محاکمه یک تروریست

کد خبر: 866938

هنگام ورود به کشور، مسلح به سلاح کلاش، اسلحه کمری و نارنجک بود و هدفش، شورش مسلحانه علیه حکومت اسلامی بود؛ صحبت از رامین حسین‌پناهی است. کسی که رسانه‌های خارجی سعی می‌کنند با پروژه وارونه‌سازی از او قهرمان‌سازی کنند و جای جلاد و شهید را تغییر دهند.

محاکمه یک تروریست

هنگام ورود به کشور، مسلح به سلاح کلاش، اسلحه کمری و نارنجک بود و هدفش، شورش مسلحانه علیه حکومت اسلامی بود؛ صحبت از رامین حسین‌پناهی است. کسی که رسانه‌های خارجی سعی می‌کنند با پروژه وارونه‌سازی از او قهرمان‌سازی کنند و جای جلاد و شهید را تغییر دهند.

«رامین حسین‌پناهی» عضو گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله است. همان گروهک تجزیه‌طلب و ضدایرانی که اعضایش در آدم‌کشی و جنایتکاری چیزی کم‌تر از داعشی‌ها نداشته و ندارند. همان گروهی که اعضایش در دهه‌۶۰ وحشیانه‌ترین جنایات را علیه مردم شمال‌غرب کشور مرتکب می‌شدند؛ از سر بریدن تا شمع آجین کردن و سوزاندن. بر اساس مدارک مستند دادگستری استان کردستان، رامین حسین‌پناهی سال‌ها قبل از دستگیری تحت‌تأثیر برادرانش که عضو گروهک تروریستی کومله بودند جذب این گروهک شده و برای آن‌ها در داخل کشور فعالیت‌هایی داشته است. او در اردیبهشت ماه سال‌۱۳۹۴ به‌صورت غیر قانونی از کشور خارج و به این گروه می‌پیوندد و پس از گذراندن دوره‌های ضد امنیتی در قالب یک تیم نظامی برای انجام اقدامات تروریستی و ترور شهروندان در تیر ماه‌۱۳۹۶ به‌داخل کشور اعزام که در درگیری با نیرو‌های نظامی سه نفر از عناصر نظامی گروهک کشته و پناهی نیز دستگیر می‌شود.

او هنگام دستگیری مسلح به سلاح کلاش، اسلحه کمری و نارنجک بوده که در تحقیقات اقرار به ورود مسلحانه و درگیری با مأمورین کرده و نهایتاً در یک فرآیند دادرسی عادلانه به اتهام بغی و با مداخله وکیل، محاکمه و به استناد مواد‌۲۸۷ و مفهوم مخالف‌۲۸۸ و ماده‌۲۱۱ و تبصره آن از قانون مجازات اسلامی به اعدام محکوم، حکم صادره پس از فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور ابرام می‌شود.

به گزارش «میزان» جزئیات روز عملیات و دستگیری این عضو کومله این‌گونه است که «یک تیم نظامی، سیاسی چهار نفره از گروهک تروریستی کومله و از جناح عبدالله مهتدی به قصد عملیات خرابکارانه به داخل کشور وارد و در ایست و بازرسی ورودی شهرستان سنندج با اشراف نیرو‌های اطلاعاتی سپاه به دام می‌افتند. با عنایت به اخطار‌های لازم، اعضای تیم مزبور بلافاصله اقدام به پرتاب نارنجک و گشودن آتش علیه نیرو‌های مستقر کرده که پس از درگیری با نیرو‌های سپاه سه تن از اعضای این تیم معدوم و یکی از آن‌ها به‌نام رامین حسین‌پناهی که عضو کمیته مرکزی گروهک فوق بوده زخمی و دستگیر می‌شود.» اطلاعات به‌دست آمده بیانگر این مطلب است که «از این تیم تروریستی دو قبضه اسلحه کلاشینکف، ۱۴ خشاب خالی و ۲۴۳‌عدد فشنگ جنگی کلاشینکف، دو تیغه خشاب اسلحه کمری و تعداد ۲۸‌عدد فشنگ جنگی، یک قبضه اسلحه کمری، یک دستگاه دوربین پیشرفته با قابلیت‌های عکاسی و فیلمبرداری، یک دستگاه گوشی هوشمند و ۲‌دستگاه گوشی ساده. دو عدد سینه خشاب و مقادیری اسناد و مدارک تشکیلاتی کشف و ضبط شده است.»

اقرار متهم پس از اینکه متهم دستگیر می‌شود، پرونده جهت رسیدگی به شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب سنندج ارجاع می‌شود. بازپرس مرجوع‌الیه هم ضمن تحقیق اتهامات محاربه و عضویت در گروه‌های مخالف نظام، حمل مهمات جنگی را با توجه به گزارش ضابطین و اوراق پرونده و نحوه دستگیری به وی تفهیم می‌کند. اما قسمت جالب و مهمی که از این اطلاعات و اخبار به دست آمده این است که متهم یعنی رامین حسین‌پناهی در پاسخ به تحقیقات بازپرس اظهار می‌کند که «برای تبلیغ حزب کومله آمده‌ام.»

نهایتاً پس از رسیدگی اولیه، قرار بازداشت موقت متهم صادر و جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار سازمان اطلاعات سپاه قرار می‌گیرد.

این متهم در ادامه اعترافات خود بیان می‌کند که «با نیرو‌های سپاه درگیر شده و یک خشاب ۳۰تیری را به سوی آن‌ها شلیک کرده و می‌خواسته برای انجام مأموریت در منطقه دهگلان به روستای قروچای برود و در طول مسیر حرکت، اسلحه وی مدام مسلح و آماده به‌کار بوده است.»

با این توضیحات و اقاریر در تاریخ ۳۰‌مرداد سال گذشته قرار تأمین، مجدداً ابقاء و به تأیید معاون دادستان می‌رسد. پس از آن پرونده شخصیتی متهم تشکیل و دکتر روانشناس بالینی معاینات لازم را انجام می‌دهد و دکتر اعلام می‌کند که وضعیت متهم نرمال ارزیابی می‌شود.

با توجه به ابعاد پرونده و محتویات آن در تاریخ‌۳/ ۷/ ۹۶ بازداشت موقت متهم به مدت دو ماه دیگر تمدید شده و بازپرس در مقام آخرین دفاع، اتهام بغی را به وی تفهیم می‌کند که قرار جلب به دادرسی به تأیید معاون دادستان می‌رسد. متعاقب آن از سوی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سنندج طی کیفرخواستی برای متهم به جهت بغی. از دادگاه تقاضای صدور حکم مجازات می‌شود.

پس از ارسال پرونده به دادگاه و ارجاع به شعبه نخست دادگاه انقلاب و شروع دادرسی، آقای حسین احمدی‌نیاز وکیل دادگستری با تقدیم یک برگ وکالتنامه از متهم اعلام وکالت کرده و پرونده در اختیار این وکیل قرار می‌گیرد و به جریان دادرسی ورود پیدا می‌کند.

با این حال متهم در مرحله دادرسی مجدداً نیت خود از داخل شدن به کشور را «تبلیغ سازمانی بیان کرده که قبل از رسیدن به بازرسی، خود را مسلح کرده و در درگیری با ماموران نیز یک خشاب را خالی کرده است.» حتی متهم در ادامه تحقیقات «علت علاقه، چگونگی آموزش نظامی و فعالیت خود در گروهک معاند کومله را مفصلاً شرح می‌دهد.» درحالی‌که متهم خود به‌صورت آشکارا اعلام می‌کند که عضو یک گروه تروریستی است و با اسلحه وارد کشور شده، اما معاندان سعی می‌کنند او را به‌عنوان یک فعال سیاسی معرفی کرده و قوه‌قضاییه را برای اجرای حکم اعدام او زیر سؤال ببرند.

گوشه‌ای از جنایات هم‌قطاران «رامین حسین‌پناهی» نگاهی گذرا به جنایت‌ها و شرارت‌های گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله، عمق دشمنی سرکردگان و عناصر این گروهک با مردم ایران و مردم انقلابی کردستان را عیان می‌کند. همچنان‌که در کتاب «روزشمار وقایع تروریستی ایران» آمده است: ساعت هفت صبح ۶‌خرداد‌۱۳۵۹ اتوبوسی از تهران به مقصد سنندج در حرکت بود که در ۲۵‌کیلومتری سنندج، عناصر مسلح کومله آن را متوقف کردند و سه نفر از سرنشینان آن را گروگان گرفتند. این افراد دو‌نفر از گروگان‌ها را در همان محل اعدام کردند و نفر سوم با رسیدن نیرو‌های جمهوری اسلامی نجات پیدا کرد. نام یکی از شهدا «عبدالله مرادی» است.

بنا‌براین گزارش، رامین حسین‌پناهی به قصد تبلیغ حزب کومله و به‌جهت مبارزه با حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به کشور وارد شده و اگر تیزهوشی و هوشیاری ماموران سپاه اطلاعات نبود چه بسا کودکان و زنان بی‌گناه بسیاری از هموطنان عزیزمان به خاک و خون کشیده می‌شدند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد