نگرانی آیتالله جنتی از گرانیها و مشکلات اقتصادی مردم
دبیر شورای نگهبان گفت: نباید برنامهریزی وکلای ملت تحت تأثیر هیچ شخص و جریان سیاسی باشد تا رفاه حداقلی برای مردم برقرار شود و این امکانپذیر نیست مگر اینکه جز حق و حقیقت مدنظر نمایندگان مجلس نباشد.
خبرگزاری فارس: آیتالله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در دیدار با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام محمدباقر (ع) گفت: اسلام به ویژه فقه پویای شیعه مدیون ائمه اطهار (ع) است؛ چرا که اگر آنها در مقابل حکومتهای جور بنیامیه و بنیعباس مقاومت نمیکردند و رنج تبعیدها و زندانها را به جان نمیخریدند، اکنون چیزی از اسلام باقی نمیماند.
وی خطاب به اعضای کمیسیون برنامه و بودجه اظهار کرد: شاهرگ حیات اقتصادی کشور مسأله برنامه و بودجه است و شما هم موظف هستید به وظیفه الهی و قانونی خود عمل کنید.
دبیر شورای نگهبان با اظهار نگرانی از کمبودها، گرانیها و مشکلات اقتصادی مردم، افزود: این مردم که همیشه وفادار نظام و انقلاب بودهاند مستحق خدمت هستند و باید برنامهریزی شما تحت تأثیر هیچ شخص و جریان سیاسی نباشد تا رفاه حداقلی برای مردم برقرار شود و این امکانپذیر نیست مگر اینکه جز حق و حقیقت مدنظر نمایندگان مجلس نباشد.
جنتی با انتقاد از اجرایی نشدن اصل ۴۴ به صورت کامل اضافه کرد: قرار نبود دولت متصدی امور اقتصادی باشد و باید فقط نقش حاکمیتی داشته باشد و مجلس به وظیفه نظارتی خود به صورت جدی در این زمینه عمل کند تا اصل ۴۴ به صورت دقیق اجرایی شود تا بخش خصوصی بتواند بهتر از قبل موتور اقتصادی کشور را حرکت دهد.
وی از استفاده از اوراق مالی تعهدزا در امور جاری کشور انتقاد کرد و افزود: این مسأله موجب شده است که بدهیافزایی ایجاد شود؛ چرا که اوراق مالی اصولاً باید در موضوعات عمرانی هزینه شود.
دبیر شورای نگهبان نظارت بر عملکرد دولت را وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست و تأکید کرد: شما نمایندگان نزد خدا و مردم مسئولید و به یاد داشته باشد این دوره ۴ ساله میگذرد و نتیجه اعمال شما تا همیشه خواهد ماند.
جنتی قانون بودجه کشور را مصوب سال ۱۳۵۱ دانست و گفت: این قانون جوابگوی نیازهای فعلی کشور نیست و باید اصلاح شود.
دبیر شورای نگهبان در پایان با تأکید بر اجرایی شدن برنامههای ۵ ساله کشور اضافه کرد: مهمترین راهحل برون رفت از مشکلات کشور توجه جدی و عملی به اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی است.
دیدگاه تان را بنویسید