خبرگزاری فارس: حجت الاسلام والمسلمین سید مسعود پورسیدآقایی پنجشنبه شب در مراسم بزرگداشت استاد علی صفایی حائری که در سالن اجتماعات موسسه فرهنگی لیلۀالقدر برگزار شد، با بیان اینکه استاد صفایی از پیروان راستین ائمه اطهار(ع) بوده است، اظهار کرد: او در میان دل پاک عابدان جایگاهی ویژه داشته و با توسل به اهل بیت(ع) توانسته به جایگاههای معنوی بسیاری در دنیا و آخرت برسد.
وی با تاکید اینکه درجات اخلاقی این عالم ربانی برای همگان مشهود بوده است، اضافه کرد: مرحوم استاد صفایی عالمی معیار بوده که سخن نگفتن در مورد او جفا است اما صحبت در مورد ویژگیهای او در افکار برخی بسیار باورنکردنی است.
استاد برجسته حوزه با اشاره به اینکه استاد صفایی مرگ را ادامه زندگی و فصل دویدنها عنوان کرده است، تصریح کرد: این شخصیت دینی در دنیای آخرت نیز مراقب دوستداران خود است.
وی پرداخت قرض الحسنه به نیازمندان با استفاده از سرمایه دوستان خود را از ویژگیهای استاد صفایی برشمرد و عنوان کرد: دنیا از نظر او ارزشی کمی داشته به همین علت نسبت به مادیات و امکانات دنیایی وابسته نبود و به گفتههای خود به شیوه مطلوبی عمل کرده است.
پورسیدآقایی افزود: انسان نمیتواند با وجود تاکید بر انفاق نسبت به این فریضه دینی بیتوجه باشد و تفسیر قرآن کریم فقط به درس خواندن نیست زیرا برای موفقیت در این راستا باید از آموزههای قرآن در متن زندگی خود استفاده کنیم.
وی از جایگاه معارف دینی در زندگی استاد صفایی حائری یاد کرد و ادامه داد: جامعیت، وفای به عهد و برکت قدم این استاد برجسته در میان شاگردان او بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.
پورسیدآقایی خاطرنشان کرد: استاد صفایی نسبت به تحصیل اهتمام جدی داشت به همین علت از رفتارهایی که سبب تاخیر در فراگیری علم میشد، پرهیز میکرد.
مدیر موسسه آینده روشن با بیان اینکه حرکت استاد صفایی حائری مبانی اصول و اهداف مشخصی داشته است، افزود: مخاطبان سخنرانیهای این عالم برجسته زمانهای طولانی بدون خستگی از سخنرانی او استفاده می کردند.
وی یادآور شد: بر اساس گفتههای استاد صفایی دین ابعاد مختلف زندگی را دربرگرفته و بر اساس اسناد، این شخصیت برجسته در رفتارهای جزیی نیز به الگوبرداری از پیامبر و ائمه اطهار(ع) اهتمام داشته است.
پورسیدآقایی با تاکید براینکه قرآن کریم نیاز حامل، مفسر و مجری است، گفت: اضطرار به ظهور حجت و تاکید بر تفکیک فلسفه و عرفان مسلمین از موضوعهای مورد توجه استاد صفایی بوده است.
وی با اشاره به اینکه وسوسههای دنیوی در اعمال استاد صفایی جایی نداشته است، اظهار کرد: فهم دین به صورت روشمند از ویژگیهای رفتاری این شخصیت دینی بوده به همین علت در دیدگاه او مهمترین نیاز جامعه طلبگی و هدایت انسان است.
این استاد برجسته حوزه با بیان اینکه تاکنون نتوانستهایم به نسل جوان آموزههای دینی مورد نیاز را انتقال دهیم، گفت: این عملیات باید در دوره تحصیلی راهنمایی اجرایی شود.
وی از وابستگی فهم دین در گرو شکر و بلا به عنوان یکی از مبانی فکری حجت الاسلام صفایی حائری نام برد و ادامه داد: متقین از نظر او با عالم غیب ارتباط دارند و با ترویج آموزههای دینی دیگران را در امور دینی سهیم میکنند.
پورسیدآقایی به تلاش افرادی برای تخریب جایگاه استاد علی صفایی حائری اشاره و خاطرنشان کرد: نسبت دادن مخالفت این شخصیت برجسته دینی با ولایت فقیه دروغ بوده و افراد مدعی این موضوع مریض هستند.
دیدگاه تان را بنویسید