سرویس سیاسی فردا: حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز( دوشنبه 5تیر) در دیدار مسوولان و کارگزاران نظام و سفرای کشورهای اسلامی با مقام معظم رهبری به مناسبت عید سعید فطر، ضمن تبریک این عید بزرگ به حضار، ملت شریف ایران و رهبر معظم انقلاب، گفت: عید فطر، عید بازگشت به فطرت پاک انسانیت پس از یک ماه، زهد، ورع، قیام و صیام و تلاش برای زدودن غبارها از جسم و جان است.
با گزارش پایگاه ریاست جمهوری وی با بیان اینکه روزه هم برای سلامت جسم و هم برای تزکیه و پرورش روح است، افزود: روزه در ماه مبارک رمضان تنها فرو بستن دهان از خوردنیها و آشامیدنیها نیست و چه اینکه نماز و روزهای مقبول است که به واسطه آن تجاوزی به مال مردم انجام نشود و دهانی به بدگویی و دشنام دادن و توهین به دیگران گشوده نشود.
رئیسجمهور اظهار داشت: در همه عبادات ما در کنار حقالله به نوعی بر حق الناس نیز تأکید شده است و در همین امروز که روز عید فطر است، اولین برنامه عبادی ما رعایت حقالناس و پرداخت زکات قرار داده شده و سپس یاد خدا کردن و در نهایت به نماز ایستادن.
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حقالله نیز بیشتر به ما یادآوری میشود؛ آنجا که به ما میگویند دروغ بستن به خدا، پیامبر(ص) و ائمه(ع) میتواند مبطل روزه باشد و چه ظلمی بالاتر از اینکه تهمت ناروایی به خدا و دین بسته شود.
روحانی خاطر نشان کرد: دین خدا را در میدانهای کوچک سیاست آوردن و از نام و احکام دین خدا به عنوان ابزار استفاده کردن در شأن اسلام و مسلمانان نیست و ماه مبارک رمضان همه اینها را به ما میآموزد.
وی با اشاره به اینکه امسال جشن رمضانی ما بعد از جشن سرنوشتساز سیاسی و ملی ملت ایران آغاز شد، گفت: تلفیق این دو جشن میتواند آینده خوبی را برای مردم ایران بسازد.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه امروز دوران رقابت سیاسی و انتخاباتی گذشته و اگر رقابتی هم است باید برای خدمت به مردم، اجرای قوانین و دستیابی به اهداف بلند ملی باشد، افزود: من دست نیازم را برای دولت دوازدهم به سوی همه مردم ایران چه آنها که به من رأی دادند، چه آنها که به دیگران رأی دادند و چه آنهایی که اصلاً رأی ندادند، دراز میکنم و همه را فرا میخوانم تا در کنار هم برای ساختن ایرانی آباد و سرافراز تلاشمان را دو چندان کنیم.
رئیس قوه مجریه اضافه کرد: نباید توصیه امام راحل را فراموش کنیم که فرمود همه با هم باشید و به وحدت کلمه توصیه کرد و نباید از توصیه مقام معظم رهبری غافل شویم که فرمودند، اگر با نظام جمهوری اسلامی هم مسألهای دارید اما برای کشور و سرنوشت ملت پای صندوق آراء بیایید.
روحانی تصریح کرد: امروز همه باید در کنار هم با وحدت و اجماع کشور را بسازیم و در سالی که سال تولید و اشتغال است، باید همه جا ندای تولید و اشتغال به گوش برسد و در عمل حرکت در مسیر رونق تولید و ایجاد اشتغال را شاهد باشیم و به آنچه رهبر معظم انقلاب درباره امسال فرمودند، عامل باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد پس از ماه مبارک رمضان و عید فطر، همچنان آثار مبارک این ماه و عبادات آن و توسلها به امام حسن مجتبی(ع) و امیرالمومنین (ع) و طاعات و عبادات شبهای قدر و دعاهای شبهای آخر ماه مبارک رمضان در جامعه تداوم داشته باشد.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان امسال، شاهد درد و رنج و شهادت تعدادی از عزیزان بیگناه هموطنمان نیز بودیم، گفت: اگر چه تروریستهای بزدل، سبعانه به مردم بیدفاع در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام راحل حمله کرده و عدهای از عزیزان ما را به شهادت رساندند، اما هرگز نتوانستند در همدلی، انسجام و اتحاد ما خللی وارد کنند.
رئیس قوه مجریه ادامه داد: باید از همه ملت ایران، اعم از شیعه و سنی و بهویژه از هموطنان کرد اهل سنت کشورمان تشکر کنیم که در برابر تروریستها با بیانی روشن ایستاده و اتحاد ملی را حفظ کردند. همچنین از کسانی که برای کشور سلاحهای راهبردی میسازند و از کسانی که از این سلاحهای راهبردی به خوبی استفاده میکنند، نیز تشکر میکنم.
روحانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران ضمن پاسخگویی به تروریستها بخش کوچکی از توان و قدرت دفاعی خود را آشکار ساخت، گفت: دولت و دیگر ارکان نظام جمهوری اسلامی پشت سر مقام معظم رهبری همواره قدرت، اتحاد و انسجام خود را در هر مقطعی که لازم باشد، در برابر جهانیان آشکار میسازند.
وی اظهار داشت: ملت ایران در روز قدس امسال نیز با حضور پرشورشان نشان دادند که هیچ گاه دشمن را از یاد نبرده و او را به خوبی شناخته و بر سر او فریاد میکشند و به مسلمانان جهان و به ملت مظلوم فلسطین امید میدهند که قطعاً پایان کار پیروزی حق بر باطل است.
رئیسجمهور ضمن ابراز امیدواری از اینکه در ایام بعد از ماه مبارک رمضان، کشورهای اسلامی از فرصت ایجاد شده در نتیجه این ماه برای وحدت، استفاده کنند، تصریح کرد: باید در برابر معضلات جهان اسلام دست به دست هم دهیم و نکند خونهایی که در بغداد، دمشق، رقه، تهران، موصل و دیگر کشورهای اسلامی ریخته میشود، ناشی از آن باشد که ما مسیر راهبردی اتحاد مسلمین را به خوبی دنبال نکرده باشیم.
رئیس قوه مجریه ادامه داد: نکند ریخته شدن این خونها برای آن باشد که فرهیختگان ما به خوبی به وظایف خود برای ترویج وحدت بین شیعه و سنی عمل نکرده باشند و نکند ناشی از غفلت ما از آن جهاد روشنگرانه باشد که ضرورتی برای مسلمانان است و ما تلاش خود را برای آن بهکار نگرفته باشیم.
روحانی اظهار امیدواری کرد از این پس شاهد گسترش امنیت و آرامش برای ملتهای منطقه، بویژه یمن، بحرین، سوریه، عراق، شمال آفریقا و کل جهان اسلام باشیم و بهتوانیم به خوبی در برابر وظایفی که خداوند بر عهده ما گذاشته است، عامل باشیم.
وی با اشاره به ضرورت وحدت، همبستگی و اتحاد در کشور، منطقه و جهان اسلام، تأکید کرد: تروریستها و دشمنان ملت ایران باید بدانند که نمیتوانند در همدلی و اتحاد ملی ما خللی وارد کنند و این ملت اعم از شیعه و سنی شجاعانه در برابر آنها ایستاده و اتحاد ملی را حفظ خواهند کرد.
دیدگاه تان را بنویسید