جزئیاتی از نقش برادرزن صدام در حوادث ایران!

کد خبر: 770842

سیاسیون بسیاری درباره ناآرامی ها و تجمعات اعتراضی اخیر صبحت کردند. برخی معتقدند همه علل و عوامل این اتفاقات در خارج از مرزها بود اما بدخواهان و معاندان نظام نتوانستند به طراحی‌های خود جامه عمل بپوشانند و حالا اوضاع به قبل از هفتم دی‌ماه برگشته و زندگی عادی ادامه دارد.

جزئیاتی از نقش برادرزن صدام در حوادث ایران!

سرویس سیاسی فردا: سیاسیون بسیاری درباره ناآرامی ها و تجمعات اعتراضی اخیر صبحت کردند. برخی معتقدند همه علل و عوامل این اتفاقات در خارج از مرزها بود اما بدخواهان و معاندان نظام نتوانستند به طراحی‌های خود جامه عمل بپوشانند و حالا اوضاع به قبل از هفتم دی‌ماه برگشته و زندگی عادی ادامه دارد. در مقابل، دیدگاهی است که نسبت به عواقب ریشه‌یابی نادرست مسائل و وقایع اخیر هشدار می‌دهد و تاکید می‌کند که اگر ریشه‌یابی صحیحی انجام نشود، مسئولان نتیجه درستی نمی‌گیرند و تصمیماتی را به اجرا درمی‌آورند که پیامدهای نامناسبی را برای کشور و مردم در پی خواهد داشت.

علی احمدی، رئیس کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله کسانی است که به دیدگاه دوم اعتقاد دارد. او ضمن برشمردن مولفه‌های بروز تجمعات اعتراضی اخیر، اهداف و دلایل ناکامی عوامل توطئه‌گر خارجی را در گفتگو با خبرآنلاین تشریح کرده و گفته: حوادث اخیر در کشور با توجه به سه مولفه «بستر و زمینه‌های حادثه»، «کارگزاران» و «سازماندهی فعالیت‌ها»، قابل ارزیابی و تحلیل است. از حیث بستر و زمینه‌های حادثه؛ نارضایتی‌های اجتماعی و اقتصادی نظیر بیکاری، رکود، گرانی، ناامیدی نسبت به آینده، تجمعات مال‌باختگان موسسات مالی مانند کاسپین و ...، خبرهای گسترده و پراکنده نسبت به فساد مالی و اقتصادی بین مسئولین و بستگان آنها، تعویق پرداخت حقوق بازنشستگان مانند فولاد و ... از جمله زمینه‌ها و بسترهای چنین رخدادی بودند.

وی افزوده: «گروه اربیل (بارزانی، برادرزن صدام، عربستان و آمریکا و اسرائیل) در بعد خارجی و سازمان منافقین و سلطنت‌طلب‌ها و نیروهای میدانی آنها کارگزاران این حوادث بودند. سلاح تامین کردند، حتی مرخصی کریسمس نیروهای خود در منطقه را لغو کردند.»

علی احمدی اظهار داشته: «سازماندهی فعالیت‌ها، استراتژی آنها، تاکید بر گروه‌ها و جنبش‌های بی سر و حرکت از پیرامون به مرکز بود. دو تجربه تونس در حرکت‌های غیر خشونت‌آمیز و لیبی در مرحله بعد و به عنوان تجربه خشونت‌آمیز را در پیش رو داشتند. مهم‌ترین ابزار سازماندهی فضای مجازی و سپس رسانه‌های فارسی‌زبان مانند صدای آمریکا، ری استارت که در این مدت 270 فرمان حمله داد و ... بود. بازتاب وسیع این حادثه در بین مسئولان آمریکا و حتی طرح موضوع در شورای امنیت سازمان ملل توسط آمریکا حکایت از عقبه و پشتیبانی قوی این سازماندهی داشت. این در حالی است که منابع رسمی امنیتی گزارشی دادند که در منطقه اقلیم کردستان چنین کانونی وجود داشته.«

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت