خبرگزاری مهر: محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد در نطق میان دستور خود اظهار داشت: در نظام مردمسالاری دینی خواست و اراده مردم از منزلت خاصی برخوردار است، اما باید گفت این خواست و اراده از منطقی خاص پیگیری می کند که به موجب آن چنین نظامی از نظام های لیبرالی غرب متمایز می گردد.
وی افزود: بر خلاف تلاش هایی که در راستای خودکامه و مستبد نشان دادن حکومت ایران انجام شد، مردمی بودن از پایه ها و شاخص های اصلی نظام است. مردمی بودن در نظام جمهوری اسلامی شاخصه اصلی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: شاید بتوان مشارکت مردم در فرآیند انتخابات را به نوعی از سنخ جهاد سیاسی- فرهنگی به شمار آورد که به مبارزه عملی با توطئه های دشمنان خارجی و منافقین داخلی می پردازد.
جوکار تصریح کرد: دشمنان ما همیشه در صدد کمرنگ کردن حضور ملت در همه عرصهها بهویژه عرصه انتخابات هستند؛ زیرا انتخابات حرکت عظیم مردمی برای تثبیت نظام جمهوری اسلامی است.
وی اظهار کرد: حضور پرشور ملت ایران در انتخابات هشتم اسفند ماه لوح زرینی در افتخارات جمهوری اسلامی است. حضور پرشور مردم در پی فراخوان مقام معظم رهبری تاثیر مهمی در استحکام ساختار درونی نظام دارد به طوری که امید دشمنان انقلاب را به یأس تبدیل نموده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: این پیروزی متعلق به ملت، نظام و مقام معظم رهبری است. هرگونه سوءاستفاده جریانات سیاسی از آراء مردم به معنای تمامیتخواهی آنان است.
جوکار در ادامه از حمایت مردم یزد به ویژه ایثارگران، فرهنگیان، کارگران، دانشجویان، کارمندان، اصناف و امام جمعه تشکر کرد و ضمن تبریک به منتخبان ملت گفت: باید این فرصت جهت خدمتگزاری به مردم مغتنم شمرده شود.
نماینده مردم یزد یادآور شد: در ایام انتخابات در برخی از حوزه های انتخابیه شاهد رفتارهای تسامح و تساحل و جانبداری برخی مجریان انتخابات بودیم که با مجوزهای نانوشته سوءمدیریت را به عرصه تبلیغات وارد کرده و فضای رفتارهای غیرقانونی را بسترسازی کردند.
وی با اشاره به اظهارات وزیر کشور مبنی بر ورود پول های کثیف به انتخابات خاطرنشان کرد: امروز وزیر کشور باید پاسخ دهد که آیا پول های کثیف در انتخابات رصد شد؟ از چه منبعی تامین در چه مسیری هزینه شد؟
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: این همه پول سرسامآور برای تبلیغات و پذیرایی از کجا آمد؟ برخی برای مدیریت تخریب و بداخلاقی سیاسی با انتشار انواع تهمت ها، همراهی با رسانه استعماری انگلیس را به اثبات رساندند و شیب آراء مردم را به طور ناجوانمردانه به سوی فضای مورد نظر خود مهندسی می نمودند.
جوکار در بخش دیگری از نطق خود با اشاره به اجرای برجام اظهار کرد: طرف مقابل هنوز هیچ اقدامی برای اجرای برجام علیرغم گزارش آژانس مبنی بر راستیآزمایی فعالیت های ایران، انجام نداده است.
نماینده مردم یزد در مجلس تصریح کرد: بعد از اجرای برجام شاهد رفت و آمدهای هیات های اقتصادی و دیپلماتیک به ایران بودیم، اما اقدام مثبتی مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: به نظر می رسد آمریکایی ها نمی خواهند تحریم های ضد ایرانی را لغو کنند، حال آنکه این تحریم ها مهمترین ابزار برای دنبال کردن زیادهخواهی آنان است. بعد از گذشت ۵۰ روز از اجرای برجام علیرغم وعده های مسئولین اجرایی هنوز سوئیفت وصل نشده است و این موضوع نشان از ترس بانک های اروپایی از تحریم شدن به وسیله آمریکا دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: دارایی های ایران نیز تاکنون آزاد نشده است و عملا در عرصه اقتصاد ایران رونقی مشاهده نمی شود و رکود در کشور ریشه دوانده است.
جوکار رکود را نتیجه سیاست های انقباضی دولت خواند و افزود: واحدهای تولیدی در حال تعطیل شدن هستند. کارگران بیکار میشوند و در صورت ادامه رکود و پایدار شدن آن به اقتصاد کشور ضربه جبرانناپذیری وارد می شود.
نماینده مردم یزد در مجلس اضافه کرد: پایین آمدن قدرت خرید مردم از یک سو و از سوی دیگر تعطیلی واحدهای تولیدی موجب شده مشاغل بسیاری از بین برود که فشار بر مردم افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط رکود عدم حمایت از تولید، فشار مضاعف برای دریافت مالیات و عوارض و هزینه های خدمات و واردات کالا بخش های تولیدی کشور را با مشکلات عدیده ای روبهرو ساخته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: در صورت عدم حمایت جدی، شاهد بحران جدی خواهیم بود.
جوکار افزود: افزایش حجم نقدینگی تا مرز ۸۷۳ میلیارد و رشد ماهانه ۱۶ میلیارد و عدم اعتماد مردم در سرمایهگذاری می تواند تاثیرات مخربی بر اقتصاد داشته باشد.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سال گذشته دولت، مردم را به برداشته شدن تحریم ها دلخوش کرد. امروز تحریم ها برداشته شده و مردم منتظر رونق اقتصادی و ارتقاء معیشت هستند.
وی اظهار داشت: بر اساس آمارهای بانک مرکزی از متوسط مقدار مصرف سالانه مواد خوراکی خانواده های شهری در دو سال اخیر، میزان مصرف خوراکی به پایینترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: با وجود تلاش دولت برای کاهش نرخ تورم آمار نشان می دهد در طی سال های ۸۴ تا ۹۱ هر خانواده شهری سالانه بالای ۱۵۶ کیلوگرم برنج مصرف می کرده است. این رقم در دو سال اخیر به ۱۲۰ کیلوگرم کاهش یافته است.
جوکار افزود: میانگین سالانه مصرف گوشت قرمز از ۵۲.۵ کیلوگرم به ۴۱ کیلوگرم رسیده است که نشان از پایین آمدن قدرت خرید مردم دارد.
نماینده مردم یزد در مجلس تصریح کرد: حال چگونه یک فرد بازنشسته با حقوق ۹۰۰ هزار تومان می تواند این هزینه ها را تقبل کند؟
وی با انتقاد از افزایش هزینه های دولت به ۹۷ هزار میلیارد تومان گفت: کاهش سرمایهگذاری باعث افزایش بیکاری شده است. رشد بیکاری در جامعه فارغالتحصیلان دانشگاهی روزبهروز افزایش می یابد. لازم است دولت در این زمینه تدبیر کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه نارضایتی مردم از جنس اقتصادی و معیشتی است، توضیح داد: دولت و مجلس فارغ از هیاهوی سیاسی تمام وقت خود را در راستای خروج از رکود و حمایت از تولید قرار دهند.
جوکار اضافه کرد: نسخه اصلی در امر اقتصاد، اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که مغفول مانده است.
دیدگاه تان را بنویسید