ادبیات نیشدار و عصبانی با خودیها در شأن رئیس جمهور نیست
خطیب نماز جمعه تهران به سخنان رئیسجمهور در نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و گفت:رئیسجمهور نباید عصبی و نیشدار صحبت کند؛بد است که انسان در برابر بیگانگان رعایت جوانب را بکند، اما در مورد خودیها جور دیگری صحبت کند، این ادبیات در شأن رئیسجمهور نیست.
وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع روسا و اساتید دانشگاههای کشور و هشدارهایی که ایشان درباره نفوذ و اقتصاد مقاومتی دادند اشاره کرد و گفت: بیانات نورانی، حکیمانه، سازنده، دلسوزانه، پدرانه و پیغمبرگونه رهبر عزیزمان در جمع روسای دانشگاهها باید مورد توجه قرار گیرد.ایشان مثل همیشه با تمام وجودشان میجوشند و بیاناتی را مطرح میکنند، عجب از ماست که با داشتن چنین پیر روشنضمیری چرا درجا میزنیم و راه نمیافتیم؟ اقتصاد مقاومتی چه زمانی قرار است عملی شود.
صدیقی با طرح این سوال که مسئله خودکفایی، اعتماد به نفس و عزت نفسی که امام به ما آموخته و موضوع قطع امید از بیگانگان و امید داشتن به خدا چه زمانی قرار است در ما به صورت فرهنگ در آید؟ گفت: چه زمانی قرار است جهاد عملی را آنچنان انجام دهیم که به امید خدا و حمایت او امیدوار باشیم؟ آیا باور داریم که قرآن کریم فرموده است که به کسانی که در راه او جهاد کنند، امداد میرساند و حمایت میکند؟ لذا مطالب کلیدی، کاربردی، تربیتی و اجرایی حضرت آقا به روسای دانشگاهها القا فرمودند. باشد که تاثری و حرکتی و تنوعی ببینیم و این دانشگاهها را از رکود به یک جهش تکاپو و بالندگی برسانیم.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه علوم دانشگاهها باید جهتگیری شود اظهار داشت: قرآن کتابی است که همه چیز در آن هست. در مسائل انعقاد نطفه، تشکیل باران و حرکت اجرام کیهانی هزاران مسئله علمی در قرآن کریم وجود دارد. مسائل حقوقی و نظامی در قرآن هست. در مسائل فرهنگی، عرفانی و عقلی قرآن کتابی نمونه است و جهان در قرآن منعکس است اما هیچ مسئلهای بدون فلش نیست و همه اینها آیهای به سوی خداست.
وی اضافه کرد: ما آرزویمان این بود که دانشگاههایمان رنگ قرآن بگیرد و کلاسهای فیزیک، شیمی و پزشکی ما و نیز کلاس هستهای خدا در آن دیده شود و دانشگاه اسلامی باشد.
صدیقی با بیان اینکه دانشگاه اسلامی به این معنا نبود که اینها طلبه بشوند و عمامه سرشان بگذارند، گفت: دانشگاه اسلامی به این معناست که همه اینها مایه جوشش ایمان اینها شود و به خدا نزدیک شوند و خدامحور و دینمحور شوند. این نکتهای است که خیلی اهمیت دارد، البته قدم اول مسئله فرهنگ در دانشگاههاست.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران تصریح کرد: در دانشگاههای نظام جهادی، ولایی و نظام قرآنی و نظامی که این همه شهید خونشان را برای آن دادهاند، واقعا روسای دانشگاهها برای نماز جوانها و جدا کردن صف دختران و پسران از یکدیگر که ارتباطات نامشروعی نداشته باشند و نیز پوشش زنها و دختران چه اقداماتی در حوزه فرهنگسازی انجام دادهاند؟
وی با طرح این سوال که آیا تشکیل اردوهای مختلف در دانشگاهها کار فرهنگی است گفت: این کار فرهنگ شیطانی و آمریکایی است. برای دینمان و عالم آخرتمان چکار میکنیم؟ این جوانها امانتهای الهی است که به دامن شما دادهاند، با آنها دارید چکار میکنید؟ باید دانشگاههای ما نماز شبپرور باشد.
صدیقی در ادامه اظهار داشت: به لطف خدا دفاتر نمایندگی ولی فقیه و روحانیونی که با دانشگاه ارتباط دارند، خبرهای خوبی از آنها وجود دارد که اعتکافها و نماز جماعتهایی در دانشگاهها برگزار میشود اما سوال این است که چند درصد دانشجویان در مسجد حضور مییابند؟ چند درصد اساتید در مساجد حضور مییابند؟ چند درصد از دختران را اساتید به آنها میگویند که تو بچه مسلمان هستی و امروز این حجاب تو جنگ فرهنگی با آمریکاست و بدحجابی و بیحجابی تو انفعال در برابر آنهاست. چقدر ما در این مسائل حساسیت را در مدیران دانشگاههایمان میبینیم؟
خطیب این هفته نماز جمعه تهران اضافه کرد: در مسئله ولایت رسولالله (ص) و حاکمیت دین و عزت و استقلالی که زیر پرچم ولایت خداوند منان برای مسلمانان برای گفتمان ولایت منظور کرده است، دانشگاههای ما چقدر روی این مسئله کار کردهاند و آن را رواج دادهاند؟ چند کرسی درباره آن قرار دادهاند؟ بر روی این مسائل باید فرهنگسازی کرد. انقلاب ما، انقلاب خونین شهیدانمان و انقلاب نایب امام زمان (عج) و فقاهت است و دانشگاههای ما باید در طراز اسلام و قرآن باشند.
وی پژوهشمحوری در دانشگاهها را یکی از مسائل مهم دانست و افزود: فقط در دانشگاهها نباید طوری باشد که مسائل سطحی مطرح شده تا نمره بیاورند. نیازسنجی و انطباق رشتهها با نیاز کشور خودمان باید انجام شود. این همه فارغالتحصیل همه بیکار هستند، مگر میشود در جامعهای که سراسر گوشههای آن نیاز و خلاء است بگویند اینها کار ندارند؟! خیر اینها کار بلد نیستند و طوری تربیت نکردهایم که کار بکنند. برای رفع نیازهای مملکت چقدر سنجش شده است و برای آن چقدر در رشتههای علمی کار شده و اولویتها مد نظر قرار گرفته است؟
صدیقی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و آن را نسخه شفابخش اقتصاد کشور دانست و تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی قطع وابستگی به بیگانه و درونزاست، اقتصاد مقاومتی عدالتمحور است. در اقتصاد لیبرالیستی عدهای به نوایی میرسند و این رانتخوارها و اینهایی که از راههای مختلف درآمد دارند به نوایی میرسند.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران همچنین به سفر هیئتهای تجاری اروپایی و دیگر کشورها به ایران اشاره کرد و گفت: آمد و شدی هم که با شرکتهای بزرگ اروپا و آمریکا برقرار میشود، چه کسانی ضرر و سود میکنند؟ اقتصاد مقاومتی عدالتمحور و به فکر پابرهنهها و جنوب شهریهاست. اقتصاد مقاومتی به فکر کسانی است که بچههایشان از ما در سوریه دفاع میکنند و اگر دفاع و شهادت اینها نبود ما الان اینجا با امنیت نمیتوانستیم نماز جمعه را برپا کنیم.
به گزارش تسنیم، صدیقی همچنین در بخش دیگری از سخنانش دانشگاه را کانون پرورش مدیران کشور دانست و افزود: اگر هر روز در گوشهای خرابه و ریخت و پاشهای آنچنانی میبینیم و پروندههای میلیاردی تشکیل میشود، دلیلش این است که اینها گیر فرهنگی دانشگاههاست. اگر دانشگاهها یک انقلاب الهی و معنوی، تربیتی و فرهنگی اسلامی داشتند نباید ما امروز این نگرانیها را از جانب مردم داشته باشیم.
صدیقی با طرح این سوال که آیا مدیران ما مردمی و خادم به ملت هستند، گفت: سوال این است که آیا مردم برای مراجعه به ادارات راحت هستند و به آنها خوش میگذرد؟ آیا اینطور است که اگر کسی گیری داشته باشد و برای حل مشکلش به ادارهای برود، مدیران مشکل آنها را حل میکنند و اینها بچههای خودشان هستند و برای پدر و مادرشان خدمت میکنند و یا اینکه ما آنها برای خدمت تربیت نکردهایم؟
خطیب این هفته نماز جمعه تهران اضافه کرد: ما در کجای ادارات فرهنگ علوی را میبینیم؟ اگر میبینیم بفرمایید و اگر نمیبینیم گیر کجاست؟ مشکل ما کجا بوده که امروز باید اینطور برای خودمان در بعضی از گوشه و کنارها مشکلات جدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: چرا حضرت آقا نگران نفوذ در مراکز سیاسی، تصمیمسازی و تصمیمگیری است؟ اینها همه خلاء است. ما به عنوان انسانهای خودباور و اتکاء به خدا نباید نگران این باشیم که اگر اماننامهای از سوی خدا آمد، دستشان را بالا کنند بلکه باید به آنها پشت کرده و نفرت از استکبار داشته باشند و اینها را حقیر و کوچک بدانند، ما چنین دانشگاههایی را میخواهیم و این نیازمند فرهنگسازی است.
صدیقی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سوریه و اقدامات تروریستی گروه تروریستی داعش اشاره کرد و گفت: به لطف خدا، پیشبینی رهبر عزیز ما که برخی نق میزدند و میگفتند که ما را چه به سوریه و عدهای که میگفتند بشار اسد باید برود درست از آب آمد به طوریکه ایشان در مسئله حمایت از سوریه و حفظ بشار اسد از ابتدا خط را نشان دادند و آدرس درست پیروزی مقاومت را ارائه کردند و دیدید که مقاومت چه کرد و کشورها عقبنشینی کردند.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران اضافه کرد: بسیاری از کشورهای مرتجع که در برکناری بشار اسد پافشاری داشتند عقبنشینی کردند. ما در مسئله سوریه به چند نکته خیلی تاکید داریم که اینها حفظ تمامیت ارضی سوریه، مبارزه جدی با تروریستهاست که این باید اینقدر ادامه پیدا کند که ریشه داعش، النصره و تکفیریها به کلی هم در سوریه و هم در منطقه کنده شود.
وی با بیان اینکه ما بر عدم دخالت دولتهای خارجی در سوریه معتقدیم اظهار داشت: ما مردمسالاری و آرای مردم را برای تعیین سرنوشت مردم سوریه محترم میدانیم. در سوریه هم بدون دخالت بیگانه بعد از اینکه این ناامنی از بین رفت و آتش ترور خاموش شد، در فضای امن و محیط سالم، این مردم هستند که ارکان اجرایی کشورشان را تعیین میکنند و در میان اشخاصی که مطرح هستند میتوانند بشار اسد و یا شخص دیگری را انتخاب کنند.
صدیقی ادامه داد: بشار اسد طی این مدت قهرمانانه در برابر قدرتهای بزرگ ایستاد و سنگر را حفظ کرد و یکی از چهرههای برجسته منطقه است و ایشان هم در کنار دیگران، مردم هستند که یا بشار و یا دیگران را انتخاب میکنند.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران در ادامه به سربریدن 8 شیعه در افغانستان به جرم تشیع اشاره کرد و گفت: قلب انسان جریحهدار میشود که در افغانستان 8 شیعه را به جرم تشیع سر ببرند. این ظلومیت مومنکشی همچنان ادامه دارد و آن هم سربریدن. اما متاسفانه دولت افغانستان در تعقیب و پیگیری موضوع اقدامی نکرده و حساسیت خاصی نشان نداده است.
وی به جنایات رژیم آل سعود در یمن اشاره و تاکید کرد: نکته دیگر مسئله فضاحت سازمان ملل و دبیر کل سازمان ملل است که از حکومت سعودی ستایش کرد که اقدامات انساندوستانهای در یمن دارد انجام میدهد، اف بر این سازمان ملل و اف بر این آدم نادان. 8 ماه است که دارند کودک و زن میکشند و خانهها را ویران میکنند و مدرسهها امنیت ندارد و مسجدها را ویران و نیز تروریستها را تقویت میکنند اما در همین جهتی که دبیر کل سازمان ملل آن را ستایش میکند، رژیم ضعیف و دیکتاتور و مستبد آل سعود در یمن مشغول آدم کشی است.
صدیقی با بیان اینکه آدمکشی معلول ضعف است گفت: آدمکشی اقتدار نیست، کسی که اقتدار داشته باشد از ظلم استفاده نمیکند. این دیوانگی برای این است که در سراشیبی زوال و سرنگونی قرار گرفته و دارد آخرین جنایتهایش را در یمن انجام میدهد و اینها در همین وقتی است که دبیر کل سازمان ملل دارد از رژیم آل سعود ستایش میکند واقعا دنیا بر این لکه سیاه و ننگ تاریخ باید گریه کند و هرچه زودتر انشاءالله بافت بینالملل با مقاومت هسته مقاومت که در ایران با نیروی غیبی پیش آمده تغییر کند و روشنگری در دنیا پیش خواهد آمد.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش به دستگیری نزار زاکا جاسوس آمریکایی اشاره کرد و افزود: نزار زاکا هم در لبنان و هم در ایران ماموریت راه انداختن شبکه مجازی اجتماعی با اهداف آمریکایی را داشت و از سرنخهای نفوذ بود که دستگیر شده و به اخذ دلارها و اهداف شومش اقرار کرده است، عدهای هم در کنار او دستگیر شدهاند.
وی به هشدارهای رهبر انقلاب پیرامون نفوذ اشاره کرد و گفت: نفوذ خیلی خطرناکتر از جنگ است. در جنگ یک شخصیتی را میکشند که به عنوان مثال شهیدان بهشتی و رجایی را شهید کردند اما یک رئیس جمهور را با نفوذ، فکر و تصمیمش را عوض میکنند تا مطابق میل آمریکا باشد و یا نخبگان ما را تحت تاثیر قرار میدهند و بدون هزینه ما را قشون خودشان قرار میدهند، نفوذ خیلی خطرناک است و باید روی این جهت حساسیت بجایی داشته باشیم که این حساسیت انجام شده است.
صدیقی همچنین تصریح کرد: برخی مواقع در گوشه و کنار مسئله کشف حجاب دیده میشد که خانمی پشت فرمان اتومبیل بدون هیچ پوششی و مانند زمان رضاخان و مثل آدمهایی که قانون و دین در مملکتشان نیست اینطور انجام میدادند که فرمانده نیروی انتظامی هم بخشنامه و هم مصاحبه کرد. برخورد با جرائم مشهود وظیفه قانونی پلیس است و اینکه بعضی از بانوان غافل هستند و نمیفهمند که این کارشان دشمن شادکن و کاری است که راه استعمار را برای ما صاف میکند و بدآموزی دارد و مقابله با قرآن کریم و آیات حجاب است، بد عادت کرده و در خانواده به او یاد ندادهاند.
وی با بیان اینکه ممکن است افرادی در جامعه برای هنجارشکنی پول بگیرند اظهار داشت: عدهای ممکن است پول بگیرند که مسائلی را در کشور عادی کنند که مسلما اگر کسی حساس نباشد، مامورین و مردم هم وظیفه قانونی و شرعیشان را عمل نکنند، این سیل همه خانوادهها را میبرد که ما در این جهت از فرمانده نیروی انتظامی تشکر میکنیم و از همه نیروهای امنیتی و انتظامی و مردم توقع داریم که دلشان برای دخترانشان و نوامیسشان بسوزد. این حجاب دستور خدا و قرآن کریم و سنگر حفاظت ماست.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران به سخنرانی رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات اشاره و تاکید کرد: آقای رئیس جمهور مطالبی گفتند که نیش داشت. قرآن کریم به پیغمبر خدا میفرمایند که به این نکته توجه داشته باش که به کی حمله میکنی و از کی دفاع.
صدیقی افزود: کسی که در راس دستگاه اجرایی است و پس از رهبری عالیترین مقام را دارد نباید عصبی برخورد کند و نیشدار صحبت نکند بلکه ادبیاتش باید طوری باشد که مومنشادکن باشد. این حیف است که آدم در برابر بیگانگان ادبیات و همه جوانب را رعایت کند، اما در مواجهه با خودیها و مومنین و متدینین و خدمتگزاران طور دیگری صحبت کند. اینکه رئیس جمهور در حصار جریانات قرار بگیرد، برای او حیف است و این نوع ادبیات را هم ما در شان یک رئیس جمهور نمیبینیم.
وی همچنین در خطبههای اول نماز جمعه این هفته تهران ضمن دعوت خودش و مومنان به تقوای الهی گفت: همیشه باید در کارها و اعمال طوری رفتار شود که بدانیم خداوند حاضر و ناظر بر اعمال ماست.
دیدگاه تان را بنویسید