مقدمفر: برخی جریانهای سیاسی همانند فتنه ۸۸ سربازی نکنند
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه با تذکر به برخی جریانهای سیاسی که در فتنه ۸۸ همسو با دشمن عمل کردند، گفت: این جریانها باید مراقب باشند این بار نیز فریب نخورند و برای اجرای نقشههای دشمن سربازی نکنند.
خبرگزاری تسنیم: حمیدرضا مقدمفر ظهر امروز در مراسم بزرگداشت نهم دی در شهر اراک با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت ۹ دی اظهار داشت: اگر نگاهی عمیق به فتنه ۸۸ داشته باشیم متوجه بزرگی و عظمت حماسه ۹ دی میشویم چرا که دشمن در برههای چند ماهه در فتنه ۸۸ بزرگترین آسیب را به کشور، مردم و انقلاب اسلامی وارد کرد، لذا از حماسه عظیم و ماندگار «۹ دی» باید به عنوان «باطلالسحر فتنه ۸۸» نام برد.
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه با تبیین بزرگی فتنه ۸۸ تصریح کرد: این فتنه شرایط خاصی داشت چرا که دشمن با تمام توانش به صحنه آمد و جنگ احزاب را رقم زد و آمریکا پس از شکست در جنگ تحمیلی و عدم تواناییاش در تسلط بر انقلاب اسلامی، به تمام موسسات پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و اتاق فکرهای خود فراخوان داد و از آنان خواست تا پروژهای را برای فروپاشی نظام اسلامی به اشکالی به غیر از جنگ سخت طراحی کنند و آنها سناریویی را به نام ۲۰۲۰ طراحی کردند که به نظر میرسد برای آن سه دهه اقدام عملیاتی پیشبینی کردهاند.
وی با بیان اینکه برای فهم عظمت ۹ دی حتما باید به بزرگی فتنه ۸۸ پی برد، گفت: فتنه ۸۸ به واسطه اهداف و شرایط خاصش مخربتر از جنگ تحمیلی بود، این فتنه بدون شک طراحی خارجی داشت و در طراحی نسبت به عوامل داخلی و عوامل سیاسی در داخل کشور، نفوذیها، رسانههای وابسته، قرارگاههای دیپلماتیک و سفارتخانهها حساب ویژه شده بود.
مقدمفر با اشاره به اینکه برخی از این عوامل نفوذی در ستاد کاندیداها و در کنار گوش آنان رخنه کرده بودند، تصریح کرد: بیبیسی به عنوان محور اصلی اقدامات رسانهای فعال بود و شبکههای اجتماعی مثل توئیتر و facebook و برخی سایتها مثل کلمه ماموریتهای خاص آنان را دنبال میکردند.
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه با تشریح فتنه ۸۸ گفت: دو ویژگی مهمی که این فتنه را به بزرگترین فتنه بعد از پیروزی انقلاب تبدیل کرد یکی این بود که دشمن با تمام عده و عده در خارج و داخل به میدان آمدند و برخی خواص و نخبگان داخلی آنان را همراهی و همزبانی میکردند.
وی با بیان اینکه نقشه دشمن در ۱۸ تیر ۷۸ و نیز سنایوری آن در فتنه ۸۸ با حماسه ۹ دی و حضور مردم و بیعت مجدد آنان با مقام معظم رهبری شکست خورد، گفت: اما امروز بعد از نزدیک به ۱۰ سال در سناریوی پایانی خود برای رسیدن به اهدافشان به دنبال نفشه دیگری هستند و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: نقشه آنان لو رفته است، اما آنها میخواهند با فشار تحریمها و فشار اقتصادی و عومل نفوذی در داخل و نیز برخی ناکارآمدیها در دستگاه های اجرایی مردم را در مقابل نظام قرار دهند و قطعا در این سناریو هم شکست خواهد خورد، اما باید هوشیار باشیم و نقشههای پیچیده و عملیاتهای مرکب آنان را کشف و خنثی کنیم.
مقدمفر افزود: اگر در فتنه ۸۸ هم غافلگیر نشده و هوشیار بودیم آن فتنه هم ۸ ماه طول نمیکشید لذا برای همین باید کمال دقت و هوشیاری توسط مردم، نخبگان مسئولان و مدافعان انقلاب اسلامی به کار گرفته شود.
وی این هوشیاری را با ذکر چند نکته تبیین و تفسیر کرد و گفت: باید نسبت به تحرکات امنیتی دشمن برای ناامنسازی و ایجاد نامنی در کشور هوشیار باشیم، چرا که منافقین، جریان تکفیری سلطنتطلبها و سایر گروهکهایی که در مزدوری دشمن قرار دارند ممکن است بخواهند ناامنیهایی را به وجود آورند که البته تاکنون نتواستهاند و قطعا نخواهند توانست، ولی باید هوشیار بود.
این کارشناس مسائل سیاسی در نکته دوم به نقش عوامل نفوذی از جمله نفوذیهای فکری، فرهنگی و امنیتی اشاره کرد و گفت: رسانهها باید مراقب باشند چرا که دشمن امروز علاوه بر جنگ روانی، از تکنیکهای جنگ ادارکی و جنگ شناختی که خیلی پیچیده است استفاه میکنند که متاسفانه برخی رسانههای داخلی با آنان همراهی میکنند.
مقدمفر با تذکر به برخی جریانهای سیاسی که در فتنه ۸۸ همسو با دشمن عمل کردند، گفت: این جریانها باید مراقب باشند این بار نیز فریب نخورند و برای اجرای نقشههای دشمن سربازی نکنند و به جای اصلاحطلبی که میتواند به عنوان یک سلیقه و تفکر سیاسی در دورن نظام به کشور خدمت کند به جریان همسو با دشمن تبدیل نشوند و در فتنه دیگری مثل فتنه ۸۸ با زمینهها و عناوینی مثل نافرمانی مدنی مشارکت نکنند.
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه در پایان با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی در اوج اقتدار است، گفت: قطعا مسائلی مثل مشکلات اقتصادی و گرانیها موج کوتاهمدتی است که با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و گسترش تولیدات داخلی و حمایت از کالای ایرانی حل و برطرف خواهد شد و قطعا پیروزی نهایی از آن ملت ایران است و دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند.
دیدگاه تان را بنویسید