سرویس سیاسی فردا:
انتخابات و مسائل پیرامونی آن را باید دغدغه اول فضای عمومی کشور دانست. رسانههای محلی نیز به تبع، طعم انتخابات گرفتهاند. شاخص نیوز با بررسیای مفصل از وعدههای دولت یازدهم، به سراغ سفر رئیس جمهور به قزوین رفتهاست و از افتتاح مکرر پروژههای مختلف به راحتی عبور نکرده است. شاخص نیوز در این رابطه نوشته است:
به هر صورت افتتاح پروژههای عمرانی نیمهکاره و افتتاح تکراری پروژهها در سال پایانی دولت، اتفاق آشنای روزهای پایانی دولت تدبیر و امید است؛ اقدامی که هدفش یا گرفتن دوباره رای از مردم یا ثبت افتخار افتتاح پروژه به نام خود خواهد بود.
ایلام بیدار
نیز در یک گزارش تصویری، به وعدههای رئیس دولت یازدهم به مردم ایلام میپردازد. این پایگاه خبری با اشاره به سخنان حسن روحانی در جمع مردم ایلام، مینویسد: رئیس جمهور در جریان سفر خود به ایلام اعلام کرد که قدم های لازم برای حل مشکل ریزگردها در جهت سالم یازی برداشته خواهد شد و تا پایان دولت یازدهم این کار انجام خواهد گرفت. اما با وجودی که عمر دولت یازدهم به پایان رسیده مشکل ریزگردها در این استان حل نشده است؛ جناب آقایان مسئول فقط از اینکه وعده اجرایی نشده است، "عصبانی نشید".
آناج نیز سرانجام مدیریت اقتصادی دولت یازدهم را قبضهی بازار ایران توسط بیگانگان میداند. این رسانه محلی با بیان این مطلب که تولید ملی وحمایت از کالای ایرانی یکی از اصلیترین شعارهای روحانی پیش از به قدرت رسیدن بود، معتقد است که با تشکیل دولت تدبیر این وعدهها به فراموشی سپرده شد.
این رسانه با گریزی به شهر خود به انتقاد از قاچاق فرش نیز میپردازد. آناج با اشاره به واردات فرش از کشورهایی نظیر چین و ترکیه در سالهای اخیر، به این مطلب اشاره میکند که کمر مردمی که منبع درآمدشان به این هنر گره خورده است، شکسته شده است و اگرچه واردات فرش دستباف به کشور ممنوع میباشد اما پدیده قاچاق باعث شده در سالهای اخیر فرش دستباف چینی هم پا به عرصه بازار بگذارد.
موضوعات ملی تنها سوژههای مورد اشاره رسانههای محلی نبود. پایگاه خبری تحلیلی شیرازه به درگیری نماینده فراشبند و فیروزآباد با حراست شرکت نفت زاگرس جنوب پرداخته است. دراین درگیری فیزیکی دو نفر هم مصدوم شدند. اگرچه این نماینده مجلس از نیروهای حراست عذرخواهی کرد، اما این رفتار تاسف بار به دور از اخلاق یک قانونگذار است .
قاصد نیوز نیز با نیمنگاهی به ایام انتخابات شورای شهر، به مسائل مشهد از زاویه مدیریت شهری میپردازد. محور اصلیای که مورد توجه است، بحث تضاد طبقاتی و توجه به حاشیه شهر است. کم توجهی به حاشیه شهر مشهد که حدود30درصد این شهر را تشکیل میدهد زمینهساز و علت بسیاری از مشکلات شده است.
نویسنده در جملهای جهتگیری شهرداری مشهد را خطاب قرار میدهد و مینویسد: علاوه بر اینکه جلوی تجاری سازی و دوبیسازی مشهد گرفته میشود، تفکر خود را نسبت به حاشیه شهر تغییر دهیم. نباید خطی را دور مشهد فرض میکنیم و خود را موظف بدانیم که در همین محدوده به بهداشت و محرومیت توجه کنیم.
دنا نیوز نیز به مشکلات کشاورزان در منطقه سیسخت در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخته است. این منطقه با مشکل آبرسانی مواجه است. مسئلهای که داریوش زابلی، نماینده کشاورزان این منطقه، آن را یک مشکل سه ساله میداند که تنها با 30میلیون تومان اعتبار حل میشود. خشکی، باعث شده است تا درختان سیب یکی پس از دیگری قربانی ارههای برقی شوند. با وجود آنکه استاندار وعده حل این مسئله را داده است اما هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است.
گنبد سلام نیز در یادداشتی با بازخوانی اهمیت هویت و تعلق سرزمینی، پای انتخابات شورای شهر را وسط میکشد و مینویسد:
انتخابات در پیش است. تنها ساختار مردمی و بومی تعیین سرنوشت در مدیریت شهری و روستایی، شوراهای اسلامی شهر و روستاست. اینجاست که میتوان مبنای پیشرفت و تحول گنبدکاووس را بر پایه هویت، تعلقات و دلسوزیهای خودمان بگذاریم! اگر استقلال فکری داشته باشیم حتما صلاحیت کاندیداها را ابتدا بر همین ترازوی تعهد نسبت به هویت و تعلق سرزمینی میسنجیم.
دیدگاه تان را بنویسید