رزمایش رسانه ای «مرگ بر آمریکا» در مشهد برگزار شد

کد خبر: 459858

به همت فرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد، رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا به مناسبت 13 آبان، با حضور فعالان هنری، رسانه ای و مجازی در روزهای 7 و 8 آبان در محل اردوگاه شهید بهشتی گلمکان برگزار شد. در این برنامه، شرکت کنندگان رزمایش رسانه‌ای «مرگ بر آمریکا» در کارگاه‌های تخصصی گرافیک (پوستر، فتوکامنت، استیکر)، نماهنگ (کلیپ تصویری، پادکست)، طنز و لطیفه (متن کوتاه طنز، جک و لطیفه، کاریکماتور)، کارتون (کاریکاتور، کمیک استریپ) و شعر (تک بیتی، دوبیتی) حضور یافتند و فرایند تولید محتوا را تجربه کردند.

سرویس فرهنگی فردا؛ به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، مجتبی رزم آرا مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه در آیین افتتاحیه این رزمایش رسانه‌ای، گفت: هدف اجرای این اردو، تشکیل تیم عملیاتی واکنش سریع رسانه‌ها در موضوعات مختلف است و با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، باید اصحاب فکر و رسانه با یکدیگر همکاری داشته باشند تا تولیدات مناسبی را ارائه داده و این محصولات در فضای واقعی به یک خروجی مناسب برسند.
رزم آرا در ادامه با اشاره به اینکه باید محصولات مرتبط و مختلفی را در این حوزه تولید کنیم، یادآور شد: در فضای مجازی دشمن به تولید آثاری در قالب نماهنگ، طنز، گرافیک، کاریکاتور و شعر پرداخته و از این طریق ارزش های دینی را به سخره گرفته است که مخاطب آن بیشتر جوانان ما هستند.
مدیر فرهنگ سرای فناوری و رسانه ادامه داد: ما تلاش کرده‌ایم پیرو رهنمودهای رهبر انقلاب به تقویت جبهه مردمی بپردازیم و با تاکید به حضور گسترده مردم در عرصه فضای مجازی بود که این کارگاه و نشست های تخصصی برگزار شد.
کوشکی: آمریکا برای ما طرح‌های متعددی دارد/ باید با آنها مقابله کنیم
در ادامه برنامه‌های این رزمایش رسانه‌ای، محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران در جمع شرکت کنندگان به ایراد سخنرانی پرداخت. کوشکی با بیان اینکه آمریکا برای منطقه ما طراحی‌هایی دارد و در آینده می خواهد برنامه‌های خود را اجرایی کند، گفت: آمریکا برنامه‌های خود را با استفاده از افراد حسابگر و مبتنی بر عقل معاش تدوین می‌کند، آنها اگر بخواهند خاورمیانه را برای 30 سال آینده حفظ کنند، برنامه های متعددی را در دستور کار خود دارند که اگر یکی از برنامه ها ناموفق بود، از طرح‌های بعدی استفاده کنند.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: یکی از این طرح ها، طرح «برنارد لوییز» است. لوییز یک یهودی آمریکایی است که در طرح خود به تجزیه ایران و کشورهای اطرافش می پردازد. در این طراحی حتی قسمت های جنوبی تنگه هرمز و منافع نفتی و گازی و در شمال کشور از ایران جدا می شود.
وی با بیان اینکه در صورت محقق شدن این طرح، فقط صحراهای ایران باقی می ماند که منافع نفتی ندارد، ابراز کرد: طرح های بعدی آمریکا که در اثر تلاش پژوهشگران آنها بسته شده، بر مبنای جداسازی کشورهای منطقه است.
کوشکی عنوان کرد: به همین دلیل در سال های گذشته شاهد تشکیل گروه داعش (دولت اسلامی عرب و شام) بودیم که با همین هدف شکل گرفت. علاوه بر این مشکلات اقتصادی ایران باید حل شود و به آمریکا کاری نداشته باشیم.
وی ابراز کرد: ایران برای تامین نیازهای اقتصادی خود باید در گام اول به همسایگان خود کالا بفروشد ولی متاسفانه آمریکا با ایجاد جنگ در کشورهای اطراف، مانع صادرات کالا شده است. ایران یک کشور ضد آمریکایی نیست اما هنگامی که آمریکا در محیط پیرامون ما مشکل ایجاد می‌کند در نتیجه باید به مقابله برخیزیم.
پژوهشگر دانشگاه هاروارد: رسانه‌ها واقعیت‌های کشورهای اروپایی و امریکایی را بیان نمی‌کنند
در ادامه برنامه‌های این رزمایش، مجید میان آبادی، پژوهشگر دانشگاه هاروارد و ام آی تی، با اشاره به انعکاس اخبار نادرست رسانه های مختلف از وضعیت کشورهای امریکایی و اروپایی گفت: این مشکل رسانه هاست که واقعیتها را به خوبی منعکس نمی کنند، به همین دلیل برداشت ما برخلاف واقعیت است.
میان‌آبادی ادامه داد: امروز رسانه‌های ما نیز همگام با رسانه های غربی به انعکاس خوبی‌های غرب می پردازند اما واقعیت های تلخ آن را بیان نمی کنند. تصاویر ومستندات حاکی از این است که شهرهای آمریکایی از امنیت پایینی برخوردار هستند و پلیس نیز نتوانسته برای ایجاد امنیت مردم کار خاصی را انجام دهد.
اینگونه رزمایش‌ها باید تداوم داشته باشد
در ادامه این برنامه، شرکت کنندگان رزمایش رسانه‌ای «مرگ بر آمریکا» در کارگاه‌های تخصصی متبوع خود حاضر شدند.
حسن میثمی، مدرس کارگاه فضای مجازی با اشاره به این کارگاه آموزشی، گفت: با توجه به اینکه فضای مجازی لحظه به لحظه در حال تغییر است، برگزاری یک رزمایش کوتاه مدت در یک سال نمی تواند پاسخ مناسبی برای مقابله با تحرکات دشمنان در فضای مجازی باشد.
وی عنوان کرد: این گونه برنامه‌ها برای اثربخشی بهتر نیازمند تدوام هستند. همچنین باید از ظرفیت تشکل های مردمی و در قالب روابط دوستانه مخاطبان را با علوم روز دنیا در حوزه فضای مجازی آشنا کرد.
میثمی همچنین گفت: یکی از نقاط قوت این رزمایش گردهمایی فعالان این عرصه بود که می تواند موجب هم افزایی بیشتر شود.
امکانات کافی در اختیار هنرمندان قرار بگیرد
سید محمد محمدی سرشت، مسئول کارگاه نماهنگ نیز با اشاره به نحوه برگزاری این کارگاه، گفت: در این رزمایش موضوعات خوبی در نظر گرفته شده بود. موضوعات این رزمایش نیز مکمل یکدیگر بود به گونه‌ای که اهل رسانه را با مسائل مورد نیازشان آشنا می‌کرد.
وی همچنین گفت: برای پاسخگویی در برابر هجمه دشمنان باید امکانات کافی در اختیار هنرمندان قرار گیرد، چراکه در برابر یک انیمیشن قوی نمی توان با یک کلیپ ساده ایستادگی کرد و ساخت انیمشن و نماهنگ قوی نیز نیازمند مساعدت مالی است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد