خبرگزاری فارس: رسول هادیپور مسئول روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی در یادداشتی با اشاره به توصیههای اخیر رسانههای نزدیک به دولت مبنی بر رفع مشکلات اقتصادی با هدف کسب رأی با انتقاد از این نگاه، از دولت خواست مراقب دوستی خاله خرسها باشد که قصد دارند عوامفریبی را جایگزین مدیریت جهادی کنند.
در ادامه متن کامل یادداشت آمده است:
« چندی پیش یکی از ارگانهای مطبوعاتی اصلاح طلبان در مقالهای به دولت یازدهم هشدار داد اگر در مدت باقیمانده مسئولیت نتواند در جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم کار به سزای انجام دهد انتخابات ریاست جمهوری سال96 را از دست خواهد داد.
این هشدار محدود به این روزنامه نشد و جمعی از سیاستمداران و رسانههای نزدیک به دولت نیز با تکرار این ادبیات از آقای روحانی خواستند به وضعیت انفعالی خود در مسئله اقتصاد خاتمه بخشد و سعی در ایجاد رونق اقتصادی کند.
این اخطارها از جانب نزدیکان و به اصطلاح هواخواهان آقای روحانی حاوی دو پیام مهم، تأسفبار و در عین حال هشداردهنده برای مردم بود. اولین برداشت منطقی از این پیام، اعتراف به عدم موفقیت برنامههای اقتصادی در طول سه سال گذشته بود است آنهم از جانب نزدیکان سیاسی و مطبوعاتی رئیس جمهور.
با وجود آنکه دولت یازدهم با شعار رفع مشکلات اقتصادی در 100 روز و حل بخش بزرگی از معضل بیکاری در کوتاهمدت روی کارآمد اما از زمان قبول مسئولیت این وعدهها جای خود را به بهانه به نام «تقصیر دولت قبل بود» داد. تنها پاسخ دولت و طرفدارانش در سه سال گذشته در برابر انتقادات، حواله دادن معضلات به دولت نهم و دهم بود بهانهای که با گذشته نزدیک به هزار روز از شروع به کار این دولت دیگر کارکرد سابق را ندارد و کابینه یازدهم باید برای انتقادات اقتصادی به دنبال پاسخ بهتری باشد.
برداشت دیگری که از این تذکرها به دولت میتوان داشت که به غایت تأسفبار و هشداردهنده است، در دستور کار قرار گرفتن رفتار پوپولیستی باهدف کسب رأی است. وقتی طرفداران دولت توصیه میکنند برای پیروزی در انتخابات لازم است مشکلات معیشتی مردم به سرعت کاهش یابد با تأسف فراوان این موضوع بدین معناست که دولت و طرفدارانش بهترین و شاید تنها دلیل برای حل مشکلات مردم را کسب رأی میدانند.
بر اساس این نگاه چنانچه آقای روحانی بازهم بتواند مسئولیت تشکیل کابینه را برای چهار سال آینده کسب کند به این دلیل که بعد از آن (از نظر قانونی) حق شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد لذا هیچ دلیل و انگیزهای هم برای کار کردن و حل مشکلات مردم نخواهد داشت.
جایگزین کردن بینش پوپولیستی و عوامفریبی با روحیه مدیریت جهادی که در تقابل و تضاد هم قرار دارند یکی از خطراتی است که دولت و ملت را بهشدت تهدید میکند و لازم است دلسوزان دولت هرچه زودتر فکری به حال رسانههای که اینچنین نسخهها را برای دولت میپیچند، بکنند چراکه به نظر میرسد دوستی این خاله خرسها میتواند آسیبهای شدیدی به دولت و حتی کشور وارد کند.
گفتنی است وظیفه ذاتی رسانه و مطبوعات، آگاهی بخشی به مردم و مطالبه حقوق و دفاع از آنها است اما این رسانهها باوجود آنکه از بیتالمال ارتزاق میکنند بدون هیچ ابایی و به صورت کامل صریح به دولت توصیه میکنند جهت کسب رأی به اقداماتی جهت کسب رأی بپردازد».
دیدگاه تان را بنویسید