واکنش طلائی به راهکارهای اقتصادی قالیباف
عضو سابق شورای شهر تهران گفت: با شناختی که از قالیباف دارم میتوانم با اطمینان عرض کنم که قصد سیاسی یا سیاسی کاری از این اقدامات ندارد و از منظر خدمت و حل مشکلات مردم به آن نگاه میکند.
خبرگزاری فارس: مرتضی طلائی عضو سابق شورای شهر تهران، با اشاره به نامه قالیباف به سران سه قوا و ارائه راهکارهایی برای خروج از شرایط فعلی اظهار کرد: قالیباف به جهت مدیریتی یک مدیر برنامه محور است و عموما هم پشتوانه اقداماتش توجه به کارهای مطالعاتی و پژوهشی با رویکرد اجتماعی بوده و این چهار کلید واژه است که در عملکرد مدیریتی قالیباف تا کنون نمود داشته است.
طلایی افزود: وی از همان دور نخستی که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد یعنی سال ۸۴، به این توجه داشت که اگر پیروز انتخابات شد با توجه به سند و برنامه تحقیقاتی از قبل مشخص شده شروع به کار کند و تیمهای مختلفی هم در حوزههای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و سیاسی انتخاب کرده بود که کار کنند.
وی بیان داشت: بعد از اینکه در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ موفق نشد این تیمها را تقویت کرد و به صورت جامعتر و کاملتر توانست یک سند توسعه و برنامه برای کشور تهیه کند و همان زمان هم این برنامهها را به دولت محمود احمدی نژاد ارسال کرده بود.
عضو سابق شورای شهر تهران ابراز کرد: انتخابات دور دوازدهم که قالیباف با عنوان نامزد ریاست جمهوری مطرح شد دوباره در همان مسیر قبلی با برنامه و رویکرد کارشناسی و منطقی در زمینههای مختلف اظهار نظر کرد و در همین دوره هم برنامههایش را ارائه داد و اکنون باید دید آیا ارادهای وجود دارد که از این برنامهها استفاده شود یا خیر؟
وی با بیان اینکه ضرورت دارد دولت از این برنامههای پیشنهادی جهت حل مشکلات فعلی کشور استفاده کند، گفت: اگر دولت تصمیم دارد که وضعیت اقتصادی کشور بهبود پیدا کند لازم است که صد در صد از این ظرفیتهای علمی و فکری و اجرایی و مدیران توانمند در کشور استفاده کند.
طلایی با بیان اینکه ما نمیتوانیم دولت را الزام کنیم که از برنامههای قالیباف استفاده کند، ادامه داد: اینکه نظام بانکی یکی ازعلتهای اصلی چالش اقتصادی کشور است و قالیباف هم این مورد را ذکر کرده واقعیت امر است و این مهم را خیلی از صاحبان نظران بیان کردند، اما بهتر است بگوییم دولت لازم است از پوسته خودش خارج شود و از نگاه بیرون به مشکلات هم استفاده کند.
وی افزود: اگر این نگاه بر دولت حاکم شد قالیباف هم میتواند یکی از کسانی باشد که از ظرفیتش استفاده شود چرا که سابقه مدیریت اجرایی دارد و کار اجرایی انجام داده و توانش را هم دارد و با عدد و رقم بیان میکند و یک تئوری پرداز صرف نیست بلکه یک تئوری پرداز عملگرا یا یک عملگرای مبتنی بر تئوری است که با پژوهش کار میکند و شاید در بین مدیرانی که ما میشناسیم منحصر به فرد باشد که چنین ویژگیهایی را تؤام با هم داشته باشد.
عضو سابق شورای شهر تهران بیان کرد: در بین نظریه پردازان، قالیباف این هنر را داشته که پیوند بین دانشگاه و اجرا را برقرار کرده و مدتی هم پیوند بین دانشگاه و پلیس را برقرار کرد و در مدیریت شهری هم پیوند بین دانشگاهها و مدیریت شهری را لذا مدیری با این نگاه منحصر به فرد است.
وی گفت: اگر دولت اراده کند و تمایل داشته باشد میتواند از تمام ظرفیتهای با توان اجرایی حتی در قالب مشورت و کارهای کارشناسی شده استفاده و تصمیمی بگیرد که از این شرایط فعلی خارج شویم.
طلایی با اشاره دور جدید تحریمهای نظام سلطه به سرکردگی آمریکا علیه کشور گفت: قالیباف معتقد است این تحریمها برای ما هم فرصت است و هم تهدید؛ ما میتوانیم ظرف مدت سه سال این تحریمها را به فرصت تبدیل کنیم و کشور را به رسیدن مرز استقلال و خودکفایی ببریم همانطور که در حوزه دفاعی این کار را انجام دادیم.
وی بیان کرد:، اما اگر اعتقاد داشته باشیم که با مذاکره و امتیاز دادن به دشمن و نظام سلطه میتوانیم از تحریمها عبور کنیم بزرگترین تهدید علیه نظام است به عبارتی خودمان به دست خودمان این امکان را فراهم کردیم که دشمن خواستههایش را در کشور ما پیاده کند.
طلائی با اشاره به بی انصافی برخی رسانهها نسبت به هدف ارائه راهکارهای اقتصادی قالیباف و سیاسی بازی خواندن آن گفت: هر کسی از ظن خودش به این موضوع نگاه میکند خصوصا وقتی چهرهای در سطح قالیباف اظهار نظر میکند چنین برداشتهایی هم میشود، اما من با شناختی که از قالیباف دارم میتوانم با اطمینان عرض کنم که قصد سیاسی یا سیاسی کاری از این اقدامات ندارد و از منظر خدمت و حل مشکلات مردم به آن نگاه میکند.
دیدگاه تان را بنویسید