خبرگزاری تسنیم: به نقل از سپاهنیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رحیم یعقوبی جانشین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن 20 بهمن ماه سالروز آغاز عملیات والفجر 8 در سخنانی به تبیین فلسفه نامگذاری،جایگاه و نقش حفاظت اطلاعات و نیز مأموریتهای این سازمان پرداخت.
وی از عملیات والفجر 8 به عنوان نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس یاد کرد و با بیان اینکه رعایت حفاظت اطلاعات وجه برجسته این عملیات بود ،گفت: در والفجر 8 ارادهای شکل گرفت که تمامی رزمندگان در همه سطوح متعهد به حفظ اطلاعات اعم از زمان، مکان، کیفیت و مختصات عملیات شدند که تحقق این مهم مستلزم یک فرآیند و اقدام گسترده و وسیع حفاظتی با طراحی خاص بود ونتیجه این بود که در مدت 6 ماه آمادهسازی منطقه عملیات هیچ قرینهای به دست دشمن نرسید.
جانشین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه افزود: غافلگیری و تحفظ اطلاعات در بالاترین سطح ممکن در عملیات والفجر 8 محصول همدلی، هماهنگی و تعهد رزمندگان در حفظ اطلاعات و انجام وظیفه در راستای انجام طرحهای حفاظتی پیشبینی شده بود.
سردار یعقوبی تصریح کرد: در عملیات والفجر 8 که صاحبنظران و کارشناسان نظامی دنیا از انجام آن با شگفتی یاد کردند، اوج بلوغ رزمندگان اسلام که توانستند در زیر چتر اطلاعاتی دشمن این اقدام برجسته را شکل دهند به نمایش در آمد؛ از این رو پیشنهاد شد که سالروز انجام عملیات والفجر 8 به روز حفاظت اطلاعات در سپاه نام بگیرد.
وی با اشاره به اهمیت ساختار و اصول حفاظتی، اظهار داشت: ما به دلیل خصوصیت ناهمترازی در مواجهه با دشمن، ناگزیریم همواره از تحفظ اطلاعات سود جسته و نگذاریم دشمنان از توانمندیها و قابلیتهایمان مطلع شوند تا همیشه برگ برنده را در میدان تقابل در دست داشته باشیم.
جانشین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه از دوران دفاع مقدس به عنوان مقطعی تاریخساز نام برد و اظهار داشت: حفاظت اطلاعات از ابتدای جنگ در کنار فرماندهی به عنوان سیستم تأمینی و صیانتی نیروهای مسلح حضور داشته و شاکله انجام مأموریتهای این سازمان نیز در گذر زمان شکل واقعی و تکاملیافته خود را پیدا کرد.
سردار یعقوبی با یادآوری خیانتها و خباثتهای منافقین در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: خودفروختگان این سازمان منحوس به دلیل تعهدی که به عراق داشتند، اقداماتی را در جمعآوری اطلاعات مربوط به جبههها انجام میدادند و ما باید راه را بر تلاش آنها میبستیم که تحقق این مهم مستلزم تلاشی فراگیر بود که از عقبه شروع و در منطقه عملیات استمرار پیدا میکرد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه حفاظت اطلاعات در سالهای دفاع مقدس همواره سعی در ایجاد مصونیت برای رزمندگان داشت،گفت:کسب تجارب ارزنده باعث گردید حفاظت اطلاعات در عملیات والفجر 8 علاوه بر تأمین عقبه نیروهای خودی در موضع آفند و تهاجمی نیز یاریگر رزمندگان باشد.
جانشین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه، حفاظت اطلاعات را جزء لاینفک نیروهای مسلح در تمام دنیا برشمرد و اظهار داشت: ما به اعتبار بهرهمندی از فرهنگ غنی دینی و اسلامی از جهاتی متمایز از سایر نیروهای مسلح دنیا هستیم؛ تجارب عقلی و نقلی از صدر اسلام تاکنون به ما منتقل شده است و امروز با تلفیق این تجربیات گرانسنگ برآیند کاملا مؤثری را در زمینه تدابیر حفاظتی بدست آوردهایم.
سردار یعقوبی با بیان اینکه از منظر فرمانده معظم کل قوا، حفاظت اطلاعات چشم بینای نیروهای مسلح است، گفت: معظمله حفاظت اطلاعات را به منزله نبض نیروهای مسلح دانستهاند و به تعبیر ایشان فرمانده کل با استفاده از سیستم حفاظت، نبض نیروهای مسلح را در اختیار داشته و قادر به رفع کاستیها و اشکالات است.
وی افزود: مأموریت حفاظت اطلاعات به نوعی شبیه به کار طبیبی است که برای کشف یک ویروس آزاردهنده، هر از چند گاهی محیط را تحت آزمایش قرار داده و با ابزارهای مختلف به شناسایی ویروسهای ناشناخته میپردازد.
جانشین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را دشمنان قسمخورده و عوامل نفوذ و تهدید علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: اینها دشمن شماره یک ما بوده و حیات و مماتشان را در گرو مقابله با نظام ما میدانند، ما نیز بر این اساس برآورد و شناخت دقیقی از تهدیدات بدست آوردهایم و در راستای خنثی کردن عملیات اطلاعاتی این دو سرویس جهنمی اقدامات مقتضی و قاطع را به کار میگیریم.
سردار یعقوبی در بخش دیگری از سخنانش جامعه اطلاعاتی ایران را برخوردار از مدیریت یکپارچه و متکثر برشمرد و اظهار داشت: با وجود همافزایی و تعاملات دستگاههای اطلاعاتی کشور، اطلاعات در چرخه ترسیم شده تبادل و با رعایت حوزههای عملیاتی شبیه یک روح مشترک و واحد ایفای نقش میکنند.
وی در پایان سخنانش با تأکید بر اینکه با اعمال تدابیر حفاظتی، راه را بر هرگونه تهدیدی بستهایم، گفت: امروز بهتر از هر زمان دیگری در سایه راهبری و هدایت فرماندهی معظم کل قوا هماهنگی، همسانی و همسویی میان جامعه اطلاعاتی کشور برقرار بوده و یکپارچگی و تعامل سازنده بین اجزای مختلف سیستمهای اطلاعاتی وجود دارد و با تبادل و انتقال اطلاعات مربوط به حوزه نیروهای مسلح، بهرهمنداز پشتیبانیهای جامعه اطلاعاتی هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید