جنگ بین شیعه و سنی، آرزوی دشمنان اسلام است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وحدت شیعه و سنی در شرایط حساس کنونی منطقه یک ضرورت حیاتی است، گفت: جنگ بین شیعه و سنی، آرزوی دشمنان اسلام است.
وی با تأکید بر اینکه حضرتزهرا (س) از دوران کودکی ضمن پرستاری از پدر، التیامبخش زخمها و آلام درونی ایشان بودند، افزود: خداوند مقامی شامخ به حضرت زهرا (س) داده بودند و پیامبراکرم (ص) که گل سرسبد بشریت هستند، احترام فوقالعادهای برای دختر خود قائل بودند، به طوری که دستان مبارک ایشان را میبوسیدند.
هاشمیرفسنجانی در ادامه به آثار علمی و به خصوص کتاب حضرتزهرا (س) اشاره و تصریح کرد: متأسفانه کتاب ایشان که مملو از اسرار تاریخ، آینده اسلام و مسلمانان است، موجود نمیباشد.
وی به خطبه تاریخی و اثرگذار حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: خطبه ایشان مهمترین سند تاریخی است که به گذشته اعراب و جاهلیت و مسائل مهم دیگر میپردازد و خیلی از دوستان اهلبیت (ع) این خطبه را حفظ میکردند.
رئیس مجمع تشخیص همچنین با ابراز تأسف از نامعلوم بودن مزار حضرت فاطمهزهرا (س)، اظهار داشت: محل دفن حضرتعلی (ع) بعد از قرنها پیدا شد، اما در مورد محل قبر ایشان هنوز تردید وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت حیاتی وحدت شیعه و سنی به ویژه در شرایط حساس کنونی منطقه و جهان تأکید کرد و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری نیز اخیراً تأکید کردهاند، نباید اختلافات جزئی بین این دو سبب بروز اختلافات اساسی و دشمنی شود.
هاشمیرفسنجانی با بیان اینکه جنگ بین شیعه و سنی، آرزوی دشمنان اسلام است، یادآور شد: نباید با تقویت نقاط اختلاف شیعه و سنی، به درگیری و دعوای آنها دامن بزنیم، بلکه باید با رفتار سنجیده و عقلانی، کاری کنیم تا روابط مسلمانان با یکدیگر روز به روز مستحکمتر شود.
وی با تأکید بر اینکه تقویت روابط بین شیعه و سنی، رابطه تنگاتنگی با اقتدار و قدرت مسلمانان در جهان دارد، گفت: اگر شیعه و سنی بتواند به یک انسجام و همدلی برسد، بسیاری از مسائل و مشکلاتشان حل و تبدیل به یک قدرت فوقالعاده و تأثیرگذار در صحنه بینالمللی خواهند شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مظلومیت اهل بیت (ع) و شیعه در طول تاریخ، گفت: ما هنوز هم مظلومیت را برای شیعه و دوستان حضرت زهرا (س) میبینیم.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلام رستگاری، درباره شخصیت بینظیر حضرت فاطمهزهرا (س) در تاریخ اسلام به عنوان یاور همراه پیامبر اسلام (ص) و حضرتعلی (ع) در دوران غربت سخنانی بیان کرد.
همچنین علی انسانی شاعر و مدّاح و ذاکر اهلبیت (ع) برای مصائب حضرت فاطمهزهرا (س) نوحهخوانی و مرثیهسرایی کرد.
دیدگاه تان را بنویسید