتند و آن را بعثت دوباره نامیدند. امام راحل با تمام بد اندیشی، کج اندیشیهایی که بر چهره اسلام بود مقابله کردند و آنها را زدودند و همان اسلام ناب را که در صدر اسلام بود ارائه کردند.
وی ادامه داد: در همین حالت بود که به قول استاد مطهری مردم گمشده تاریخی خود را یافتند. با این وضعیت تمام اتفاقاتی که در صدر اسلام رخ داد شکل گرفت. با این تفاوت که مردم تجربیات ۱۴۰۰ ساله داشتند و رهبری حکیم مانند امام راحل بر سر کار بودند.
شریعتمداری افزود: تنها برای انقلاب اسلامی بود که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب درگیریها شروع شد. تمام طیفهای سیاسی میگویند برای اینکه یک رژیم تازه سرکار آمده را ارزیابی کنیم باید ۵ سال از آن بگذرد. اما تنها برای انقلاب اسلامی بود که بعد از پیروزی ماجراهایی پیش آمد. دقیقاً روزهای نخستین بعد از انقلاب، ماجراهایی مانند خلق کُرد وخلق ابر، خلق عرب و خلق بلوچ و خلق ترکمن و خلق ترک ایجاد شد. در حالی که همه اینها اقوامی بودند که در حوزه ایران قرار داشتند و وابسته و وفادار بودند. بعد از مدتی میبینید که دهها گروه تروریستی از زمین بیرون آمدند.
وی اظهار داشت:همچنین در مدتی کوتاه سه کودتا کشف شد. بعد ازآن جنگ تحمیلی و تحریمها شروع شد. جنگ شهرها و بمب باران مناطق مسکونی آغازشد. در این ماجراها تمام قدرتهای بزرگ در آن سوی ماجرا بودند.
شریعتمداری گفت: جنگ ظاهراً در مرزهای غربی و جنوبی ما با دولت بعثی وعراق بود. اما همه قدرتهای بزرگ پشت آن بودند. کمااینکه در سال ۱۹۹۱ بعد از اینکه عراق به کویت حمله کرد و آمریکاییها با آنها درگیر شدند، به صراحت اعلام کردند که در تمام موارد بوده اند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: حتی کار به جایی رسید که کشتیهای نفتی ایران را میزدند و خود آمریکاییها و انگلیسها و فرانسویها در صحنه حضور داشتند و آخرین تسلیحات مدرن را در اختیار قرار داده بودند. حتی بعد از آنکه قطع نامه پذیرفته میشود درگیری تمام نمیشود. بلکه میدان درگیری عوض میشود.
وی بیان کرد: بعد از تمام این ماجراها تحریمها است. اخیراً هم ماجرای هستهای است. جرج فرید میگوید ما مشکلمان با ایران بحث هستهای نیست، مشکل ما این است که ایران توانسته بدون رابطه با آمریکا، بلکه با اختلاف با آمریکا به بزرگترین قدرت تکنولوژیک و نظامی منطقه تبدیل شود و نوعی دموکراسی که مردم سالاری دینی هست را اجرا کند.
شریعتمداری گفت: این شرایط سوالی را ایجاد میکند. اگر آنگونه که بعضیها تبلیغ میکنند، اگر انقلاب در گذر ایام کمرنگ شده، پس چرا کینه دوزی و دشمنی مخاطبان ما هر روز شتاب و دامنه بیشتری گرفته است؟ حضرت امام میگفتند مقایسهای کنید. مقایسهای بین نقطه شروع و نقطهای که ایستاده ایم. زمانی که این مقایسه را میکنیم میبینیم که گامهای بلندی برداشته ایم. آمریکاییها میگفتند که ایران انقلاب ۴۰ سالگی را نمیبیند. این را باید توجه داشته باشیم این یک تهاجم از سوی آنها نیست. بلکه نوعی انفعال در مقابل این موضوع است.
وی افزود: این را زمانی مطرح کردند که حضرت امام مطرح کردند که اسرائیل ۲۵ سال دیگر را نمیبینند. حضرت امام فرمودند: اسلام سنگر کلیدی جهان را فتح میکند. با یک نگاه میتوان فهمید که این سنگرها فتح شده اند. در حال حاضر در منطقه قدرت اصلی منطقه هستیم. تمام اتفاقات به نفع ایران است. ماجرا لبنان، افغانستان، یمن و سوریه و... نشان میدهد که اینها عقبه استراتژیک آمریکا بوده است که اکنون از دست آمریکاییها خارج شده و نسخهای که ما داده ایم در آنجا اجرا میشود.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی در مدت ۴۰ سال تکثیر و به همه جا رفته است. به همین علت این است که منطقه غرب آسیا به قول آقای ایوو فریسن تبدیل به ویترینی از شکستهای آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی تبدیل شده است.
شریعتمداری گفت: این نکتهای نیست که بخواهیم به عنوان شعار مطرح کنیم. قبل از پیروزی انقلاب ایران اصلاً جایگاهی نداشت. ۴۰ هزارنیروی مستشارنظامی آمریکایی در اینجا حضور داشتند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: سرنوشت ما را افرادی که آمریکایی بودند تعیین میکردند. هواپیماهای ۳۳۰ ایران و هواپیماهایی که تازه خریداری کرده بودیم در اختیار اسرائیلیها بود. روزانه ۶ میلیون بشکه نفت صادر میکردیم. در حالی که حدود ۳۰ میلیون جمعیت بودند.
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب ما نهایت ۲ میلیون بشکه صادر کردیم. اگر بخواهیم قیمتش را بگوییم. در سالهای منتهی به انقلاب که حرکتی پیش آمد و باعث شد قیمت نفت در آن موقع رشد کند قیمت به ۲۵ دلار رسید. اگر یک حد وسط بگیریم میتوانیم بگوییم نهایت ۱۲ دلارشد این در حالی بود که رژیم شاه همه را بالا میکشیدند. این شرایط نشان میدهد که در حال حاضر به نقاط خاص رسیدیم.
شریعتمداری بیان کرد: آن زمان بی بی سی یک رادیو بود، ولی در حال حاضریک شبکه تلویزیونی دارد. Voa یک شبکه رادیویی بود. یورو نیوز شبکه فارسی زبان راه اندازی کرده است، هلند بنیاد یفوس (هیووس) راه اندازی میکند. اینها نشان دهنده این است که اتفاقی افتاد است. امام (ره) خطاب به آمریکاییها میگفتند اگر میگویید چیزی نشده بس چرا اینقدر سر و صدا میکنید.
وی بیان کرد: اکنون در نقطهای خاص قرار داریم، البته با نقطه مطلوب فاصله داریم، اما از نقطه شروع تا کنون گامهای بلندی برداشتیم، ولی در عین حال مشکلاتی داریم که بخشی از این مشکلات ناشی از مشکلاتی است که همیشه علیه ما میشود. واقعیت این است که موجودیت انقلاب ما با موجودیت نظام سلطه در تعارض است.
مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: درگیری ما با نظام سلطه درگیری ماهوی است این درگیری هنگامی تمام میشود که یا ما دست از اسلام در حاکمیت برداریم و برده آمریکا شویم. یا نظام سلطه دست ازخوی استکباری بردارد. از آنجایی که این دو در افق دیده نمیشود، طبیعی است که درگیری ادامه خواهد داشت. مگر اینکه یکی از دو طرف دست از ماهیت خود بردارند.
وی در پاسخ به اینکه آمریکا علی الرغم اینکه میگوید مدافع دولتهای مردمی است در ونزوئلا چه کار میکند گفت: وقتی که به شرایط کنونی در غرب نگاه میکنید میبینید که نمونهای از شکست دیده میشود. در حال حاضر تعطیلی دولت آمریکا رکود زده، بیشترین تعطیلی ۲۱ روزه بوده است، اما الان در آمریکا حدود یک ماه است که دولت تعطیل است. درحال حاضر صف کارمندان در غذای مجانی زیاد شده است.
شریعتمداری افزود: اکنون فرانسه در آتش شعله ور است. دیگر ماجرای جلیقه زردها ماجرای اعتراض به مشکلات معیشتی نیست، ماجرای مقابله با اساس خود نظام فرانسه است.
مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: آمریکاییها آمدند نشستی را در ورشو برای ۲۳؛ ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه طراحی کردند و «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرد؛ موضوع نشست مقابله با ایران است. اما کسانی که در آن نشست حضور داشتند اعلام کردند که در نشست شرکت نمیکنند. فرانسه و انگلیس گفته اند شرکت نمیکنیم. میماند چند کشورهای عربی که عددی نیستند. بعد از اینکه این کشورها اعلام کردند که در نشست شرکت نمیکنند، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای با mbc اعلام کرد که منظورمان ایران نبوده است. اجلاس داووس همه ساله برگزار میشود و غولهای اقتصادی در آن شرکت میکنند. اما فرانسه و انگلیس و آمریکا شرکت نکردند. چین و هند هم شرکت نکردند. روسیه هم اعلام کرده است که برای شرکت در این اجلاس باید بررسی کنیم. اینها نشان میدهد که طرف مقابل ما حریف واقعی است؛ اما اقتدار واقعی را ندارد.
وی افزود: آمریکا دیگرتوان حضور دائمی در منطقه را ندارد. اینجا ما هستیم که حضور داریم. در سوریه ۷ سال اصرار کردند که باید اسد برود و در حلقه غربی قرار بگیرند. اما در نهایت به چنین هدفی نرسیدند، خودشان هم اعتراف میکنند که این پیروزی به نام جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.
دیدگاه تان را بنویسید