خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم عصر امروز در دیدار با اعضای دارالتحقیق شهید مطهری تبریز با اشاره به اینکه نقش حجتالاسلام قدوسی در آذربایجان، نقش آقای قرائتی در کشور است اظهار داشت: یکی از عوامل موفقیت ایشان، عدم وابستگی به جناحهاست چرا که کارش فقط تبلیغ است و این رمز موفقیت است.
وی بابیان اینکه پیرو اوامر، ولی امر مسلمین، فارغ از هرگونه وابستگی است افزود: روحانیت باید نقش پدری در جامعه داشته باشند و برای همه دست نوازش داشته باشند تا در تبلیغ دینی موفق شوند.
نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی بابیان اینکه از حرکتهای تبلیغی موفق و الگوهایی مانند حجتالاسلام قدوسی نتوانستهایم در این استان به نحو احسن استفاده کنیم خاطرنشان کرد: شاید در برخی از شهرها بیش از تبریز از تجربیات ایشان استفاده کردهاند.
وی هیئتامنا و هیئت اندیشهورز این موسسه را از صاحبنظران مسائل فرهنگی عنوان کرد و گفت: مسئله هنر و استفاده از آن در مساجد و تبلیغ دینی کمتر مورد توجه بوده است که امیدواریم در این حوزه اقدام جدی صورت گیرد.
امام جمعه تبریز با تأکید بر اینکه استفاده از ابزار هنر، فیلم، تئاتر، سینما و... برای تبلیغ دین بسیار مهم است افزود: متأسفانه ماها انتقاد میکنیم که چرا فلان جا اینطور شده، در حالی که جای انتقاد نیست چراکه به دلیل اینکه فضا را واگذار کردهایم باید در خود تجدید نظر کنیم.
آلهاشم با تأکید بر اینکه باید از مسائل هنری در حوزه تبلیغ دین استفاده کنیم ابراز داشت: مقام معظم رهبری هم به موضوع هنر بسیار اهمیت میدهند.
وی با اشاره به اینکه باید برخی سدها را بشکنیم و با سنتشکنی در مورد حضور برخی از روحانیون در فضاهای مختلف، تصریح کرد: روحانیون باید با استفاده از ابزار هنر در اماکن مختلف حضور یافته و دین را تبلیغ کنند.
نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه نونهالان، نوجوانان و جوانان باید با مساجد مأنوس شوند و برای آینده اسلام و انقلاب نقشآفرینی کنند تأکید کرد: برخی هیئتامناها به بچهها ارزش نداده و برای آیندهسازان کشور کممحلی میکنند، ضمن اینکه برخی تفکرات غیراصولی در مساجد حاکم شده و در کنار این موضوعات به مسائل فرهنگی کمتوجهی میکنیم.
امام جمعه تبریز در ادامه با یادآوری اینکه وزارت آموزش و پرورش اخیراً بخشنامه کرده که دانشآموزان ابتدایی به گلزار شهدا نرفته و یا با جانبازان دیدار نکنند اضافه کرد: آموزش و پرورش توجیه کرده که منظور ما در این بخشنامه شهدا نبوده و آرامستانها بوده و متأسفانه وعده دادهاند که در فروردینماه قرار است در این بخشنامه تجدید نظر کنند که واقعاً آدم غصه میخورد.
وی با اشاره به اینکه ما به فرهنگ ایثار و شهادت نیاز داریم تصریح کرد: باید در مقابل جنگ فرهنگی نرم دشمن از بچههای خود که مورد هدف قرار گرفته است مراقبت کنیم چراکه آرام و بدون سر و صدا افکار کودکان ما را عوض میکنند.
حجتالاسلام آلهاشم بابیان اینکه متأسفانه ارگانهای فرهنگی موازی کاری زیادی دارند و برنامههای هماهنگ شده ندارند ابراز داشت: بهعنوان مثال در مساجد انجمن اسلامی، پایگاه مقاومت، هیئتامنا، روحانی، کانون فرهنگی و... داریم، ولی با هم هماهنگی ندارند و خروجی کمتری دارند که در اینبین نوجوانان و جوانان قربانی میشوند.
دیدگاه تان را بنویسید