مسئولان برای تسهیل ازدواج کاری نمی‌کنند

کد خبر: 843108

تحلیلگر مسائل اجتماعی با اشاره به برخی اشتباهات در الگوسازی برای زنان گفت: نشان دادن زنان موفق در داشتن تحصیلات بالاتر، راننده تریلی شدن و مشاغل سخت، راه اشتباهی است که ما رفته‌ایم در حالی که کار و وظیفه اصلی زن آدم ساختن است.

مسئولان برای تسهیل ازدواج کاری نمی‌کنند

خبرگزاری فارس: همایش دختران انقلاب با حضور باشکوه جوانان انقلابی و جمعی از خانواده شهدا، همزمان با روز عفاف و حجاب در حسینیه شهید همت تهران برگزار شد.

علی اکبر رائفی پور پژوهشگر و تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی در این همایش با بیان اینکه عفاف و حیا فقط در پوشش خلاصه نمی‌شود، گفت: عفاف جهات مختلفی از جمله عفت در گفتار و رفتار را هم شامل می‌شود؛ اما گاه مشاهده می‌شود افرادی باحجاب هستند، اما حرکات و سکانتشان باعث می‌شود نگاه جنسی به آن‌ها صورت بگیرد.

وی افزود: پوشش بسیار مهم است آنقدر که زمانی که آدم و حوا ترک اولی کردند خداوند لیاقت داشتن پوشش را از آن‌ها گرفت.

رائفی پور اضافه کرد: زنان برای انتخاب نوع پوشش باید به این پرسش پاسخ دهند که میخواهند چگونه دیده شوند، آیا صرفا زن بودن و جنسیت را برای هویت خود انتخاب کرده اند در حالی که اسلام نمی‌خواهد به زن نگاه صرفا جنسی وجود داشته باشد.

پژوهشگر مسائل اجتماعی خاطر نشان کرد: برخی جوانان به دلیل وجود دختران ارزان قیمت که به راحتی در دسترس هستند تعهد ازدواج را انتخاب نمی‌کنند و به آن تن نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه برخی افراد آهن پرست شده اند، گفت: دخترانی که همه هویت خود را جنسی معرفی می‌کنند نهایتا بیست تا سی سال سال می‌توانند در عرصه تنوع طلبی مردان خریدار داشته باشند.

رائفی پور ادامه داد: رابطه‌های غربی اغلب به ازدواج ختم نمی‌شود و غربی‌ها می‌خواهند این اتفاق را در ایران هم گسترش دهند.

وی بیان داشت: در اسلام ازدواج باید به صورت علنی اعلام شود و در تشریع عموم احکام دینی نیز طرف زن گرفته شده است.

این پژوهشگر با بیان اینکه در فمنیسم رادیکال از مادر شدن نیز نهی شده است، گفت: برخی تنها زن را اقتصادی می‌بینند و ارزش آن را با میزان دیه می‌سنجند در حالی که میزان دیه مرد به دلیل آسیب اقتصادی حذف وی برای یک خانواده بیشتر تعیین شده است.

وی تصریح کرد: غربی که زن را برهنه می‌خواهد مرد پوشیده‌تر را بانزاکت‌تر می‌داند.

رائفی پور با بیان اینکه اسلام زن را خانه نشین نخواسته است، گفت: اسلام زنان را از فعالیت اجتماعی منع نکرده است و حجاب را در واقع به ضرر مردان برای حفظ زن تشریع کرده است.

وی بیان داشت: اولین باری که انگلیسی‌ها پای زنان را به فعالیت اقتصادی باز کردند با عنوان کارگر‌های ارزان قیمت بود.

تحلیلگر مسائل اجتماعی با اشاره به برخی اشتباهات در الگوسازی برای زنان گفت: نشان دادن زنان موفق در داشتن تحصیلات بالاتر، راننده تریلی و مشاغل سخت، راه اشتباهی است که ما رفته ایم در حالی که کار و وظیفه اصلی زن آدم ساختن است.

وی بیان کرد: شال و روسری نماد حجاب است و روی چوب کردن آن در واقع هدف گرفتن حجاب و اصول است.

رائفی پور با بیان اینکه افزایش سن ازدواج برای جامعه خطرناک است، گفت: مسؤولان ما متاسفانه کم کاری کرده اند و تسهیلات ازدواج آسان را برای جوانان فراهم نکرده اند.

وی افزود: مردان وظیفه کوتاه کردن نگاه را دارند و حتی اگر زن حجاب را رعایت نکند باید به وظیفه خود عمل کنند، زیرا اگر اعتیاد به نگاه جنسی در مرد ایجاد شود هرگز از زندگی زناشویی خود راضی نخواهد شد و به آرامش نمی‌رسد.

پژوهشگر مسائل اجتماعی خاطر نشان کرد: بسیاری از جوانان ما امکان ازدواج ندارند و جامعه، خانواده و مسؤولان آن‌ها را درک نمی‌کنند، اما در عین حال در معرض موقعیت‌های تحریک آمیز جنسی در جامعه قرار می‌گیرند و به مشکلات روحی گرفتار می‌شوند.

وی گفت: بحران جنسی در جامعه به وجود آمده است؛ اما ما در اسلام بحران جنسی نداریم و راه‌های برون رفتی برای بحران در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به حضور خانواده مسیح علینژاد در این همایش بیان داشت: از فرزندان حضرت یعقوب هم تنها دو پسر خوب بودند. کمتر کسی حاضر است کاری که این خانواده امروز انجام دادند، انجام دهد. امیدوارم هزینه این کار را از خداوند و اهل بیت (ع) بگیرند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت