روزنامه آرمان: آیتا... علم الهدی که تاچندی قبل تاکید بر ممنوعیت برگزاری کنسرت در مشهد از سوی او سبب بحثهای زیادی شده بود، این بار به انتقاد از توسعه تعامل پرداخت.
مشخص نیست امام جمعه مشهد با چه هدفی موضوعات سخنرانی خود را معطوف به انتقاد از عملکرد پاستورنشینان کرده و به طور بی سابقهای سخنرانیهای خود را به این سمت سوق میدهد. اگر این اقدام او به دلیل سیاسی و برای عدم موفقیت روحانی در انتخابات۹۶ باشد که چندان از سوی یک امام جمعه پسندیده نیست، اما اگر با هدف دلسوزی باشد که علنی مطرح کردن موضوعات کمکی به دولت نمیکند. از اظهارات اخیر او میتوان این گمانه را مطرح کرد که علم الهدی درحال اجرای پروژه «بیدارسازی» است. علمالهدی در روز پنجشنبه خاطرهای جالب را چنین تعریف کرد:«توسعه تعامل حیثیت اقتدار آفرین انقلاب را گرفت.
با بررسی نشریه موسسه استراتژیک وابسته به مجمع تشخیص مصلحت از ۱۵ سال گذشته تا قبل از دولت یازدهم متوجه میشویم مساله توسعه تعامل در تمام نشریات با پیشنهاد بر بعضی حرکات سیاسی و اقتصادی نشان داده شده است. سال ۸۵ برخی از این نشریات را جمع کردم و در پاکتی آن را از طریق مرحوم طبسی به آیتا... هاشمی رساندم که وی بداند انقلابی که روزی خودش سنگ زیرین آن بود، با چه مسائلی روبهرو شده است، پس از مدتی از مرحوم طبسی پرسیدم که پاکت را داده است یا خیر و او گفت هاشمی پاکت را به طرفی پرتاب کرده و گفته است حرفهای علمالهدی مشخص است. او میتواند با رئیس نشریه که حجتالاسلام روحانی است صحبت کند. در کمیسیون مجلس خبرگان این موضوع را به روحانی گفتم و وی گفت جوانی متدین را بر رأس کار این نشریه قرار دادیم، ولی حتما مساله را بررسی میکنم که مساله همین جا خاتمه یافت و دولت یازدهم تشکیل شد که شاهد هستیم تمام مبانی توسعه تعامل در استراتژی این دولت در حال اجراست و چیزی که از نشر آن میترسیدیم در عرصه عمل مشاهده میکنیم.»
۳ تبر شکننده در ۳ دولت!
بخش اصلی اظهارات امام جمعه مشهد به آنچه بازمیگشت که او آنها را سه تبر شکنندهای خوانده که در دوران سازندگی، اصلاحات و اعتدال بر پیکر نظام وارد شد و نکته قابل توجه اینکه دوران احمدی نژاد به زعم علم الهدی بهترین دولت است، چرا که نامش را نیاورده است. اما استدلال علم الهدی چه بود که چنین توضیح داده است:«در دولت سازندگی مساله توسعه اقتصادی با الگوی غربی مطرح شد که نتیجه آن اختلافات طبقاتی و روی کار آمدن یک شبه عناصر غیرارزشی اقتصادی بود. نظام ما از این مساله ضربه دید و ارزشهای اجتماعی به تجملپرستی و اشرافیگری تبدیل شد و وضعیت تهوعآور فوقالعاده فاحش و سقوط از ارزشهای انقلابی به وجود آمد.» عضو مجلس خبرگان توسعه سیاسی با الگوی غربی در دولت اصلاحات را تبر شکننده دوم بر پیکر انقلاب دانست و گفت: «اساس مردمسالاری دینی که دین در محور مردمسالاری قرار بگیرد، آن هم با تقلید از جامعه غربی و سوق دادن جامعه ولایی به طرف جامعه غربی در دولت اصلاحات سبب شد مردمسالاری دینی تضعیف شده و ارزشهای دینی از مردمسالاری فاصله گرفت.» علمالهدی ادامه داد: تبر شکننده سوم بر پیکر نهال انقلاب توسعه تعامل بود که در دولت یازدهم
به عنوان یک استراتژی انجام شد و ارزشهای انقلابی و جان عزیز انقلاب را هدف قرار داد. مساله فاحش بودن توسعه تعامل نسبت به اصول انقلاب به مراتب شفافتر از آن دو توسعه دیگر بود.
ما که در دنیا ادعای استکبارستیزی داریم و مردم ما را به عنوان دشمن سرسخت انقلاب میشناسند و انقلاب ما که توانسته است توان نفوذ استکبار را از اوج به حضیض بکشاند با مساله توسعه تعامل در معرض خطر قرار گرفت.» امام جمعه مشهد همچنین گفت: «توسعه تعامل همچون خنجر زهرآگینی است که بر قلب انقلاب زده شد و حیثیت اقتدار آفرین انقلاب را گرفت. تمام مبانی توسعه تعامل در دولت یازدهم در حال اجراست، آنچه از حرفش میترسیدیم در عمل داریم میبینیم.»
دیدگاه تان را بنویسید