سرویس سیاسی فردا:
غلامعلي جعفرزاده ايمن آبادي در گفت و گو با «قانون انتقادات تندی را به عارف، مطهری و نیز روحانی وارد کرده است. گزیده هایی از این گفتگو در ادامه می آید:
-در مورد آقای نهاوندیان نمی دانم اما آقای رحمانی فضلی از دیوان محاسبات کشور آمده بودند. البته قرار نیست تمام افرادی که در دولت کارمی کنند با آقای لاریجانی ارتباط نداشته باشند. شايد ايشان نيز دو نفر را به دولت معرفي كند، ايرادي ندارد و یک حسن است.فراموش نشود كه این دولت به آقای لاریجانی بدهکار است. در زمان مناظرهها نيز اگر خاطرتان باشد در زماني كه كانديداها از يارانهها سخن ميگفتند، آقاي لاريجاني گفت قول هایي که اینها میدهند، عملی نیست و تمام اسکلت انتخاباتی را برهم ریخت. اظهاراتي كه آقای لاریجانی دارند از روی حساب وکتاب است.
-آقای لاریجانی بسیار فرد باهوش ، عاقل وسیاستمدار قدری است. هیچ سخني را بدون حساب وکتاب نمی زنند. ایشان دل خونی از احمدینژاد دارند وتمام تلاش خود را می کند تا احمدی نژاد دومی تولید نشود. فارغ از فضای سیاسی کشور و جهت ايجاد فضای عقلانی، سعی می کند با رييس جمهور هماهنگ باشد. به نظرم بسیاری از مسائل ميان دو قوه بیرون از مجموعه با ريیس جمهورحل وفصل میشود. براي مثال عدم ابلاغ برنامه ششم توسط دولت به مجلس، اشتباه بزرگی به حساب ميآمد ولي آقای لاریجانی سعي دارند این مساله را حل کنند. آقاي لاريجاني روز به روز کاملتر میشود
- درمورد ريیس مجلس بهترین گزینه را آقای لاریجانی می دانیم ولي در رابطه با نواب به نوعي ديگر عمل ميكنيم. در مورد تعیین نواب مجلس دراین دوره به دليل فضای سیاسی به برخي افراد و جريانها کمک کردیم. دفاع از آقای مطهری موضوعي جدا و راهبردي بود.آقای مطهری جلسات مستقلین را می آید اما در دوره بعد اگر نواب واعضا به کمیسیون مستقلین نپیوندند و با ما همگرایی وتعهد نداشته باشند، مثل قبل از آنها دفاع نخواهیم کرد. قرار نیست فراکسیون مستقلين فقط حامی باشد!
- افرادي مثل آقای زنگنه، بعد بیست سال آمدند و وزارت نفت درهفته اول تغییرات خوبی را شاهد بود اما با تمام احترامی که برای تمام وزرا قايل هستم، دولت باید بعداز دوسال که کارها راه افتاد، از افراد جوان استفاده میکرد. متاسفانه امروز دیده میشود بعضی از وزرا توان کار بیش از 8 ساعت راندارند و حتي برخي در ميان جلسات خواب شان ميبرد!
-دولت باید از حاشیه نگاری دست بردارد قدرت چانه زنی با مقامات لشکری وکشوری را بیشتر کند. لزومی ندارد دولت به همه مسائل ورود کند.البته انتقادي نيز به آقاي رييسجمهور وارد شده و آن زود عصباني شدن ايشان است.
-درانتخابات ریاست جمهوری، انصراف آقای قالیباف اشتباه بزرگی برای اصولگرایان بود زیرا آقای رئیسی قابلیت رای جمع کردن را نداشت و مردم براي همين به روحاني روي آوردند.اما صادقانه بگویم برای 1400 بسیار نگران هستم.
-فراکسیون امید تازه کار و بی تجربه است. بعضی از افراد امید حتی اصلاح طلب نيز نیستند و فقط به عنوان یک فرد روشنفکر تایید شده اند.
-آقای بقائی وکیل بسیار بی ادبی داشتند.مصاحبه کرده بود که از من شکایت می کنند. من نيز گفتم ازبنده شکایت کنید ودادگاه علنی تشکیل بدهید. بعدازمدتی بدون تشکیل دادگاه نامه تبرئه بنده آمد و اينكه مدعي شده بودند من عذرخواهي كردم صحت ندارد.
-در اين ماجراي دولت بيتفنگ و تفنگدار بسيار به روحاني بيرحمي شد. به نظر من يك مغلطهاي در اين اظهارات روحاني داشت ايجاد مي شد. سازندگي و بنگاهداري با يكديگر تفاوت دارد. كشور بايد توان تسليحاتي داشته باشد و نظاميها نيز در سازندگي بايد كمك كنند ولي نبايد بنگاه داري بكنند. دليلي ندارد سپاه موسسه مالي و بانك داشته باشد. به نفع خودشان است از اين مسائل فاصله بگيرند.
دیدگاه تان را بنویسید