رفع مشکلات دارو با منابع صندوق توسعه ملی
پور ابراهیمی گفت: بخشی از منابع صندوق توسعه ملی برای رفع مشکل حوزه دارو و درمان بیماران اختصاص یافت.
باشگاه خبرنگاران جوان: محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در همایش بیمه سلامت گفت: با وجود افزایش نرخ ارز و افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و دارو، تمام تلاش ما بر حل مشکل تامین منابع دارویی کشور است.
وی با اشاره به برگزاری نشست شورای هماهنگی عالی اقتصادی قوا با تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: این جلسه با حضور سران قوا تشکیل میشود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوع برداشت منابع از صندوق توسعه ملی برای اقداماتی که حوزه ماموریتهای صندوق توسعه ملی نیست در نشست عالی شورای هماهنگی مطرح شد، زیرا نیازمند آن بود تصمیمی فراتر از قانون برای آن گرفته شود و بر اساس آن مورد تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی هم قرار بگیرد.
وی ادامه داد: این مهم در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا بحث شد و مورد موافقت قرار گرفت و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز این مهم را تایید کردند لذا بخشی از منابع صندوق توسعه ملی برای رفع مشکل حوزه دارو و درمان بیماران قرار گرفت.
پورابراهیمی تاکید کرد: حوزه سلامت هیچگاه تعطیل بردار نیست، زیرا با جان انسانها مرتبط است لذا ارکان نظام و حاکمیت مصمم است تا خدمات به نحو مطلوب به جامعه ارائه شود.
وی اظهار داشت: اقدامات بیمه سلامت در کشور و استان کرمان به دلیل مسیر حرکتی که برای این مهم فراهم شده بسیار امیدوار کننده است لذا باید این نوع خدمات رسانی تکمیل و استمرار پیدا کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره جمعیت بیش از سه میلیون نفری استان کرمان تصریح کرد: حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر حدود ۶۰ درصد جمعیت این استان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارد و از خدمات این نهاد با بودجه سالانه بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان استفاده میکنند.
وی بیان کرد: چهار پنجم تعهدات بیمه سلامت توسط اعتبارات دولتی و یک پنجم آن توسط مردم تامین میشود که این مهم نشان میدهد جمهوری اسلامی ایران با همان نگاه و رویکردی که ادبیات انقلاب بر اساس آن شکل گرفته خدمت رسانی میکند.
پورابراهیمی، جمهوری اسلامی ایران را در بخش ارائه خدمات درمانی در منطقه و دنیا سرآمد و ممتاز دانست.
وی همچنین جنس صندوقهای بیمهای را هزینه و فایده عنوان و تصریح کرد: این بدان معنی است که این صندوقها هزینهای را دریافت میکنند و بر اساس آن فایدهای به جمعیت تحت پوشش خود میرسانند این در حالی است که در برخی بیمههای اجتماعی رویکرد متفاوت است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در زمینه بیمه سلامت پیشگام است یعنی برای عمل به تعهداتش یارانه پرداخت میکند.
وی با تاکید بر اجرای برنامههای پژوهشی و غربالگری در زمینه پیشگیری از بیماریها گفت: باید با جلوگیری از بیمار شدن مردم از بروز هزینهها نیز جلوگیری کرد لذا در این صورت بیمه سلامت بهتر میتواند ارائه خدمات کند.
پورابراهیمی، پیشگیری از بیماریها را بر درمان مقدم دانست و افزود: باید کانونهای مرتبط با بیماریها را شناسایی و از بروز بیماریها پیشگیری کرد.
وی به همپوشانی بیمهای به عنوان یکی از مشکلات بخش سلامت اشاره و تصریح کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه تکلیفی برعهده سازمانهای بیمهای است که بر اساس آن همه افراد باید از کد یونیک استفاده کنند تا همپوشانی از بین برود.
دیدگاه تان را بنویسید