چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

کد خبر: 866393

برادر رئیس‌جمهور قرار است فردا از رساله دکتری خود دفاع کند این در حالی است که همچنان پرونده تحصیلی وی در مجلس مفتوح است.

چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

خبرگزاری تسنیم: "حسین فریدون" برادر رئیس‌جمهور فردا (دوشنبه ۱۲ شهریور) قرار است از رساله دکتری خود با عنوان "گفتمان عدالت در سیاست‌خارجی جمهوری اسلامی ایران؛ چالش‌ها و دستاوردها" دفاع کند.

چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

۱- ماجرای تحصیلی رانتی و توصیه‌ای حسین فریدون چه بود؟

چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در سال ۹۳ و طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای تحصیل در مقطع دکترای روابط بین‌الملل به دانشگاه شهید بهشتی معرفی می‌شود؛ که شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل این دانشگاه با این موضوع مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند.

پس از کش‌وقوس‌های فراوان بین سازمان سنجش و دانشگاه شهید بهشتی، سازمان سنجش طی نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد که فریدون در سال ۹۲ در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده، اما برای مصاحبه نرفته است و بر همین اساس برادر رئیس‌جمهور می‌تواند در این دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازد و پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم می‌گیرد برادر رئیس جمهور در "پردیس دانشگاه شهید بهشتی" به تحصیل بپردازد.

۲- تشکیل کمیته ۳ نفره برای تخلف فریدون در مجلس

در تاریخ ۲۹ اردیبهشت سال ۹۵ در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی و مقرر شد تا کمیته‌ای سه نفره (سید محمدجواد ابطحی، کارن خانلری و محمد قمی) این موضوع را بررسی و گزارشی در این زمینه به کمیسیون ارائه کند.

۳- جمع‌بندی اولیه گزارش تخلف تحصیلی حسین فریدون

چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

محمد قمی رئیس کمیته سه نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در تاریخ ۱۲ شهریور سال گذشته اعلام کرد گزارش این پرونده تکمیل و در اختیار رئیس وقت کمیسیون (محمد مهدی زاهدی) قرار گرفته است، اما محمد جواد ابطحی اعلام کرد که اختلافاتی در محتویات این گزارش وجود دارد که مقرر شده رئیس کمیسیون این موضوعات را بررسی و گزارشی را ارائه کند.

۴- تخلف حسین فریدون محرز شد

چرا تخلف تحصیلی «فریدون» تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد

محمدجواد ابطحی عضو کمیته بررسی پرونده "حسین فریدون" چند روز بعد اعلام کرد که براساس مستندات و مدارک موجود، تخلف در روند تحصیلی برادر رئیس‌جمهور محرز شده با این حال او گفت که بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، اختلافی وجود دارد مبنی بر اینکه درباره این پرونده چشم‌پوشی شود، بنابراین، طبق تصمیم اعضای کمیته، گزارش در اختیار آقای زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس قرار گرفته است.

۵- چه کسی مانع رسیدگی به پرونده تحصیلی فریدون شد؟

با گذشت چندین ماه از مسکوت ماندن پرونده تحصیلی حسین فریدون در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، طی انتخاباتی که در تاریخ ۲۹ خردادماه در کمیسیون برای انتخاب هیئت‌رئیسه آن برگزار شد محمدرضا عارف رئیس کمیسیون شد. پس از این انتخاب، محمد مهدی زاهدی رئیس سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد که مدارک را در اختیار رئیس جدید کمیسیون قرار داده و باید وی پیگیر این موضوع باشد و رسانه‌ها از عارف در اینباره پرس‌و جو کنند.

محمد قمی (عضو فراکسیون اصلاح‌طلبان و حامی دولت) رئیس کمیته سه‌نفره رسیدگی به این پرونده نیز گفت که باید این موضوع را از رئیس کمیسیون پیگیری کنید.

اما محمد جواد ابطحی یکی دیگر از اعضای کمیته سه‌نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور معتقد است که پیش از انتخابات هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات و در زمان ریاست زاهدی پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام می‌شده است، اما پس از انتخاب آقای عارف (رئیس فراکسیون امید و حامی دولت) بعید به نظر می‌رسد که وی و دوستان وی عزمی برای پیگیری این پرونده را داشته باشند و اگر عزمی برای این موضوع وجود داشت حسین فریدون مجال این را نداشت تا فردا از رساله دکتری خود دفاع کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت