حقه جدید رسانه‌های سلطنتی بریتانیا برای دروغ‌پردازی در محدودیت زنان +تصاویر

کد خبر: 599969

در تازه ترین اقدام های مشترک،بی سی سی و ویکی پدیا با مجموعه برنامه هایی در رابطه با زنان و تلاش برای ایجاد اختلافات جنسیتی و تعمیق آن با هدف ترویج و عادی سازی خوانندگی سنتی زنان که با محدودیت هایی روبروست، اجرای موسیقی زنده را دنبال می کند.

حقه جدید رسانه‌های سلطنتی بریتانیا برای دروغ‌پردازی در محدودیت زنان +تصاویر
بی بی سی
سرویس سیاسی فردا: تلویزیون بی بی سی فارسی از بدو آغاز فعالیت آن در سال 1387 به عنوان رسانه مخالف جمهوری اسلامی ایران همواره سیاه نمایی و به چالش کشیدن حاکمیت در ایران را در دستور کار خود قرار داده و در این راستا، دوقطبی سازی را به عنوان تاکتیکی رسانه ای در مورد فضای داخلی ایران در دستور کار قرار داده است. بی‌بی‌سی فارسی معمولا از چند شیوه که در میان اهالی رسانه بسیاری شناخته شده است برای ارائه اطلاعات موردنظر خود استفاده می‌کند. اما از میان تمام این شیوه‌ها «دروازه‌بانی خبر»، «برجسته‌سازی» و «مارپیچ سکوت» از همه نمایان‌تر است. در تازه ترین اقدام های از این دست، طی ارتباطی مشترک، بی سی سی و ویکی پدیا با مجموعه برنامه هایی در رابطه با زنان و تلاش برای ایجاد اختلافات جنسیتی و تعمیق آن با هدف ترویج و عادی سازی خوانندگی سنتی زنان که با محدودیت هایی روبروست، اجرای موسیقی زنده را دنبال می کند. از این رو در شبهای گذشته یکی از این زنان خواننده فردی به نام "سارا حمیدی" بود که با تظاهر به حجاب خوانندگی کرد در حالی که تصاویر موجود این حقه جدید رسانه های بریتانیا را فاش کرده و نشان می دهد این خانم در سایر برنامه ها و کنسرت هایش در خارج حجابی برسر ندارد.
بی بی سی
بی بی سی
این اقدامات کاملا هدفمند برای مخاطب ایرانی چهره سازی کرده و بعد از آن نیز برای مدیریت روی این قشر پای دیگر رسانه انگلیسی به نام "ویکی پدیا" به میان می آید. ویکی پدیای انگلیسی در تاریخ ۲۵ دی ۱۳۷۹ به صورت مکملی برای دانشنامهٔ تخصصی نوپدیا نوشته شد. هم اکنون پروژه ویکی پدیا توسط بنیاد غیر انتفاعی ویکی‌مدیا پشتیبانی می‌شود. مدخل‌های ویکی‌پدیا طبق مدخل‌های سالنامه‌ها، فرهنگ‌های جغرافیایی و رخدادهای روز هستند وهدف آن آفرینش و انتشار جهانی یک دانشنامهٔ رایگان به تمامی زبان‌های زنده دنیاست. در حال حاضر نیز ویکی پدیا، محبوب ترین دایره المعارف آزاد و آنلاین دنیا به منظور کاهش خطاها ، نادرستی و جعل اطلاعات با افزایش مشکلات مربوط به اشتباه ها و سؤ استفاده های برخی کاربران از این دایره المعارف آزاد به یک سیستم کنترل کننده بسیار پیشرفته مجهز شده است. حالا در جدیدترین اقدام مشترک بی بی سی و ویکی پدیا به عنوان 2 رسانه انگلیسی با استفاده از روش برجسته سازی به دنبال مطرح کردن چهره های مخلتف از جامعه ایرانی هستند که یکی از جدی ترین برنامه های آنها، معرفی چهره های برتر جامعه زن ایرانی است. این یعنی یک عملیات و نقشه کاملا حساب شده با همکاری و حمایت رسانه دولتی بریتانیایی در ویکی پدیا که به تازگی آغاز شده است.
بی بی سی
بی بی سی نیز در هفته های اخیر تبلیغات پرحجمی را برای برنامه معرفی ۱۰۰ زن برتر انجام داده و این برنامه پر اهمیت برای بی بی سی هر شب در بخش خبری ۶۰ دقیقه بی بی سی به معرفی و تبلیغ چهره های فمنیست می پرداخت. پس از اتمام بخش های این برنامه بی بی سی به مخاطبان فراخوانی با اعلام همکاری مشترک با ویکی پدیا داده است. هدف گزاری این اقدامات نیز تلاش ویکی‌پدیا و سرویس جهانی بی‌بی‌سی برای برابری جنسیتی در اینترنت بوده است. از این رو ویکی‌پدیا با همکاری بی‌بی‌سی جهانی تلاش می‌کند در پروژه‌ای که این روزها آغاز شده تعداد مدخل‌های چهره‌های زن را افزایش دهد. چراکه طبق اعلام مدیران ویکی‌پدیا به ازای هر ۱۰ مدخل مربوط به مردان فقط حدود یک و نیم مدخل مربوط به زنان در این دائره‌المعارف آنلاین وجود دارد. مدیران ویکی‌پدیا می‌گویند با این کار تلاش می‌کنند شانس الگو گرفتن نسل جوان دختران و پسران از مشاهیر زن و مرد را به یک میزان فراهم کنند. بی‌بی‌سی جهانی هم با شعار "بیایید کمی از جنسیت‌زدگی در اینترنت بکاهیم" به این کمپین پیوسته است. در این باره لازم به ذکر است امروز ویکی‌پدیا با همکاری داوطلبانی از زبان‌های گوناگون در سرویس جهانی بی‌بی‌سی در یک پروژه نمادین تعدادی مدخل مربوط به زنان نامدار ایجاد می‌کنند و یا مدخل‌هایی که نیاز به بسط و گسترش دارند را ویرایش می‌کنند. بخش فارسی بی‌بی‌سی هم با هشتگ ویکی زنان در این پروژه شرکت می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت