روزنامه شرق: سردار «حسین نجات»، جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، با اشاره به عملکرد سران فتنه در سال ٨٨ که منجر به حصر آنها در زمستان سال ٨٩ شد، گفت: «در مدت ٢٠ ماه آقای میرحسین موسوی حداقل ٢٠ بیانیه صادر و در آنها نظام جمهوری اسلامی را به دیکتاتوری و عبور از خط امام (ره) و آرمانهای انقلاب متهم کرد و مردم را به سازماندهی و ایجاد تشکیلات برای براندازی نظام اسلامی تشویق کرد».
او ادامه داد: «خوب است خبرگان و افراد عاقل و موجه، این بیانیهها را دقیق بخوانند و ببینند آیا کسی که قصد براندازی و سازماندهی مردم برای براندازی یک نظام را دارد، غیر از این، کار دیگری انجام میدهد؟». جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه افزود: «در این مدت، عمده کار دلسوزان نظام بهویژه مقام معظم رهبری، تبیین ابعاد فتنه بهویژه پیوند بین جریان فتنه و ضدانقلاب و سرسپردگان غرب بهخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی بود که اتفاقا شاهد مثال هم نشان میداد». نجات اضافه کرد: «با وجود حمایتهای آشکار و پنهان رئیسجمهوری آمریکا و رئیس رژیم صهیونیستی از سردمداران فتنه بهعنوان یک جریان غربگرا، سران فتنه هیچگاه از آنان اعلام برائت نکردند و در مقابل شعارهای «مرگ بر اصل ولایت فقیه»، «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»، «استقلال آزادی جمهوری ایرانی» و «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» نه واکنشی نشان دادند و نه محکوم کردند». او گفت: «آنها حتی در مقابل حرمتشکنیهای روز عاشورا نیز بهجای محکومکردن فتنهگران، از آنان با عنوان مردم خداجو دفاع کردند». جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه این فتنهانگیزیها و تحریک
هواداران تا ٢٥ بهمن ٨٩ ادامه داشت، تصریح کرد: «در بهمن ٨٩ سران فتنه در یک عمل منسجم هم از داخل زندان و هم خارج از کشور برای هماهنگی با BBC و VOA دنبال موج جدیدی از فتنه بودند؛ آن هم با مشابهتسازی جریان فتنه و جنبش بهاصطلاح سبز با بیداری عربی که البته آنها اصطلاح بیداری عربی را به کار میبردند و ما بیداری اسلامی میگوییم».
نجات ادامه داد: «آنها جمهوری اسلامی را با حکومتهای دیکتاتور مصر و تونس مشابهتسازی کردند و در یک اقدام هماهنگ با داخل زندان و رسانههای استکباری، مردم را به راهپیمایی و ریختن به خیابانها به بهانه حمایت از انقلاب مصر فراخواندند؛ درحالیکه جمهوری اسلامی چه در بیان و چه در عمل همیشه مدافع بیداری اسلامی بوده است». او با بیان اینکه سران فتنه میخواستند با مشابهتسازی اعتراضات خود با بیداری اسلامی، جریان جدیدی را علیه حاکمیت راه بیندازند، افزود: «آقایان کروبی و میرحسین که جزء سران فتنه به شمار میرفتند...
از وزارت کشور درخواست راهپیمایی از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی کردند؛ درحالیکه ٣ روز قبل یعنی در ٢٢ بهمن، مردم راهپیمایی انجام داده بودند و برائت خود را از دشمنان نظام ابراز کردند و پیوستگی و حمایت خود را از بیداری اسلامی اعلام کرده بودند. دیگر چه ضرورتی برای انجام یک راهپیمایی دیگر بود؟».جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه گفت: «با وجود مخالفت وزارت کشور، هم با تحریک سران فتنهگر و هم با تهییج رسانههای بیگانه، تجمعی در سطح بسیار محدود در پیادهروهای خیابان انقلاب انجام شد و من فکر میکنم جمعیت آنها به سه هزار نفر هم نرسید». نجات اضافه کرد: «بااینحال، آنها با نیروهای انتظامی درگیر شدند و خساراتی وارد کردند».او گفت: «متأسفانه آقای موسوی و کروبی در فردای آن روز یعنی ٢٦ بهمن اطلاعیهای صادر کردند و از تجمع وسیع و گسترده بهاصطلاح مردم تقدیر و نظام را به خاطر مقابله با این تجمع غیرقانونی محکوم کردند».
جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه جریان فتنه آمده بود که بار دیگر تجمعها و اردوکشیهای خیابانی و درگیری با نظام را راه بیندازد، افزود: «فتنه جدید، انشقاق جدید و ایجاد اردوکشیهای جدید خیابانی در دستور کار آنها قرار داشت و در این زمان بود که نظام به این نتیجه رسید که این مماشات و این تحمل و رفتار خویشتندارانه با سران فتنه نهتنها آنها را پشیمان نکرده و به دامان ملت برنمیگرداند؛ بلکه آنها را جریتر هم کرده است؛ بنابراین قوه قضائیه به این نتیجه رسید که نباید این اندازه مماشات با اینها انجام دهد؛ چراکه سوءاستفاده میکنند و فتنه جدیدی راه میاندازند».نجات با بیان اینکه بعد از ٢٠ ماه تحمل، قوه قضائیه از مراجع قانونی کشور درخواست کرد این سران فتنه را حصر کنند، گفت: «البته در بسیاری از نظامها همین مقدار نیز عمل نمیشود و علیالقاعده باید این افراد را همان موقع محاکمه میکردند؛ اما مصلحت نظام و قوه قضائیه در حصر بود و این حصر عملی شد».
دیدگاه تان را بنویسید