وعده‌های انتخاباتی روحانی، دروغ‌های تاکتیکی بود/ شکست در انتخابات به نفع اصول‌گرایان شد/ معرفی روحانی به عنوان طرفدار آزادی و اصلاحات شعبده اصلاح‌طلبان بود

کد خبر: 757781

اصلاح طلبان قدرت را هم در ریاست جمهوری در دست دارند و هم در دولت،  هم در مجلس و هم در شورا و شهرداری، به دلیل ضعف های مفرطی که در عملکرد دارند، دوران افولشان آغاز شده و با شیب زیادی ادامه پیدا خواهد کرد ولی روندها به گونه ای نیست که این تحلیل را داشته باشیم که اصولگراها جایشان را می گیرند.

وعده‌های انتخاباتی روحانی، دروغ‌های تاکتیکی بود/ شکست در انتخابات به نفع اصول‌گرایان شد/ معرفی روحانی به عنوان طرفدار آزادی و اصلاحات شعبده اصلاح‌طلبان بود
سرویس سیاسی فردا: شکست در انتخابات ۹۶ از رقیبی که بسیاری او را شکست خورده تلقی می کردند، هم چنان موضوع تحلیلی بسیاری از کارشناسان سیاسی است. در همین زمینه با رسول بابایی پژوهشگر سیاسی و متخصص در حوزه کمپین های سیاسی و مترجم کتاب برندسازی نامزد انتخاباتی در مورد شکست اصول‌گرایان در انتخابات ۹۶ و مباحث مطرح شده پس از آن درباره نواصولگرایی گفتگویی انجام داده ایم. فردا: در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ همه مولفه های موفقیت در انتخابات برای اصولگرایان در دسترس است اما شکست می خورند. کارنامه عملکردی ضعیف دولت و حجم بالای نارضایتی از عملکرد رئیس جمهور وجود دارد اما جریان اصول گرا در جلب اعتماد اقکار عمومی ناکام می ماند. در این فضا و پس از انتخابات یکی از مهمترین اتفاقات نامه اقای قالیباف است که در آن بحث نواصولگرایی را مطرح می کنند که واکنش های متفاوتی را به دنبال داشته است. تحلیل و ارزیابی شما از فضای سیاسی کشور پس از انتخابات و طرح بحث نواصول گرایی چیست؟
به نظر من اصولگراها با توجه به چند ماه پس از انتخابات باید خدا را شاکر باشند که در انتخابات پیروز نشدند تصور کنید که اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری برنده می شدند. اتفاقاتی که مخصوصا در حوزه سیاست خارجی افتاد، تحریم هایی که علیه ایران به راه افتاد، وضعیت بحرانی برجام اگر با حضور یک رئیس جمهور اصولگرا اتفاق می افتاد، شما تصور می کنید که آن موقع دستگاه تبلیغاتی اصلاح طلبان چه چیزی را به جامعه القا می کرد؟
آقای روحانی در انتخابات گفت ای مردم من در دوره اول بخشی از تحریم ها را برداشتم، وعده می دهم که در دور دوم همه تحریم ها را برمی دارم. الان که رئیس جمهور هستند و چند ماه گذشته و تحریم ها به شدت قبل برگشته است اما نیروهای سیاسی و رسانه ای اصلاح طلب فضای عمومی جامعه در این خصوص را مدیریت می کنند و تلاش می کنند توجه افکار عمومی را از خلف وعده های یاد شده منحرف کنند. خب شما تصور کنید یک رئیس جمهور اصول گرا الان سر کار بود و همین اتفاقات می افتاد. آیا موضع نیروهای سیاسی و رسانه ای اصلاح طلب مشابه الان بود؟
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت