فارس: ایالات متحده آمریکا هرگز خود را در موقعیت و قدرت شکستن پل هوایی روسیه برای رساندن کمکهای بشردوستانه ندید، چرا که به خوبی میدانستند در صورت ممانعت، روسها از راه جمهوری اسلامی ایران این کار را انجام خواهند داد؛ هرچند که راه هوایی طولانیتر شود.
آمریکا خوب میداند که حتی یک کودک خردسال ایرانی هم برنامهها و وعدههای دروغینش را باور نمیکند اما بسیار عجیب است که برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس در مورد برنامههای آمریکا کاملا قانع شده اند، آمریکا خوب میدانست که بستن راه هوایی بلغارستان به سوی هواپیماهای روسی دردی را دوا نمی کند.
آنها میدانند، اعضای ائتلاف حمایت از سوریه و مبارزه با تروریسم در دو سطح سیاسی و نظامی صاحب قدرت باور نکردنی هستند، در حالی که آمریکا با تروریست پروری و مجال دادن به قدرتهای مخالف خارجی، اهداف خود را جلو میبرد و همواره صرفا به منافع و مصالح خود میاندیشد و آن را در اولویت دارد. آمریکا و حکومتهای مخالف، علیالخصوص اسرائیل با تشدید ترور و خونریزی در سوریه به دنبال کسب امتیاز بر روی میز مذاکرات با قدرتهای جهان هستند.
در مرحلهای که نقش ایرانی و روسی به سبب همسویی برنامههای سیاسی این دو کشور فعالتر از سابق است، آمریکا با تمام تلاشهایش برای پیروزی، بسیار شکست خوردهتر از گذشته به چشم می خورد، به محض شروع عملیات ائتلاف که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه آن را آغاز کرد، ضربه سخت دیگری را دریافت نمود، این ائتلاف که روسیه سردمدار آن است قبل از هر چیز تامین امنیت ملی کشورهای مشارکت کننده را در اولویت دارد، متاسفانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس به جهت همپیمانی با اسرائیل و آمریکا نمیتوانند در این ائتلاف ضد تروریسم شرکت کنند، آنها پیش از این در مورد پرونده هستهای جمهوری اسلامی ایران هم موضع خصمانه اسرائیلی را اختیار کردند، آنها در مقابل دعوت تهران برای همکاری در زمینه انرژی و استفاده از انرژی هستهای، آنچه اسرائیل دیکته کرده بود مو به مو اجرا کردند و گویا هرگز به ائتلاف روسی نخواهند پیوست.
این ائتلاف طبق گفتههای جهانی از سمت روسیه و همپیمانانش به زودی ظهور و بروز خواهد یافت.
طبق اطلاعات منابع آگاه، عمر پیشبینی شده شبه نظامیان تروریست به مرحله شماره معکوس داخل شده و هر کدام از حکومتهای عراق و سوریه باید با انجام عملیات هوایی ضد تروریسم و با استفاده از معلومات استخباراتی خود، کار آنها را تمام کنند، این در حالیست که دمشق به سبب بیاعتمادی به آمریکا هرگونه همکاری امنیتی را با آمریکا رد کرده است.
آمریکاییها همچنان با تناقضات آشکاری که در معیارهای خود دارند، از حکومت سوریه سلب اعتماد کردند. روسها با دعوت نیروهای مخالف معتدل برای مشارکت در ائتلاف شرایط را به طور کلی تغییر دادند. حکومت سوریه به خوبی میداند که اعتدال از نظر آمریکاییها بسیار متفاوت از اعتدال روسی است. آمریکاییها به دنبال مزدورانی برای اجرای فرامین خود هستند و اینکه آن مزدوران چه گرایشهای سیاسی یا مذهبی دارند اهمیت چندانی ندارد، در این راستا دعوت از النصره برای به کارگیری این گروه تروریستی علیه داعش، صورت پذیرفت، اما روسها چنین طرحهایی از ابتدا نداشتند.
محور مقاومت با روسیه از مدتها قبل، همسویی دارد. طبیعت سیاست روسها و آمریکاییها بسیار متفاوت با یکدیگر است، برای آمریکاییها همپیمان، پیرو و تابع است اما برای روسها همپیمان باید از لحاظ سیاسی و نظامی هم رده با آنها باشد، از اینروی روسیه همپیمانی با جمهوری اسلامی ایران دارد. این ائتلاف به طور حقیقی برای مقابله با تروریسم میکوشد، برخلاف آمریکاییها و غربیها که از مبارزه با تروریسم به نفع پیشبرد اهداف خود استفاده میکنند و در مناسبتهای انتخاباتی، از آن به عنوان برگ برنده یاری میجویند، روسها و ائتلافشان حقیقتا برای نابودی تروریسم تلاش میکنند.
در جمعبندی میتوان گفت که محور مقاومت با همکاری روسیه به مرحله جدیدی برای کسب پیروزی وارد شده، این پیروزی برای همه جهان شگفت انگیز خواهد بود، غرب با قدرتمندان تعامل میکند و واضح است که آنها پژواک قدرت ایرانی در دمشق و انعکاس صدای قدرت سوری در تهران را به خوبی میشنوند و از آن وحشت دارند، از سوی دیگر، این ارتباط سرنوشتساز بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه هرگز به سبب مصالح نبوده است.
دیدگاه تان را بنویسید