رد صلاحیت ها باید با سعه صدر بیشتر بررسی شود

کد خبر: 487304

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بر این نکته که موضوع رد صلاحیت ها باید با سعه صدر بیشتر بررسی شود تاکید کرد.

خبرگزاری ایسنا: داریوش قنبری با بیان این که موضوع بررسی رد صلاحیت‌ها باید بدون توجه به مسائل احساسی و از طریق درایت و عقلانیت از مجاری قانونی پیگیری شود اظهار کرد:‌
در حال حاضر کار بررسی صلاحیت‌ها از هیات‌های اجرایی گذشته است و شورای نگهبان به لحاظ قانونی مسئول بررسی آن است.
وی با اشاره به ماموریت وزیر اطلاعات و کشور ازسوی رئیس جمهور برای رایزنی با شورای نگهبان در مورد موضوع رد صلاحیت‌ها تصریح کرد:‌امید است با رایزنی با شورای نگهبان ابهامات مربوط به برخی افراد برطرف شود و با درنظر گرفتن موارد قانونی این موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد تا با توجه به فضای مثبت به وجود آمده برای این دوره از انتخابات مطابق بیانات مقام معظم رهبری شاهد انتخاباتی پرشور و با حضور همه آحاد مردم باشیم و شرایط برای مشارکت وسیع و گسترده فراهم شود.
این فعال سیاسی با بیان اینکه افرادی که شایستگی دارند و در چارچوب موازین و ارزشهای نظام و انقلاب حرکت می‌کنند، نباید مورد بی مهری قرار گیرند افزود: نباید مسائل جناحی در موضوع رد صلاحیت‌ها لحاظ شود، بلکه از شورای نگهبان انتظار می‌رود با توجه به چارچوب‌های قانونی به این موضوع رسیدگی کند.
قنبری خاطر نشان کرد:‌ رئیس جمهور وزیر اطلاعات ، کشور و معاون اول را برای تعامل و رایزنی با شورای نگهبان مامور کرده‌اند و امید است رایزنی‌ها باعث شود کسی به ناحق رد صلاحیت نشود و آنهایی که عملکردشان در چارچوب قانون بوده و دردفاع ازنظام حرکت کرده‌اند مورد ظلم قرار نگیرند.
وی با بیان این که تجربه نشان داده است که هر چه انتخابات رقابتی‌تر باشد، انگیزه مردم برای حضور بیشتر خواهد بود گفت: فلسفه انتخابات رقابت دیدگاه‌ها و اندیشه‌های مختلف است.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کشورهای دارای دموکراسی پیشرفته و انتخابات توسعه یافته، انتخابات بر مبنای احزاب سیاسی انجام می‌شود، تصریح کرد:‌در کشور ما انتخابات حزبی نیست اما تفکرات جناحی افراد در انتخاب آنها تاثیر گذار است، بنابراین هر چه احساس رقابت بین دو جناح بیشتر باشد، مردم انگیزه بیشتری برای حضور پای صندوق آراء خواهند داشت و انتخابات پرشور خواهد بود.
قنبری با بیان این که انتخابات با عنصر رقابت تعریف می‌شود، گفت: هر چه رقابت در انتخابات جدی‌تر باشد، شور و نشاط و حضور مردم بیشتر خواهد بود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت