برنامه غرب برای‌ فلج‌کردن ایران در طول جنگ

کد خبر: 447981

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: آمریکایی‌ها از سال ۶۵ مستقیم وارد جنگ ایران و عراق شدند و برنامه آن‌ها فلج کردن صادرات و واردات به ایران، با هدف قرار دادن سکوهای نفتی و کشتی‌های تجاری بود.

فارس: سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در جلسه علنی امروز مجلس (31 شهریور 94) با اشاره به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گفت: جنگ تحمیلی را می‌توان به چند مرحله تقسیم کرد مرحله اول پیشروی نیروی متخاصم در خاک‌های کشور بود که البته اگر با کوچکترین مانعی مواجه می‌شدند متوقف شدند و مرحله دوم مرحله‌ای بود که آحاد ملت به فرمان امام مقابل دشمن ایستادند که از آن پس دشمن نتوانست پیشروی چندانی داشته باشد.
وی افزود: مرحله سوم مرحله‌ای بود که برنامه‌ریزی‌ها برای بیرون راندن نیروهای متجاوز از خاک ایران اسلامی انجام شد که این کار همزمان با اعلام بی کفایتی رئیس جمهور وقت (ابوالحسن بنی‌صدر) و تائید امام شروع شد که این روند در نهایت عملیات بیت‌المقدس و فتح خرمشهر منتهی شد که پس از فتح خرمشهر دشمن از مناطقی هم که عملیاتی در آنجا نشده بود عقب نشست.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: جنگ ایران و عراق بعد از عملیات بیت‌المقدس منافع زیادی برای شرق و غرب به همراه داشت چرا که از یک سو این جنگ بازاری برای فروش تسلیحات آن‌ها شده بود و از سویی دیگر ایران اسلامی با آن قدرت، درگیر یک جنگ بسیار مفصل شده بود و از سویی دیگر اولین کشوری که به لحاظ تعداد زیاد شیعیان در آن کشور (عراق) می‌توانست توسط انقلاب اسلامی روند انقلاب را در پیش بگیرد، نه تنها اجازه ندادند در این مسیر قرار گیرد بلکه آن‌را در مقابل انقلاب اسلامی قرار دادند.
فدوی خاطرنشان کرد: در زمان جنگ تحمیلی جریان نفت و انرژی از خلیج فارس به راحت‌ترین وجه ممکن بدون هیچ خطر و با ارزان‌ترین قیمت به دنیای مصرف کننده شرق و غرب جاری بود بدون آنکه خطری متوجه آن شود و این جنگ چندین منفعت برای آن‌ها به همراه داشت بدون آنکه ضرری متوجه کشورهای غربی خاصه آمریکایی‌ها شود.
وی افزود عملیات والفجر 8 باعث شد تا دنیا از این تحلیل خود دست بردارد که جنگ ایران و عراق غالب و مغلوبی ندارد و جهانیان پس از این عملیات با اطمینان اعلام کردند که این جنگ قطعا غالب و مغلوب دارد و قطعاً عراق غالب این جنگ نیست و چون با انقلاب اسلامی سر عناد داشتند نمی‌گفتند که پیروز این جنگ انقلاب اسلامی است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: آمریکا و غرب عراق را تجهیز کردند تا در دریا سکوهای نفتی ما را بزند و این کار آن‌ها باعث شد تا فروش نفت ما از 3 میلیون بشکه در روز به زیر 100 هزار بشکه برسد و از سویی دیگر در طول 8 سال جنگ 580 کشتی صادرات نفت و واردات کالاهای ما مورد اصابت قرار گرفت.
فدوی خاطرنشان کرد: ناوهای آمریکایی در زمستان سال 65 به خلیج فارس آمدند و از این زمان مستقیماً در جنگ دخیل بودند و نه به عنوان یک پشتیبانی کننده اطلاعاتی، بلکه مستقیماً در جنگ حضور داشتند. آنها می‌گفتند ما می‌آییم تا ایران نتواند با روال معمولی در پیش گرفته اقدام کند و عراق با هدف قرار دادن سکوهای نفتی و کشتی‌های نفت کش و باری جلوی صادرات نفت و کالا به ایران گرفته شود.
فدوی در ادامه تاکید کرد: در روز شهادت شهید خرازی در همان روز به ما ابلاغ کردند که به خلیج فارس برویم (10 اسفند سال 65) مهم است که در یک و نیم سال آخر جنگ، جنگ در خلیج فارس با شدت بسیار زیاد ادامه پیدا کرد طرف مقابل نیز به هیچ وجه حضور نداشتند فقط در این میان امریکایی‌ها بودند. آمریکایی ها ظرف کمتر از دو ماه با توجه به شرایطی که در خلیج فارس پیش امد ناوهای جنگی خود را از 10 فروند به 86 فروند ناو جنگی رساندند.
وی در ادامه این مطلب اضافه کرد: این مقدار یعنی خیلی بیشتر از ناوهایی که در این سال‌ها دارند در حال حاضر آمریکا 22 ناو جنگی دارد این در حالی است که در آن زمان دارای 86 ناو جنگی بود و 500 فروند هواپیما در منطقه مستقر کردند و تعداد قابل توجهی نیز بالگرد داشتند و در این وضعیت رزمندگان اسلام توانستند 139 عملیات مقاومت ، 17 عملیات موشکی ، 5 عملیات ویژه که همچنان ما نمی‌توانیم به صورت صریح راجع‌به آن 5 عملیات ویژه صحبت کنیم که اثرات وحشتناکی برای آمریکایی‌ها داشت که رسماً آمریکا به دادگاه لاهه از ما شکایت کرد که نیروی سپاه این کار را با ما انجام داده است تعدادی هم درگیری‌های مستقیم با آمریکا حداقل 5 درگیری مستقیم با ناوگان آمریکایی‌ها داشتیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در ادامه عنوان کرد که صدها فروند کشتی در آن زمان مورد بازرسی و کنترل نزدیک قرار گرفت این وضعیت بسیار بسیار مهم بود که تاکنون ادامه پیدا کرده است. روند آمریکایی‌ها برمبنایی بود (برنامه ریزی‌ها مربوط به قبل از انقلاب است) وضعیت آمریکا، قدرت‌ها و عوامل دست آن‌ها برای کنترل دنیا تا اواخر دهه 80 ادامه داشت و تصمیم بر این بود که آن قابلیت‌ها و عوامل تصور بر این داشتند که مانند قدرت اقتصادی، نظامی و سیاسی مطلق بر همه جا قطعی دانسته بودند که نمی‌تواند برای کنترل اروپا به کار بیاید. در ان زمان هنوز چین و کشور امثال آن در این وضعیت نبودند با این حال آمریکایی‌ها برای آنها مطمئن بود که نمی‌تواند از عوامل قبلی استفاده کند.
فدوی خاطرنشان کرد: یک عامل است که به صورت مشخص و مسلم در آینده‌ای که حداقل چند نسل طول خواهد کشید موجب خواهد شد که اگر آمریکا بر آن تسلط داشته باشد تسلط خود را بر دنیا تحمیل کند. یعنی موضوع انرژی این روند همچنان به قوت خود باقی است و امریکایی ها هر چقدر از آن زمان فاصله گرفته‌اند نیاز به این عامل بیشتر شده است چرا که عوامل دیگری را که در اختیار داشتند تضعیف شده است. قرار بر این بود که اقتصاد چین در سال 2020 اقتصاد اول دنیا شود. قرار بود در سال 2018 و 2020 مصرف کننده اول انرژی دنیا چین بشود ولی این درحالی است که در سال 2015 این اتفاق افتاد این یعنی اینکه سرعت از دست دادن عواملی که در آمریکا در دست داشتند بیشتر شد آمریکا با یک عامل می‌تواند همچنان تا سال‌های بسیار آینده از قدرت خود و تسلط خود بر دنیا و مهم تر از جلوگیری دیگرانی که 50-60 سال آمریکا بر آن‌ها ظلم کرده است از تسلط آن‌ها بر خود جلوگیری کند. مهم این است که درک کاملی وجود دارد که عوامل دیگر مانند این عوامل بر آمریکا تاثیر گذار نیست وقتی جنگ تمام شد 9 میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز بیرون می‌رفت ولی اکنون الان این مقدار به 20میلیون رسیده است. این موضوع ادامه پیدا کرد تا هنگامی که یک تثبیتی به وجود آید ولی این تثبیت هیچ گاه به وجود نیامد و تا هنگامی که به خاطر وارد کردن نیروهای انقلابی با تفکر انقلابی در منطقه خلیج فارس و آن اقداماتی که صورت گرفت.
وی عنوان کرد آمریکا در سال‌های طولانی که در خلیج فارس در موضع تهاجم نیستند بلکه در موضع انفعال هستند کسی که مستکبر است حاضر نیست در حالت انفعالی قرار بگیرد اگر که مجبور شود چرا که مبنای همه روالی که دنبال می‌کند زور است و زور را بر هر چیزی بیشتر می‌فهمد. آمریکایی‌ها قدرت و زور را بیشتر از هر چیزی درک می‌کنند. و چون براساس در مقابل منفعت و منافع خود هزینه می‌کنند نگاه می‌کنند که اقدامی که انجام می‌دهند هزینه آن بیشتر است یا منفعت آن. اگر هزینه آن بیشتر باشد به هیچ وجه دست به اقدام نمی‌زنند وبه این قدرت بازدارنده می‌گویند.
فدوی متذکر شد: سال‌های طولانی است که انقلاب اسلامی از این قدرت بازدارنده برخوردار است. اکنون مواظب ترین کشور در دنیا برای اینکه تیری در خلیج فارس و اطراف آن شلیک نشود آمریکایی‌ها هستند اگر مجبور به این کار نشوند این کار را انجام نمی‌دهد چون به ماهیت دعوا باز می‌گردند. ماهیت آن بر سر منافع‌،اقتصاد،‌نفوذ، مسائل سیاسی و اینگونه مسائل نیست چون 37 سال گذشته است و اگر بنا بر این مسائل بود تاکنون حل شده بود. ماهیت این دعوا حق و باطلی است که تحت هیچ شرایطی کنار هم قرار نمی‌گیرند اگر باطل نتواند تا امشب نگذارد هیچ آثاری باقی بگذارد آنرا به فردا موکول نمی‌کنند. مگر اینکه مطمئن شود نمی‌تواند.
وی مطرح کرد این وضعیت سالهاست که برقرار است به نحوی که رسما آمریکایی در راهبرد خود به صورت رسمی که رئیس جمور آمریکا امضا کرده و به کنگره می‌دهد اعلام کردند که دیگر جنگ بخصوص جنگ زمینی تا سال 2020در برنامه آمریکایی‌ها قرار ندارد. به خاطر اینکه آن قدرت بازدارنده‌‌ای که به وجود آمده است چیزی که در ذهن آن‌ها ایجاد شده است این است که چگونه این قدرت بازدارنده به وجود آمده است. زیرا که بر مبانی انقلاب اسلامی همه انقلابیونی که در انقلاب اسلامی،‌حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اعتقاد دارند و این اعتقاد با حرف نیست بلکه از جان خود مایه می‌گذارند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران اظهار داشت: پاسداران انقلاب اسلامی و همه انقلابیون پای انقلاب اسلامی هستند نه با حرف بلکه با جان خود و تا هنگامی که این برقرار است آن روال بازدارنده هم برقرار است. یعنی کسی امکان ندارد که جرات کند طرف انقلاب اسلامی شلیکی انجام دهد و ما باید این را حفظ کنیم. اگر آمریکایی ها و دنیا با انقلاب طرف باشند آن قدرت بازدارندگی که از آن قدرت جنگ بیرون می‌آید برقرار خواهد بود در عدم جنگ می‌تواند همه اهداف و خود را پیش ببرد ولی اگر این روند بازدارندگی از میان برود امکان ندارد آمریکایی‌ها روند جنگ را ترک کنند و روند جنگ را پیش می‌گیرند چرا که خوی مستکبری اینگونه است که اگر بتوانند با زور یک روند و اهدافی را به دست آورند سراغ راههای دیگر نمی‌روند. مگر اینکه مجبور شود از جنگ دست بردارد.
فدوی ادامه داد: ما اینجا نشسته‌ایم دولت در کشور برقرار است و به برکت انقلاب اسلامی و روند آن و ما برقرار نخواهیم بود اگر انقلاب اسلامی ترک شود و مسئله‌ای که حائز اهمیت است که بیش از 200 هزار شهید و بیش از 40 هزار پاسدار شهید شدند تا مهر قطعی را بر این بزنند که این راه راه درست و قطعی است. این راهی است که آینده کشور را ضمانت می‌کند دعوای حق و باطل دعوای تمام شدنی نیست و تحت هیچ شرایطی امکان ندارد آمریکایی‌ها و ما به عنوان نماینده باطل و نماینده حق در کنار هم بتوانیم بمانیم مگر در دو حالت که یا آمریکایی‌ها از روال باطل خود دست بردارند و به حق بپیوندد یا ما از روال حق خود دست برداشته و به باطل بپیوندیم که این اصلا امکان پذیر نیست. که ما بر روال حق خود باقی و آمریکایی‌ها نیز بر روال باطل خود بمانند و مسائل ما حل شود این امکان پذیر نیست. بنابراین ما می‌بایست بر روند انقلاب اسلامی و مدار بازدارندگی که بر آن قرار داریم توانمندی بازدارندگی که آرزوی هر کسی است که دشمن را از تفکر علیه‌شان بازدارد و ما در این روند هستیم و این روند ادامه پیدا خواهد کرد و آن به برکت امام، شهدا و پای کار بودن کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند و همچنان منتظر هستند برای اینکه به رفقای شهید خود بپیوندند. وقتی که انسان پای شهادت برود یعنی آماده شهادت برای انجام تکلیف بشود قطعا خود را به قدرت لایزالی وصل کرده که هنگامی که به این قدرت وصل می‌شود هیچ قدرتی را با آن قابل مقایسه نمی داند.
فدوی ادامه داد: آمریکایی‌ها با همه مستکبرین عالم، با همه خلقت و همه مستکبرین عالم از ابتدا تاکنون را جمع کنیم را بخواهیم با کسی که خود را به قدرت خدا وصل کرده است مقایسه کنیم اصلا امکان پذیر نیست و قابل مقایسه نیست این کاری است که تعداد بسیار زیادی انسان این کار را انجام دادند. خداوند وعده های خود را بسیار گفته است که حق است ولی وعده های خدا همه شرط دارند و آن شرط خود بنده خداست برای اینکه به او عزت دهد و او را بالا ببرد و نتیجه آن با خود خداست. وعده خدا حق است ما باید به وعده خدا باور داشته باشیم . این بعد از ایمان به خدا دومین علت است باور به وعده خدا می‌تواند ما را در همه جهات قرار دهد. انشاءالله ما هم به دوستان شهید و رزمنده شهید خود بپیوندیم.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت