فارس: رهبر معظم انقلاب در نیمه نخست سال، با ایجاد فضای جدید در سیاست خارجی و در دوران پسابرجام، مجموعاً بیش از 70 بار از واژه «نفوذ» استفاده و همواره تاکید کردند مذاکره وسیلهای برای «نفوذ» است.
ایشان در 26 مرداد سالجاری در دیدار با اعضای مجمع جهانی اهل بیت (ع) و اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی به طرحهای دشمن برای مقابله با ایران اشاره میکنند و میفرمایند: «نقشهی دوّم دشمن نفوذ است؛ میخواهند در کشورهای اسلامی و در کشورهای این منطقه، یک نفوذی بهوجود بیاورند که تا دهها سال ادامه داشته باشد. امروز آمریکا آبروی گذشته را در این منطقه ندارد...»
رهبر معظم انقلاب همچنین در هجدهم شهریور سالجاری در دیدار با اقشار مختلف مردم از دشمنی آشکار آمریکا گفتند و افزودند: «آمریکا دشمنی خودش را پنهان هم نمیکند. بله، تقسیم وظایف میکنند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوّبه علیه جمهوری اسلامی تهیّه میکند و دنبال میکند؛ این به نحوی تقسیم وظایف است. دنبال چیزی به نام مذاکره با ایرانند؛ [امّا] مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است...»
فرمانده کل قوا همچنین در دیدار با فرماندهان، کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانوادههای آنان بار دیگر از نفوذ دشمن بیم میدهند و میفرمایند: «دشمن متجاوزِ بالطّبع است؛ طبیعت جهانخواران تجاوز است، جلو آمدن است، تصرّف است، پنجه انداختن است، طبیعت اینها است؛ اگر خاکریز شما قابل نفوذ باشد، نفوذ میکند؛ باید جوری حرکت کنید که او احساس کند نمیتواند نفوذ کند... مذاکره با اینها یعنی راه را باز کردن برای اینکه بتوانند، هم در زمینه اقتصادی، هم در زمینه فرهنگی، هم در زمینههای سیاسی و امنیّتیِ کشور نفوذ کنند»
بر همین اساس و با توجه به تلاشها برای عادیسازی رابطه با آمریکا از سوی برخی جریانات، خبرگزاری فارس در سلسله گفتوگوهایی با کارشناسان سیاسی و بینالملل به بررسی ابعاد «مذاکره با آمریکا و پیامدهای آن» پرداخت.
آنچه در ادامه میآید مشروح گفتوگوی فارس با حجتالاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران در این باره است:
حجتالاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به تلاش برخی مسئولان برای مذاکره با آمریکا و دلایل ممنوع بودن مذاکره با شیطان بزرگ اظهار داشت: آمریکا در سیاست خود اصولی دارد و جمهوری اسلامی نیز از خط مشی و اصول مشخصی برخوردار است، از این رو اصول آمریکا هیچگاه با خطی مشی ما همراهی نکرده و نمیتواند همراهی کند.
*آمریکا بر گرده ملتهای ضعیف سوار است
حجتالاسلام ابراهیمی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ظالمستیز بوده و حقوق افراد را رعایت میکند تصریح کرد: آمریکا ظالم است و حقوق افراد را نادیده میگیرد درحالی که ما میخواهیم مظلومان از چنگال ستمگران نجات دهیم.
عضو جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه آنها بر گرده ملتهای ضعیف سوار میشوند، ادامه داد: آمریکا یاور و پشتیبان ظلمه و افراد ستمگر است که میخواهد ثروت ملتها را غارت کند اما ما میخواهیم که ثروت ملتها برای خودشان حفظ شود از این رو این دو دیدگاه اصلاً نمیتوانند با یکدیگر کنار بیایند.
وی با اشاره به محال بودن جمع ضدین و جمع شدن نور و ظلمت خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی مبتنی بر عملی کردن سیره پیامبر و ائمه هدی(ع) است درحالی که آمریکا به عنوان ظالم و ستمگر در جبهه باطل تعریف میشود.
حجتالاسلام ابراهیمی درباره پیامدهای مذاکره با آمریکا گفت: درحال حاضر امیدی که در جبهه مقاومت درباره ایران وجود دارد ناشی از مواضع قرص و محکم جمهوری اسلامی است یعنی کشورهای مظلوم به انقلاب اسلامی امیدوار هستند.
*اولین اثر مذاکره با آمریکا یأس و ناامیدی ملتهاست
عضو جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: چنانچه بارقه امیدی که در دل مظلومان و مستضعفان و به ویژه مسلمین به وجود آمده خدشهدار شود اولین اثر آن یأس و ناامیدی ملتها خواهد بود.
وی اظهار داشت: مذاکره با آمریکا به طور محسوسی جبهه مقاومت را ضعیف خواهد کرد و از سوی دیگر ما نمیتوانیم از آرمانهای انقلاب کوتاه بیاییم.
* مذاکره با آمریکا ارتجاع انقلاب اسلامی است
حجتالاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: اگر با آمریکا وارد تعامل به معنای مذاکره شویم و بوی توافق در جهتگیریها بین ایران و آمریکا به مشام برسد، این به معنای دست برداشتن از اسلام راستین و آرمانهای انقلاب است.
عضو جامعه روحانیت مبارزه یادآور شد: مذاکره با آمریکا ارتجاع انقلاب اسلامی است و چنین امری را ملت و رهبر ایران نمیپذیرند از این رو باید پای آرمانهای انقلاب و رهنمودهای رهبری ایستاد چرا که طبق قرآن اعتقاد ما این است که زیر بار ستم نرویم و اجازه ندهیم که کفار بر ما سلطه کنند و لازمه این کار تنها مقاومت است.
دیدگاه تان را بنویسید