تحلیل ضرغامی از فیلتر «تلگرام»
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دشمن از طریق جاسوسی و تحرک در فضای مجازی در حال تلاش برای افزایش اطلاعات خود است.
خبرگزاری تسنیم: عزتالله ضرغامی ظهر امروز در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر در سالن شهدای ناجا در رشت اظهار داشت: مسئولیت رسانه و اصحاب رسانه بسیار مقدس است و یک کار جبههای بهشمار میرود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه همه رسانهها در یک جبهه هستند گفت: خبرگزاریها در راستای افزایش مخاطبان خود باید به اصول راهبردی و علایق مخاطبان بیشتر توجه کنند و اگر با کاهش مخاطب روبهرو شدند با بهرهگیری از مدیریت زمان در راستای افزایش مخاطب تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه باید به شبهاتی که سبب کاهش مخاطب رسانهای آنان شده است پاسخ دهند و روشنگری کنند تصریح کرد: مردم و همه مخاطبان باید پاسخ سئوالات و شبهات خویش را دریافت کنند و رسانهها در این راستا باید پاسخگو باشند.
رئیس اسبق رسانه ملی به انتشار برخی اطلاعات ناقص خبری توسط برخی رسانه ایها در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: یکی از اصول راهبردی برای پیشرفت رسانهایها تلاش در راستای مخاطبشناسی و توجه به علایق مخاطب است و باید در جهت تأثیرگذاری درست در مخاطب تلاش کرد.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: یکی از کارهای نمونه و برگزیده جمعی از جوانان تهرانی در راستای افزایش مخاطبان کتابخوانی، ایجاد یک ارتباط وسیع با مخاطب در فضای مجازی بود و در نهایت بر اساس نظر مخاطبان و علایق آنان کتاب تألیف میکردند و به منازل آنان پست میکردند.
ضرغامی با اشاره به اینکه یکی از آسیبهای عضویت در گروههای اجتماعی عدم آگاهی درست از گروههای مجازی و اجتماعی است ابراز داشت: قبل از فیلتر تلگرام، افزایش اطلاعات و اطلاعرسانیها در راستای سرویسدهی، امنیت و خدمات پیامرسانهای داخلی ضروری بود.
وی با بیان اینکه مسئله فقط فیلتر تلگرام و پیامرسان خارجی نیست افزود: باید در راستای انتشار خدمات پیامرسانهای داخلی بیشتر تلاش شود و این تلاشها قبل از فیلتر کردن تلگرام و پیامرسانهای خارجی ضروری بود و میزان اطلاعات مردم از خدمات پیامرسان داخلی بسیار اهمیت دارد.
رئیس اسبق سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: در جنگ فیزیکی، دشمن با فرستادن جاسوس و فرد نفوذی سعی میکند تا از شیوه حملات و برنامهریزی طرف مقابل آگاهی داشته باشد، اما امروز دشمن از طریق جاسوسی و تحرک در فضای مجازی در حال تلاش برای افزایش اطلاعات خود است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام نظیر آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در حال طراحی، استدلالیابی و اطلاعیابی از نقاط ضعف ما هستند ابراز داشت: دشمنان اسلام از میزان کارکرد مردم ما از پیامرسانهای خارجی و نوع عملکرد مردم آگاهی دارند.
ضرغامی با اشاره به اینکه کشور ایران در حوزههای مختلف موفق به خودکفایی شده است افزود: پیامرسانهای داخلی باید با قوت راهاندازی شود و دشمن به میزان استفاده مردم از فضای مجازی آگاه است و همچنان در راستای افزایش اطلاعات خود در حال تلاش است.
وی با بیان اینکه مسئولان کشور و دولت در راستای راهاندازی قوی پیامرسانهای داخلی تلاش کنند ابراز داشت: تعداد عضویت مردم در پیامرسان داخلی سروش به ۱۰ میلیون رسید در حالیکه کسی انتظار این افزایش تعداد را نداشت بنابراین مسئله ترویج پیامرسانهای داخلی بسیار مهم است.
رئیس اسبق رسانه ملی مسئله مدیریت در پیامرسانهای خارجی را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید در راستای رشد پیامرسان داخلی بیشتر تلاش کرد و ما باید بتوانیم یک ایستگاه بازدید شونده قوی برای مخاطبان باشیم تا مخاطبان ایستگاه و شبکه ما را را در بین شبکههای مورد علاقه خود قرار دهد.
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه فضای مجازی دنیایی از شبهات مختلف دینی و غیردینی است تصریح کرد: پاسخ به شبهات فضای مجازی بسیار اهمیت دارد و باید به دو طریق شیوه مستقیم و غیرمستقیم پاسخ شبههافکنی و تحریک دشمن را در فضای مجازی داد.
ضرغامی با اشاره به فتنه سال ۸۸ و سوءاستفادههای دشمن از فضای آشوب داخلی ایران و ایجاد شبهافکنی و انتشار خبر دروغ توسط دشمن در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: با استفاده از روشهای مستقیم و غیرمستقیم میتوان بسیاری از بزرگنماییهای دروغ و نقشههای دشمن را نقش برآب کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: باید به مطالبات مردم پاسخ داده شود و در برابر تحرکات و شبهافکنی دشمنان و افزایش اطلاعات و میزان روشنگری مردم بیشتر تلاش شود و مطالب درست بهگونهای انتشار یابد که سطح جامعه دچار اشتباه نشوند.
وی با آرزوی توفیق و موفقیت برای اصحاب رسانه به مسئولیت مهم آنان اشاره کرد و گفت: امروز اصحاب رسانه از یک رسالت معنوی و بزرگ در خط مقابله با شبهات و تحرکات دشمن دارند و پروردگار توفیق موفقیت و پیروزی اصحاب رسانه را افزایش دهد.
دیدگاه تان را بنویسید