آقای روحانی! با سایه جنگ مردم را فریب ندهید

کد خبر: 670038

دستان خالی روحانی از عملکرد قابل دفاع او را واداشته است تا در سخنرانی این روزهای خود به جای پاسخگویی به سوالات بی‌شمار دست به ایجاد وحشت از آینده‌ای شبیه گذشته بزند، او مردم را به مرگ در صورت رای ندادن به خود تهدید می‌کند، مرگی که پیروزی رقیب نصیب ملت ایران خواهد کرد!

روزنامه کیهان: حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری صبح دیروز در سالن ورزشی شهید شریفی تبریز در جمع هواداران خود اظهار داشت: روز جمعه می‌خواهیم فردی را انتخاب کنیم که با یک تصمیم او جان میلیون‌ها انسان می‌تواند به خطر بیفتد و با یک تصمیم او حیات میلیون‌ها انسان حفظ می‌شود.
این سخن روحانی تهدید آشکار مردم می‌تواند محسوب شود، او می‌گوید اگر به من رای دهید جان میلیون‌ها انسان حفظ خواهد شد و در صورتی که فرد دیگری رای بیاورد جان میلیون‌ها انسان به خطر خواهد افتاد! ترساندن مردم از سایه جنگ ‌فریبی آشکار است که همچون دیگر فریبکاری‌ها نظیر دیوار کشیدن تنها به منظور رقیب‌هراسی به زبان آورده می‌شود. غیراخلاقی‌ترین گفته‌ها و اتهامات آن هم از جانب رئیس قوه مجریه جای تأسف دارد.
دلیل این گونه ایجاد هراس از آینده چیزی جز خالی بودن دستان روحانی از عملکرد اقتصادی قابل دفاع نمی‌تواند باشد، اگر روحانی می‌توانست کارنامه اقتصادی چهار سال گذشته خود را به صورت واقعی و نه با تکیه بر آمار خلاف واقع به مردم ارائه کند و این کارنامه در سفره‌های مردم نمود عینی داشت وی هرگز دست به دامن روش‌هایی چون ایجاد وحشت از گذشته و احتمال تکرار آن در آینده نمی‌زد.

در سوال‌هایی که این روزها در برنامه‌های متعدد از سوی مردم، کارشناسان و همچنین نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرسیده می‌شود مشخص است، کارنامه دولت یازدهم برای ایجاد اشتغال، عبور از رکود و تامین معیشت اقشار کم درآمد چه بوده است؟ سفره مردم به خوبی نشان می‌دهد که دولت عملکرد قابل دفاعی نداشته است.

سفره کوچک شده مردم؛ دستان خالی روحانی
نگاهی به سفره کوچک شده مردم در چهار سال گذشته به خوبی دستان خالی دولت یازدهم را نشان می‌دهد، این دستان خالی زمینه ساز آن شده است که روحانی دست به ایجاد هراس و التهاب در جامعه بزند و مردم را از سایه جنگی موهوم بترساند.
روحانی در تبریز با اشاره به عملکرد دولت یازدهم درباره دریاچه ارومیه گفت: یک تصمیم دولت توانست سرنوشت 14 میلیون نفر در غرب کشور را نجات دهد.
وی با تاکید بر اینکه روز جمعه برای ایران پای صندوق‌های رای می‌رویم گفت: دلواپسان آجرهای دیوارهای تحریم که خراب کرده ایم را در انباری قرار داده‌اند تا اگر دولت تغییر کرد دوباره دیوارهای تحریم را بسازند اما ما طرفدار پل هستیم.

روحانی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به وعده‌ها و اظهارات برخی از رقبای انتخاباتی خود تاکید کرد: کسانی می‌توانند از آینده ایران حرف بزنند که گذشته آنها درخشان باشد. هر کسی وعده‌ای می‌دهد مردم باید از او شاهد بخواهند و کارنامه افراد نیز شاهد آنهاست.

به گزارش ایسنا، روحانی با تاکید بر اینکه امروز حداقل نیمی از عهد و پیمانی که در خرداد 92 با مردم بسته بودم را انجام دادم، اظهار کرد: بیش از 50 درصد عهد و پیمانی که در خرداد 92 بستم مربوط به دولت دوازدهم خواهد بود. ما با هم پیمان بسته‌ایم و باید تصمیم بگیریم که به عقب برنمی‌گردیم.
روحانی به درستی می‌گوید هرکس وعده‌ای می‌دهد مردم باید از او شاهد بخواهند و کارنامه افراد شاهد آنها است و حال از روحانی باید پرسید کارنامه دولت یازدهم چه چیزی را نشان می‌دهد؟! آیا مشکلات مردم که در سفره آنها نمود عینی دارد حل شده است؟ در حالی روحانی 50 درصد تعهداتش را منوط به چهارسال بعد می‌کند که اولا پیگیری وعده‌های او و آنچه دولت انجام داده گویای این است که حتی یک چهارم آن وعده‌ها نیز محقق نشده است در ثانی سال 92 آقای روحانی از انجام تعهدات در 100 روز سخن می‌گفت حالا آنها را به چهار سال آینده موکول می‌کند؟
کافی است به سفره مردم نگاهی بیندازیم، بر خلاف ادعای دولت یازدهم سفره مردم در 4 سال گذشته بنا بر آمار بانک مرکزی در سال 94 نسبت به سال 91؛ 8 درصد کوچک‌تر شد. ضمن اینکه آمارهای بانک مرکزی از افزایش قیمت ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ و حتی ۱۲۷ درصدی برخی از کالاهای اساسی خوراکی طی یک سال گذشته حکایت دارد.
آمار رسمی نشان می‌دهد ؛

-ایرانی‌ها در دولت یازدهم نسبت به دولت قبل، 11/5 درصد کمتر برنج می‌خورند. - مصرف نان ایرانی‌ها در سال 1394 نسبت به 1391 بالغ بر 5/5 درصد کم شده است.

- مردم ایران در سال 1394 بالغ بر 2/4 درصد گوشت کمتری نسبت به سال پایانی دولت دهم مصرف کرده‌اند.
- در مورد فرآورده‌های گوشتی مصرف متوسط هر خانوار ایرانی نسبت به دولت قبل 33 درصد کمتر شده است.
- در مورد انواع ماهی نیز شاهد کاهش 15/4 درصدی مصرف خانوارهای ایرانی بوده‌ایم.

- در سال گذشته و نسبت به سال 1391، مصرف انواع شیر 2/2 درصد، انواع ماست 8/1 درصد و انواع پنیر 8/3 درصد کمتر از دولت گذشته شده است که نتیجه گرانی چندباره قیمت مواد لبنی در دولت یازدهم بوده است.

- مصرف روغن‌های نباتی نیز در دوره مذکور 7/7 درصد، انواع قند 18/2 درصد و شکر 9/1 درصد کاهش یافته است.
با وجود این آمار صریح که نشان از کوچک شدن سفره مردم در چهار سال گذشته دارد آیا روحانی می‌تواند سیاست ایجاد بیم و هراس از گذشته را عملی کرده و 29 اردیبهشت بار دیگر از مردم رای اعتماد بگیرد؟!
سهم دولت از رکود تا بیکاری
البته این تنها سفره مردم نیست که کارنامه دولت یازدهم را به چالش می‌کشد، عملکرد روحانی در حوزه‌های گوناگون اقتصادی نیز حکایت از آن دارد که دولت یازدهم باید برای عبور از خطر نزدیک شکست در انتخابات 29 اردیبهشت به جامعه شوک وارد کند.
تعطیلی هزاران کارخانه در چند سال گذشته جایی برای سخن گفتن از کارنامه اقتصادی برای دولت یازدهم و روحانی نگذاشته است، در این زمینه بازخوانی بخشی از اطلاعیه وزارت صنعت می‌تواند راهگشا باشد، در این اطلاعیه آمده است « در دولت یازدهم و تا پایان سال ۱۳۹۵ حدود ۵ هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی به‌دلایل مختلف از جمله مشکلات تکنولوژیکی؛ نداشتن بازار مناسب، سیاست‌های غلط دولت گذشته و روشهای نادرست در حوزه تولید و تجارت، ضعف مدیریت، نبود توان مالی و تخصص لازم و... تعطیل شده است.»
اذعان به تعطیلی نزدیک 5 هزار و 100 واحد صنعتی در دولت یازدهم با ادعای حمایت از تولید در این دولت سازگار نیست و لازم به ذکر است «براساس جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران، مجموع شاغلان بخش صنعت کشور در پایان سال ۹۵ به ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است، این در حالی است که طبق گزارش مرکز آمار، تعداد شاغلان بخش صنعت در تابستان سال ۹۲ یعنی همزمان با شروع به کار دولت یازدهم، ۷ میلیون و ۵۱۳ هزار نفر بوده که با این حساب خالص اشتغالزایی در بخش صنعت کشور در دولت یازدهم منفی ۳۱۳ هزار نفر است، به‌عبارتی این دولت نه‌تنها اشتغالزایی خالص در بخش صنعت نداشته بلکه به‌طور خالص ۳۱۳ هزار نفر در بخش صنعت کشور بیکار شدند.»

آمارها در حوزه‌های دیگر اقتصادی نیز وضعیت نامطلوبی را روایت می‌کنند وضعیتی که روحانی را واداشته است تا سیاست ایجاد رعب و وحشت را پیگیری کند تا کسی از او نپرسد که در چهار سال گذشته چه کرده و با کدامین کارنامه به دنبال رای اعتماد مردم در روز جمعه 29 اردیبهشت است؟!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت