مجلس غیر سیاسی راهبرد اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس

کد خبر: 435303

منافع ملی اقتضا می‌کند که تنش را کم را در کشور دامن نزد پس از حقوق خودم مقداری کوتاه می‌آیم و البته این به معنای آن نیست که مجلس را دست کسانی بسپاریم که کشور را در دل بحران می‌برند در واقع سعی می‌کنیم نیروهایی را در مجلس آینده اکثریت بدهیم که خواهان بحران نیست.

مجلس غیر سیاسی راهبرد اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس
سرویس سیاسی فردا:

علیرضا علوی‌تبار و محمدرضا خاتمی در قسمتی از میزگرد مطبوعاتی «روحانی می‌داند؟ می‌خواهد؟ می‌تواند؟» که در نشریه اندیشه پویا برگزار شده است به بیان راهبردهای اصلاح‌طلبان در انتخابات آتی پرداختند.

هرچند سابقه حضور افراطیون در مجلس ششم موجب دلسردی مردم از فعالیت‌های سیاسی اصلاح‌طلبان شده است و در انتخابات‌های پس از آن نتوانستند اقبالی از جانب مردم کسب کنند لیکن هنوز توهم بدنه اجتماعی را دارا می‌باشند و برای نظام خط و نشان می‌کشند که با تمام توان آماده ایم در انتخابات شرکت کنیم. این در حالی است حضور اعضای جبهه مشارکت در فتنه آمریکایی صهیونیستی سبز در ۸۸ و فعالیت‌های غیرقانونی و ساختارشکنانه‌اش منجر به حکم تعطیلی و انحلال این حزب گردیده است و تایید صلاحیت بسیاری از چهره‌های بواسط جرائم امنیتی‌شان برای انتخابات مجلس دور از ذهن می‌باشد.

علوی‌تبار عضو حزب منحله مشارکت با بیان اینکه با مجلس مطلوب اصلاحات خیلی فاصله داریم و به دنبال مجلس ممکن برای تحقق توسعه اقتصادی می‌باشیم گفت: «در مجلس ممکن نیروهای راست رادیکال در موضع تصمیم‌سازی های اساسی قرار ندارند ما داریم توقعاتمان را پایین می‌آوریم و حداقلی می‌کنیم به این دلیل که غیر از این ممکن نیست» در حالی که یکی از پرتنش‌ترین مجالس جمهوری اسلامی را در مجلس ششم با اکثریت اصلاح‌طلب شاهد بودیم بگونه‌ای که مهدی کروبی رئیس مجلس نیز به عملکرد نمایندگان اعتراض کرد و نطق برخی نمایندگان را به بلندگویی رادیو اسرائیل و آمریکا تشبیه کرد علوی تبار از لزوم کم شدن تنش‌ها سخن می‌گوید: «منافع ملی اقتضا می‌کند که تنش را کم را در کشور دامن نزد پس از حقوق خودم مقداری کوتاه می‌آیم و البته این به معنای آن نیست که مجلس را دست کسانی بسپاریم که کشور را در دل بحران می‌برند در واقع سعی می‌کنیم نیرویی را در مجلس آینده اکثریت بدهیم که خواهان بحران نیست ما می‌توانیم به سمت یک مجلس ممکن که زهرآگینی مجلس فعلی را نداشته باشد پیش برویم. فرق بگذارید بین جریان راست افراطی و جریان احمدی نژاد به نظر من جریان احمدی نژاد از عرصه سیاسی ایران حذف شده است کار خودش را کرد و رفت. ولی جریان راست افراطی حدود ده درصد نیروهای سیاسی ایران را نمایندگی می‌کنند. بنابراین هیچ کس دنبال پاک کردنش از صحنه نیست. ما یاد گرفته‌ایم که برای پاک کردن هیچ نیرویی از صحنه کار نکنیم و فکر هم نکنیم ولی می‌شود آن نیرو به اندازه وزن اجتماعی‌اش قدرت داشته باشد این ها بیشتر از از وزن اجتماعی‌شان قدرت گرفته‌اند. مجلس آینده میتواند مجلس ترکیبی باشد. مطمئنا اصلاح‌طلبان و نیروهای دموکرات در مجلس آینده به اندازه وزن اجتماعی‌شان جا نخواهند داشت اما ما باید تلاش کنیم که نیروی رادیکال هم به اندازه وزن اجتماعی‌شان به مجلس بیایند و نه بیشتر.» در حالی که در سال ۸۸ بسیاری از چهره‌های اصلاحات به جای احترام به رای اکثریت مردم تمام تلاش خود را برای ابطال انتخابات از راه‌های غیرقانونی صورت دادند و از تلاشی برای ایجاد تنش در کشور فرو گذار نکردند محمدرضا خاتمی دبیرکل سابق جبهه منحل شده مشارکت نیز در تکمیل سخنان علوی تبار در این میزگرد می‌گوید: «این یک حرکت کاملا سیاسی است و مبتنی بر درک شرایط است است و خیلی هم شطرنجی جلو می‌رود. با این حرکت می‌توانید در مراحل بعد به مقاصدتان برسید...اصلاح طلبان هم برای مجلس آینده تمام تلاششان را می‌کنند حتی آمادگی این را دارندکه اگر شرایط کشور اقتضا کند با همه نیروهای اصلی شان به صحنه بیایند اما خیلی دور از واقع است که این اتفاق بیافتد و چون ما بر این اصل اجماع داریم که تنش زدایی کنیم و تنش زایی نکنیم ممکن است خیلی از چهره‌های اصلاح طلب به این دلیل که طرف مقابل برداشت نادرستی از ان ها دارد وارد این عرصه نشوند.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد