شهبازی: مردم فشار را تحمل می‌کنند تبعیض را نه

کد خبر: 875763

دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه در جنگ باید تدبیر داشت، گفت: بدون تدبیر و با خوش خیالی و بی خیالی نمی‌شود جنگ اقتصادی را اداره کرد.

شهبازی: مردم فشار را تحمل می‌کنند تبعیض را نه

خبرگزاری فارس: دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه در جنگ باید تدبیر داشت، گفت: بدون تدبیر و با خوش خیالی و بی خیالی نمی‌شود جنگ اقتصادی را اداره کرد.

محمدصادق شهبازی دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه تحلیلی «ثریا» که با موضوع «درس‌های هشت سال دفاع مقدس برای جنگ اقتصادی این روز‌های کشور» برگزار شد، گفت: در دوران دفاع مقدس بسیاری از کشور‌های دنیا در مقابل ما قرار داشتند و مشکلات زیادی هم وجود داشت، ولی مردم می‌دیدند که مسئولان هم مانند مردم هستند و تبعیض وجود ندارد.

وی ادامه داد: خیلی از مردم از روز‌های دوران دفاع مقدس به عنوان روز‌های شیرین یاد می‌کنند، در روز‌هایی که همه دنیا در‌های خود را به روی ما بسته بودند، برای مردم روز‌های شیرینی بود.

شهبازی با اشاره به بیانات امام (ره) در دوران پایانی جنگ تحمیلی تاکید کرد: امام از یک طرف دیدند جریانی که با آن‌ها روبرو هستیم جریان قلدر، صاحب قدرت و زورگویی است در مقابل مردم ما که مستضعف و ضعیف نگاه داشته شده اند.

وی تصریح کرد: وقتی مثلث ما نمی‌توانیم برای پایان دادن به جنگ شکل گرفت، امام زنده بود، امام می‌دید طبقه مرفهی در حال شکل گیری است که خیلی از آن‌ها هم سابقه انقلابی و جهادی دارند، اما دارند طبقه جدایی شکل می‌دهند و وقتی تبعیض، فساد، شکاف طبقاتی و اشرافیت شکل گرفت نگذاشت اقتصاد کشور درست شکل بگیرد.

این فعال سابق دانشجویی گفت: اگر فضای اشرافیت و تبعیض وفساد شکل نمی‌گرفت خیلی از اتفاقات بد هم رخ نمی‌داد، خیلی از افرادی که در دهه شصت افراد سالمی بودند در دهه هفتاد به بعد به فساد و ولنگاری و ناتوانی نمی‌رسیدند که برخی از این مدیران در مقابل انقلاب قرار بگیرند و برخی به نام دین کیسه بدوزند و برخی هم برای خودشان حق و منزلت قائل شوند و از همه بدتر بیایند یکسری از قوانین و سازوکار‌ها را به نفع خودشان شکل بدهند.

شهبازی تاکید کرد: خروجی این موضوع این شده که در اقتصاد ما انحصار و رانت پیدا شده و هرجا بحث شفافیت می‌شود مقاومت می‌شود و اینکه افراد ذینفع خودشان در مقام تصمیم گیری قرار گرفته اند.

وی در ادامه با انتقاد از عملکرد برخی پزشکان و ناکارآمدی طرح سلامت هم گفت: این موضوع هم برای این است که ما همان فردیکه ذینفع است را در مقام تصمیم گیری گذاشته ایم! چرا باید در برخی رشته‌های پزشکی مانند دندانپزشکان تعداد پزشکان کم باشد آیا اگر تعداد بیشتری باشند هزینه پزشکی پائین‌تر نمی‌آید؟ چه کسانی از این وضعیت سود می‌برند؟

شهبازی تصریح کرد: در حوزه اقتصاد هم همین است، چرا باید تجار، واردات چی‌ها و خام فروشی‌ها همه کاره سیاستگذاری این حوزه باشند و تریبون بخش خصوصی و همه وزرای و مسئولان ما هر هفته بروند در جمع تجار و صبحانه بخورند و تلویزیون هم نشان دهند. بعد می‌بینیم در کشور تولید پا نمی‌گیرد و وقتی نگاه می‌کنیم از هر دو جناح اصلی کشور همه به تجار، واردات چی‌ها و خام فروشی‌ها برمی گردند!

وی با اشاره به بی توجهی مسئولان به اقتصاد مقاومتی ادامه داد: چرا با همه راهکار‌های موجود اقتصاد مقاومتی اجرا نمی‌شود؟ برید ببینید در بانک مرکزی چه کسانی منافع دارند؟ بعد متاسفانه در تریبون‌های مقدس ما هم می‌گویند بانک مرکزی مستقل باشد!

دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: این سیاست‌ها هست که موجب می‌شود مسئول شهرستانی می‌گوید ما مشکل داریم، وزیر به او می‌گوید بی شعور! یا مردم انتقاد می‌کنند می‌گوید وضع همین است که هست! یا اینکه می‌گوید من «پورشه کاین» سوار می‌شوم!

شهبازی گفت: من از شورای نگهبان، وزارت اطلاعات و هیات‌های عالی گزینش سوال می‌کنم چطور اجازه می‌دهند چنین افرادی در کشور به مسئولیت برسند؟ مردم فشار را حاضرند تحمل کنند امام تبعیض را نه!

وی در ادامه در پاسخ به اظهارت مجری مبنی بر اینکه در انتقادات خود از کسانی که حضور ندارند به دلیل عدم حضورشان اسم نبرید، گفت: الحمدالله ما انتقاد می‌کنیم آقایان می‌روند در دیدار مراجع، در روزنامه‌ها و در مناطق محروم پاسخ می‌دهند و خداروشکر برای پاسخ دادن تریبون دارند.

شهبازی در ادامه با اشاره به فوت پدرش گفت: هفته گذشته پدر بنده به علت عدم نظارت پزشک مرد! و این پزشکی است که در حاکمیت مسئولیت دارد. این‌ها به نظام ربطی ندارد و ناکارآمدی سیستم است.

دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه در جنگ باید تدبیر داشت، تاکید کرد: بدون تدبیر، با خوش خیالی و بی خیالی نمی‌شود جنگ اقتصادی را اداره کرد. باید ابتدا بپذیریم که یک جنگ واقعی در حال جریان است و این جنگ از جنگ نظامی هم بدتر است، زیرا در خانه همه مردم وجود دارد.

وی گفت: در مجلس طرح تامین کالا‌های اساسی رای نیاورد، چند سال پیش که بازار به هم ریخت، یک قانونی در ۲۰ دقیقه رد شد، مثل برجام که در این زمان تائید شد، قانونی با عنوان مالیات بر دلالی! این نشان می‌دهد اولویت‌ها مدنظر قرار نمی‌گیرد.

شهبازی با اشاره به عدم وجود دارو‌های مورد نیاز مردم در داروخانه ها، گفت: این‌ها خیلی ربطی به خارج کشور ندارد، این‌ها تدبیر می‌خواهد.

دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: نباید منافع این‌هایی که ذینفع هستند به منافع مردم ترجیح داده شود، می‌بینیم در جنگ اقتصادی یک عده ذینفع بهره برداری می‌کنند، مانند موضوع پتروشیمی ها، چرا باید به پتروشیمی دلار ارزان بدهیم در حالی که دارو نیست!

وی افزود: الان هنوز تحریمی جدی اثر نکرده، چرا پس این همه مشکل وجود دارد، این به خاطر احتکار است؛ دولت باید نظارت کند، اما مردم هم وظایفی دارند. این‌ها همه باید مدیریت شود.

شهبازی گفت: مردم باید خروجی تلاش مسئولان را ببینند، اینکه فقط بگوییم فلان موضوع تصویب شد، کافی نیست.

دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی اظهار داشت: امروز کلی کار می‌شود که یک مدلش، مدل خوش خیالی و بی خیالی است. از مردم هم خیلی کار بر می‌آید که نباید از آن غافل شد.

وی در ادامه با اشاره به فشار‌ها برای تصویب FATF گفت: متاسفانه برخی مواقع می‌بینیم آدرس‌های غلطی هم به مردم داده می‌شود، مانند بحث FATF که آمریکا و اروپا برای تصویب آن فشار می‌آورند، دولت و مجلس می‌گویند برای شفافیت این کار را می‌کنند، ولی اگر به دنبال شفافیت هستند پس چرا حقوق مسئولان و نمایندگان شفا نمی‌شود، چرا سفر‌های خارجی مسئولان شفاف نمی‌شود، چرا اموال مسئولان و نمایندگان شفاف نمی‌شود؟

انتهای پیام/

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت