سرویس سیاسی فردا: عبدالله گنجی در کانال تلگرامی خود نوشت: جناب زیبا کلام در اینستاگرام خود نوشته: "اگر صدا و سیما در انحصار یک جناح نبود، نه فضای مجازی این قدر در ایران گسترش پیدا میکرد و نه صفحه اینستاگرام یک استاد دانشگاه! که خیلی وقتها آدرس منزلش را گم میکند در کمتر از دوسال به نیم میلیون عضو میرسید" برخی میگویند حرفهای ایشان ارزش پاسخگویی ندارد-شاید هم بی ربط نمیگویند- من هم جوابم به حرفهاش نیست بلکه برای دفاع از شانی است که خودش در مطلب بالا ذکر کرده:"استاد دانشگاه". ما وظیفه داریم از شان اساتیدمان دفاع کنیم و آنان که عوضی استاد شدند را شفاف کنیم. مطلب ایشان و منطق حاکم به دالایل ذیل دون شان یک استاد است" اول: اینکه ایشان در همین چند ماه اخیر شخصا چندین بار در سیما بوده اندو بدترین حرفها را هم زده و پخش هم شده است. دوم: اینکه حرفهای ایشان صرفا سیاسی است و تحقیقات نشان میدهد حداکثر ۲۱ درصد ایرانیها در شبکههای اجتماعی مسائل سیاسی را تعقیب میکنند.
سوم: اگرتعداد فالوورهای اینستاگرام ملاک حمله به صدا و سیماست، تتلو ۴ چهار میلیون و بهنوش بختیاری ۵ میلیون فالوور دارد و زیبا کلام در این باره باید برای ایشان شاگردی کند. اونها کمتر از زیبا کلام در صدا و سیما هستند. چهارم: بعضی پیج های اینستاگرام که حتی مطلب ندارند و صرفا یک عکس گذاشته میشود و خود فرد هم در بارگذاری نقشی ندارد-مثل حاج قاسم سلیمانی- بیشتر از زیبا کلام فالوور دارد آیا مشکل از صدا وسیماست؟ پنجم: شاذ گویی موجب کنجکاوی است. وقتی از اسرائیل دفاع کنی، از آمریکا تعریف و آن را در همه زمینه تبرئه نمایید، راهپمایی اربعین را نقد کنی، با موشکهای دفاعی مخالف باشید و کلا شاخص حرف زدن مخالفت با نظام باشد، تعقیب پیج توسط ۵۰۰ هزار نفر حزب الهی، ضد انقلاب، اصلاح طلب و از همه مهمتر اهل تفریح و سرگرمی طبیعی است. پستهای ذیل مطلب ایشان تجریه و ترکیب مخاطبان را نشان میدهد. شکلکهای خنده را ملاحظه کنید ششم: برخی از تعقیب کنندگان ایشان با همین نگاه که ایشان در ترازی است که آدرس منزلش را هم گم میکند، صرفا با ایشان بودن را نوعی سرگرمی و
تفریح و خنده میدانند. با عرض پوش از ایشان استفاده دلقکی میکنند و خنده بازاری دارند. شاید اینجا حق با ایشان باشد که برنامههای شاد و خندوانههای سیما کم است و بخشی از جوانان با تعقیب ایشان آن خلا را جبران میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید