ماجرای حمایت مجلس خبرگان رهبری از رئیسی
من پاسخ دادم: «شخصاً پانصدهزار رأی دارم. اگر در چارچوب حزب مؤتلفه باشد، آرای من میتواند به دو تا چهار میلیون رأی برسد و اگر همه شما دوستان همکاری کنید میتوانیم تا به دست آوردن ۴۰ درصد کل آراء را تضمین کنیم؛ باقی هم بستگی به شرایطی دارد که پیش میآید».
سرویس سیاسی فردا : مصطفی میرسلیم درگفتگویی با روزنامه ایران به مسائل مختلفی پیرامون انتخابات، رابطه به موتلفه، تعداد رای احتمالی و جلسه با حجت الاسلام رئیسی پرداخته است که بخش هایی از آن در ادامه می آید .
- ما در حزب مؤتلفه از اردیبهشت ماه برای حضور مستقل در انتخابات ریاست جمهوری، تصمیمگیری کردیم. هنوز تشکیلاتی تحت عنوان «جمنا» وجود نداشت، مگر در ذهن مؤسسان اصلی آن؛ ما خبر نداشتیم و اقدام مستقل خودمان را در حزب انجام دادیم .
- آنان مبنای خود را کار حزبی قرار ندادند، بنابراین از ابتدا به سراغ ما بهعنوان حزب نیامدند؛ هر چند سراغ شخصیتهای حزب آمدند. ما هم چون در نیت، آنان را با خود مشترک میدیدم، با این همکاری موافقت کردیم
-[ جمنا]پرسیدند:«آیا موفق به رأیآوری میشوید؟» و من پاسخ دادم: «شخصاً پانصدهزار رأی دارم. اگر در چارچوب حزب مؤتلفه باشد، آرای من میتواند به دو تا چهار میلیون رأی برسد و اگر همه شما دوستان همکاری کنید میتوانیم تا به دست آوردن 40 درصد کل آراء را تضمین کنیم؛ باقی هم بستگی به شرایطی دارد که پیش میآید ».
- اصلاً اعتقاد ندارم تعداد رأی ملاک حق است. حق چیز دیگری است.اما عملاً ملاک است و چاره بهتری هم نداریم؛ اما به این معنا نیست که فرد انتخاب شده، حقانیت هم دارد . ما قبول نداریم به هر شکلی رأی آورده شود .
- کسی که در صحنه نظامی، قضایی و اطلاعاتی فعال بوده، نباید وارد صحنه سیاسی شود. یک قاضی معمولاً به دلیل نوع کارش، پنجاه درصد موافق و پنجاه درصد مخالف دارد. قاضی رأی میدهد، نمیشود دل همه را بهدست بیاورد؛ باید تصمیمگیری کند؛ طبیعی است. یک عنصر قضایی نباید خود را در معرض آرای عمومی قرار دهد .
- ۵۰ نفر از اعضای خبرگان رهبری به حضور آقای رئیسی در انتخابات اظهار تمایل و تأکید کردند که چنین فردی به تشخیص آنها دارای شرایط مناسب برای نامزدی است؛ آنان بر گزینه مطلوب خود پافشاری کردند و در نهایت، نامزدشان را «جمنا» پذیرفت .
- آیتالله خامنهای که نامزد بودند، کسی رقیب ایشان نبود. ما در حزب تصمیمگیری کردیم و گفتیم این مفهوم پیدا نمیکند که انتخابات با یک نفر برگزار شود؛ یکی از دوستان برود؛ رأی هم نمیآورد؛ قرار شد بهعنوان یک نامزد حضور پیدا کنند، تا انتخابات معنا پیدا کند .
- به نظر من کابینه تک حزبی است. گرایش اصلاحطلبی ترکیب کابینه میچربد. اما آقای روحانی ذاتاً اصلاحطلب نیستند .
- من با آقای رئیسی سفری به مشهد داشتم و برای نخستین بار و آخرین بار در این دوران با ایشان صحبتی داشتم که ببینیم شرایط آرا چگونه است؛در صحبتهای خود به این نتیجه رسیدیم آرای ما قابل جمع نیست و بهتر است هر کدام سرجای خود بمانیم .
دیدگاه تان را بنویسید