منافقين، حياط خلوت آمريكايي‌ها براي ادامه پروژه‌هاي ضد ايراني

کد خبر: 493972

الحق والانصاف كه منافقين در پيشبرد اهداف ضد ايراني اتاق فكرهاي واشنگتن سنگ تمام گذاشتند، از ترورهاي زمان انقلاب گرفته تا كارشكني‌هاي زمان جنگ و همصدا شدن با صدام ملعون و بارزترين و نزديك‌ترين اتفاق هم فتنه سال ۸۸ بود كه البته با بيداري و هوشياري ملت ناكام ماند.

سرویس سیاسی فردا؛ فارین پالیسی نوشت: کنگره تلاش دارد تا امنیت کمپ لیبرتی را فراهم کند زیرا می‌داند به نفع منافع ملی آمریکاست که سازمان مجاهدین برای مقابله با ایران و نظارت بر اجرای برنامه هسته‌ای استفاده شود.
از زمان پيروزي انقلاب اسلامي و نمايان شدن ماهيت واقعي چهره حاميان و دشمنان انقلاب و جدا شدن منافقين از بدنه نظام، سياست‌هاي آنها در مسير دشمنان قسم خورده جمهوري اسلامي ايران از جمله آمريكايي‌ها قرار گرفت و اين سياست تاكنون ادامه دارد، اگر بگوييم در بعضي مواقع اين منافقين بودند كه خط مشي‌هاي ضد ايراني‌اشان مورد وثوق كاخ سفيد قرار مي‌گرفت اغراق نيست !ادعاي كذايي فعاليت‌هاي غير‌صلح‌آميز هسته‌اي كشورمان نيز از تريبون همين منافقين مطرح و با سناريوسازي‌ها و جوسازي‌هاي رسانه‌اي عليه كشورمان تا دوازده سال به طول انجاميد.
الحق والانصاف كه منافقين در پيشبرد اهداف ضد ايراني اتاق فكرهاي واشنگتن سنگ تمام گذاشتند، از ترورهاي زمان انقلاب گرفته تا كارشكني‌هاي زمان جنگ و همصدا شدن با صدام ملعون و بارزترين و نزديك‌ترين اتفاق هم فتنه سال ۸۸ بود كه البته با بيداري و هوشياري ملت ناكام ماند.
اينك اين نشريه آمريكايي به افشاگري در مورد اقدامات كنگره براي حمايت همه‌جانبه از منافقين پرداخته است چنانچه اين نشریه در گزارشی با طرح ادعاهای تخلف ایران در اجرای برجام، استفاده از نیروهای منافقین را راه مناسبی برای اعمال فشار به تهران عنوان کرده و می‌نویسد: بیشتر افراد بر این باورند که توافق هسته‌ای ایران شکست می‌خورد مگر اینکه استراتژی بزرگتری در کنار آن باشد که طی آن، ایران همچنان تحت فشار قرار بگیرد و به شدت تحت نظارت باشد. فشار علیه ایران بیشترین تاثیر را دارد، فشاری که حیات حکومت ایران را به خطر بیندازد.
آنطور كه نسيم نوشته؛ اين نشريه با اين ادعا كه منافقين در پاریس، گروهی هستند که می‌توانند به خوبی تخلف ایران از توافق هسته‌ای را شناسایی کنند. این گروه‌ها می‌گویند که قادر به نظارت بر ایران هستند اما به حمایت غرب نیاز دارند و اگر غرب از آن‌ها حمایت کند می‌توانند بر حکومت ایران فشار وارد کنند.
نسخه‌پيچي‌هاي فارن پاليسي
نسخه‌پيچي‌هاي اين انديشكده براي تغيير نظام در جمهوري اسلامي قابل تامل است چنانچه در مطلبی نوشت که تحریم، گزینه نظامی و "سایر ابزار‌ها" نیاز است تا دیپلماسی هسته‌ای با ایران تقویت شود، اما اوباما به نتانیاهو گفته بود که گزینه نظامی را از روی میز برداشته است.
اگر گزینه نظامی دیگري روی میز نیست، چه ابزار دیگری برای فشار به تهران داریم؟ از آنجایی که جمهوری اسلامی با انقلاب به پیروزی رسیده و با ناآرامی‌های داخلی دست و پنجه نرم کرده است، حیات این حکومت یکی از دغدغه‌هاست بنابراین تغییر رژیم از داخل یکی از مواردی است که می‌توان تهران را با آن ترساند.
چه گروه‌هایی قابلیت این را دارند که تغییر رژیم از داخل را رقم بزنند؟ شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) در جایگاه خوبی است که به رهبری ائتلافی کمک کند که نقش رهبران مذهبی در ساختار سیاسی را زیر سوال ببرد.
بسیاری از گروه‌ها در تاریخ بوده‌اند که با حاکمیت تا دوره‌ای همراه شده‌اند و سپس سرکوب شده‌اند مانند فدائیان در دهه هشتاد میلادی. جنبش سبز هم یکی از این جنبش‌ها بود.
"ایران پرایمر" یکی از نهادهای وابسته به موسسه صلح آمریکا در گزارشی از جنبش سبز نوشت که در پاییز سال ۲۰۰۹، "دیگران" فریادهایی علیه رهبر ایران آیت الله خامنه‌ای سر می‌دادند، استفاده از واژه "دیگران" اشاره غیرمستقیم به شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) است که اغلب به صورت واضح از سوی حامیان جنبش سبز مطرح نمی‌شود.
هر ساله صدهزار نفر از شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) در پاریس جمع می‌شوند، هر کدام از این افراد خانواده‌ای در ایران دارند.
کمیته سیاسی ایران (IPC) نهادی است که درباره گروه‌های اپوزیسیون که مخالف سیستم سیاسی مذهبی ایران هستند را بررسی می‌کند. اعضای این کمیته طی سفری به عراق اعضای مجاهدین خلق را بررسی کردند و نتایج پژوهششان نشان داد که ایران درگیر مقابله با نفوذ اعضای منافقين است.
کنگره هم موضوع کمپ لیبرتی و تقلب ایران در برجام را بررسی کرده است، طی یکی از جلسات گزارش دهی که با موضوع امنیت مخالفان ایران در کمپ بود، اد رویس و اعضای عالی‌رتبه جمهوری خواه و دموکرات تلاش کردند تا امنیت را برای ساکنان کمپ لیبرتی فراهم کنند. زیرا می‌دانند به نفع منافع ملی آمریکا است که سازمان مجاهدین برای مقابله با ایران و نظارت بر اجرای برنامه هسته‌ای استفاده شود.
حضور اعضای منافقین در جلسه استماع کنگره
این نشریه با طرح این ادعا که ایران دو سیستم دارد، یک سیستم مدنی که شامل سازمان انرژی اتمی و دانشگاه هاست و دیگری سیستم نظامی پنهان نوشت: شواهد و اطلاعاتی که منابع منافقين از برنامه‌های پنهان و تخلفات ایران جمع آوری و ارائه می‌کنند، حداقل ارزش دارد که با نسخه دولت ایران مقایسه شود و جای تامل داشته باشد.
ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای به عاملی بیشتر از تحریم‌ها نیاز دارد، تقلب کردن محتمل، شناسایی آن مشکل ساز و حل کردن آن محال است. بنابراین نیاز است تا غرب از نیروهای مجاهدین حمایت کند تا "کارآگاهان شناسایی" تقلب ایران از برجام باشند تا بتوان به ایران فشار وارد کرد.
فرا‌تر از اظهارات مقامات دولتی آمریکا و اروپا، تغییر رژیم از درون و گزینه نظامی باید هم چنان زیر و یا روی میز باشند چراکه صرف اشکار کردن تخلفات ایران از تعهداتش، نمی‌توان تهران را وادار کرد به توافقی که امضا کرده پای بند باشد.
وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه خواستار آزادی سران فتنه در ایران شد.
بي‌دليل نبود كه دو روز پيش وزارت خارجه آمریکا از ایران خواست تا سه نفر از سران فتنه را که از سال ۲۰۱۱ در بازداشت خانگی قرار دارند، آزاد کند. چنانچه مارک تونر معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: ایالات متحده به درخواست خود از دولت ایران برای احترام به تعهدات بین‌المللی، ازجمله حداقل تضمین‌های محاکمه عادلانه و عدم بازداشت غیرقانونی شهروندانش ادامه می‌دهد.
تونر در ادامه گفت: ما درخواست خود برای آزادی سریع این افراد و تمام زندانیانی که به دلیل عقاید مذهبی و سیاسی خود بازداشت شده‌اند را تکرار می‌کنیم. كه البته حسین جابری‌انصاری سخنگوی وزارت خارجه کشورمان درباره بیانیه معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره سران فتنه نیز گفته است: این مسایل داخلی کشورمان است و ارتباطی با کشورهای خارجی ندارد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت