نامه رهبری به جوانان غربی توصیه به تفکر است

کد خبر: 519002

حجت‌الاسلام پورمحمدی گفت: جامعه جوان جهانی اصلی‌ترین و مهم‌ترین مخاطب پیام‌های ما هستند. اگر بخواهیم تحولی در دنیا اتفاق بیفتد باید بتوانیم جوانان به عنوان شنونده‌های اصلی پیام‌های خود قرار دهیم.

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، وزیردادگستری در حاشیه بازدید از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: این مهم است که با مردم دنیا به خصوص طبقات مختلف و به خصوص جوانان صحبت شود. به هر حال جامعه جوان جهانی اصلی‌ترین و مهم‌ترین مخاطب پیام‌های ما هستند. اگر بخواهیم تحولی در دنیا اتفاق بیفتد باید بتوانیم جوانان جهان را به عنوان شنونده‌های اصلی پیام‌های خود قرار دهیم.
پورمحمدی با اشاره به اینکه کمتر به طور مستقیم با جوانان جهان صحبت شده است، افزود: این ابتکار بسیار ارزنده و جالب مقام معظم رهبری است که مسقیما جوانان را خطاب قرار داده‌اند و بدون واسطه حرف‌ها، استدلال‌ها، احتجاج، رد و قبول‌ها، طرح سوالات و اشاره به مصداق ها و نمونه ها را بیان کرده‌اند و این ها نکات ارزنده‌ای است.
وی ادامه داد: ایشان با ایجاد این فضا فتح بابی کرده‌اند. اگر بخواهیم به این یک مورد و یک نامه استناد کنیم که حتما ره به جایی نخواهد برد، حضرت آقا با این حرکت خود مسیر اصلی را به ما گوشزد کردند که باید سخن بگوییم و تبادل نظر کنیم، به خصوص با مخاطب‌های اصلی‌مان که جوانان هستند کمی جدی‌تر، با انگیزه بیشتر و با استدلال سخن بگوییم. همچنین با جوانان خودمان باید در گفت‌وگو باشیم و حتما موثر است ولی به شرطی که به این نامه در فضاهای تشریفاتی و رسانه‌ای اکتفا نشود بلکه واقعا محیط‌های گفتگو و مسیرهای پیام رسانی را شناسایی کنیم و از این مسیرها به خوبی استفاده کنیم.
پورمحمدی در نشست «بررسی نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی» که با حضور قهرمان سلیمانی، معاون پژوهشی و آموزشی و رسول اسماعیل‌زاده، رییس مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد با قدردانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، برگزاری نشست «تحلیل و بررسی اهمیت ترجمه و نشر نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی به زبان‌های مختلف» را دارای اهمیت دانست.
وی گفت: عنوان نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی (نامه‌ای برای تو)، عنوان بسیار زیبایی است که در آن جوانان برای گفت‌وگو و به عنوان جامعه هدف، مخاطب قرار داده شده‌اند؛ زیرا این جوانان تعیین‌کننده‌ترین عنصر در هر عصر و زمانی هستند.
وزیر دادگستری کشورمان در ادامه این بخش از سخنان خود افزود: امروزه دنیا هر چند از رسانه‌های پرشماری بهره‌مند است اما کمتر شاهد گفت‌وگو در جوامع جهانی هستیم و کمتر یکدیگر را تحمل می‌کنیم و زبان اسلحه، زور و ترور و کشتار، زبان حاکم در دنیاست.
وی با انتقاد از استفاده نامطلوب جوامع از فضای مجازی، اظهار کرد: زمانی که شبکه‌های ارتباطی اختراع شدند، همه انتظار داشتند تا با برداشته شدن دیوارها، مردم جهان به یکدیگر نزدیک‌تر شوند؛ ولی نکته این جاست که از گفت‌وگوی رو در رو، محرووم شدند.
پورمحمدی با اشاره به ضرورت رواج فرهنگ گفت‌وگو در داخل کشور، تأکید کرد: مقام معظم رهبری با اقدام ارزشمند خود در نگارش این نامه‌ها، جوانان را مخاطب قرار دادند که آنها خود فکر کنند و خود، تصمیم بگیرند.
نامه‌‌ رهبری نباید تنها در سطح رسانه‌ها محصور باشند
وزیر دادگستری در ادامه با بیان اینکه این نامه‌‌ها نباید تنها در سطح رسانه‌ها محصور باشند، گفت: باید یاد بگیریم که ارزش انسان در نطق و گفت‌وگوست. انسان بودن یعنی دادوستد فرهنگ و هر چه فضای گفت‌وگو را چه در فضای داخل و چه خارج از کشور فراهم کنیم، بیشتر به تعالی انسانی دست خواهیم یافت. در آیات قرآن هم پیامبر اسلام (ص) با خلق عظیم و بشیر و نذیر معرفی شده که همان گفت‌وگو با مخالفان است.
وی در پایان سخنان خود در این نشست، گفت: امید است این نشست و برخواست‌ها ما را به جامعه انسانی نزدیک‌تر کند. در این راه باید اختلافات یکدیگر را قبول و یک جامعه خوب انسانی را بنا کنیم. همانند پیامبر رحمت (ص) ما نیز الگو باشیم و انسان‌ها را دعوت به خوبی کنیم.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد