کوثری: نگران مذاکرات نیستیم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه مذاکرات نیاز به دیپلماسی تهاجمی دارد نه دفاعی گفت: نگران مذاکرات نیستیم اما تحقیق و تفحصی غیر از سایتهای هستهای نباید صورت گیرد.
فارس: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه مذاکرات نیاز به دیپلماسی تهاجمی دارد نه دفاعی گفت: نگران مذاکرات نیستیم اما تحقیق و تفحصی غیر از سایتهای هستهای نباید صورت گیرد.
وی افزود: معمولاً پدران و بزرگان ما وقتی به این سن میرسند، در مساجد حضور پیدا میکنند و به راز و نیاز با خداوند متعال میپردازند و خود را برای رفتن به دنیای دیگر آماده میکنند اما امام خمینی (ره) بابی دیگر در این زمینه گشودند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مشاهده میکنیم که امام راحل در سن 77 سالگی چنان میخروشند که کمتر جوانانی با این انرژی دیده میشود، امام راحل به میدان آمدند و با صراحت، صلابت و شفافیت تمام مسائل را مطرح کردند، بدون اینکه ترسی از کسی داشته باشند.
کوثری گفت: در زمانهای سخت و جنگ حتی سربازان و درجهداران از معرکه فرار میکنند، چراکه خطر کشته و زخمی شدن وجود دارد اما در هشت سال دفاع مقدس اینچنین نبود و همه رزمندگان عاشقانه به میدان نبرد با باطل آمدند، بدون اینکه کسی بخواهد با اجبار کاری انجام دهد.
وی با بیان اینکه باید شاخصهای امام راحل را بازنگری کنیم، بیان کرد: یکی از شاخصهای امام راحل دینداری بود، برای ایشان دین به معنای واقعی مدنظر بود و به همین جهت، امام راحل اسلام ناب محمدی را در جامعه ایرانی مطرح کردند.
*امام خمینی (ره) بر قلبها حکومت میکرد ند
این یادگار دوران دفاع مقدس ادامه داد: امام راحل با دین به میدان آمدند و رژیم طاغوت را چنان سرکوب کردند که هیچکس نتوانست جلوی پیشروی ایشان را بگیرد و از این رو بود که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
کوثری با اشاره به اینکه امام راحل روحیه استکبارستیزی بالایی داشتند، افزود: در زمان رژیم طاغوت، کسی جرأت نداشت به آمریکا کوچکترین اهانتی کند اما امام راحل با شجاعت فرمودندکردند که «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» و واقعاً هم همین طور شد.
وی با بیان اینکه شیوه رهبری حضرت امام خمینی (ره) بسیار آموزنده بوده و این مرد بزرگ بر قلبها حکومت میکردند، گفت: ایشان در دوران دفاع مقدس نامهای مختصر به محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران میدادند و وی به ما میگفت که این کلام امام راحل است و این پیام را برای گردانها و واحدهایی که در جبهه حضور داشتند، قرائت میکردیم، وقتی پیامهای امام راحل بین آنها قرائت میشد، گویا دهها لشکر به کمک نیروها آمده است، ایشان اینچنین بر قلبها حکومت داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امام راحل همیشه سادهزیست بودند و از قدرتطلبی دوری میکردند، تصریح کرد: ایشان در طول 10 سال رهبری خود درسهای زیادی در سادهزیستی به مردم و مسئولان دادند.
کوثری با بیان اینکه امام خمینی (ره) به نقش مردم در جامعه باور داشتند، بیان کرد: مقام معظم رهبری نیز امروز همان خط را طی میکنند و اعتقاد دارند که مردم باید نقشآفرینی کنند و اقتصاد دست آنها باشد و دولتمردان تنها باید بر اقتصاد نظارت کنند.
*فرمان امام راحل برای تشکیل ارتش 20 میلیونی قبل از آغاز جنگ تحمیلی
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به شناخت امام راحل از دشمنان و آیندهنگری ایشان بیان کرد: آیندهنگری امام خمینی (ره) طوری بود که هنوز جنگ بر ما تحمیل نشده بود، ایشان فرمان تشکیل ارتش 20 میلیونی با عنوان بسیج مستضعفین را صادر کردند.
کوثری اضافه کرد: آن روز خیلی از مسئولان به فرمان امام راحل پوزخند زدند اما خود امام میدانستند که این کشور با این ارتش 20 میلیونی حفظ میشود؛ امام راحل همیشه در مدیریت خود آینده را به خوبی نگاه میکردند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) طرفدار مستضعفان و محرومان بودند، افزود: این چنین شد که ایشان در قلب مردم و نه حتی بین مسلمانان، بلکه در میان غیرمسلمانان جای گرفتند و امروز شاید سئوال پیش بیاید که چرا برخی مسائل در جامعه وجود دارد که مردم را آزار میدهد.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: مسئولان در مجلس و دولت آدمهای بدی نیستند؛ اما برخیها توانایی اجرای خواستههای امام راحل و مقام معظم رهبری را ندارند؛ رهبر معظم انقلاب میفرمایند که اقتصاد مقاومتی یعنی روی پای خود ایستادن، اما مشاهده میکنیم که باز میروند و کالا وارد میکنند.
کوثری با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگیهای بارز حضرت امام خمینی (ره) یقین داشتن به قدرت لایزال الهی بود، بیان کرد: ایشان هیچ ترسی از کسی نداشتند و همواره به خداوند متعال تکیه میکردند؛ به همین خاطر بود که دشمن فکر کرد میتواند با تحمیل جنگ بر ایران، امام راحل را از حرفهایشان دور سازد، اما ایشان ایستادند و فرمودند که دزدی آمده و سنگی انداخته و آنچنان سیلی به صدام میزنیم که نداند از کجا خورده است.
*«سربازانِ در گهواره امام» در میدان جنگ شهید شدند
وی ادامه داد: هنگامی که امام خمینی (ره) را دستگیر و به ترکیه و از آنجا به نجف تبعید میکردند، از ایشان سئوال شد که با چه کسی میخواستید حکومت تشکیل دهید و امام راحل پاسخ دادند شما نگران نباشید؛ سربازان آینده من در گهواره هستند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه امام راحل قریب به 15 سال در تبعید به سر میبردند، گفت: همان بچههایی که در گهواره بودند، در سال 1357 به میدان آمدند و اگر شهدا و فرماندهان جنگ را نگاه کنیم، اکثراً جوان هستند.
کوثری بیان کرد: امام خمینی (ره) به جوانان یقین داشتند و همین جوانان به میدان آمدند و درخشیدند؛ دشمن بعثی با حمایت غرب میخواست سه روزه استان خوزستان را از کشور جدا کند و هفت روزه به تهران برسد؛ اینجا بود که مقام معظم رهبری میفرمایند شاید شما آغازکننده جنگ باشید، ولی تمامکنندهاش ما هستیم و ما تصمیم میگیریم و این موضوع در عمل نشان داده شد.
وی افزود: جوانان این مرزوبوم بر دشمنی تاختند که تا بن دندان مسلح بود؛ دشمنی که بیش از 2 هزار دستگاه تانک و نفربر، سلاح، تجهیزات، هواپیما، موشک و سلاحهای شیمیایی از 64 کشور جهان دریافت کرده بود؛ اگر امروز مشاهده میکنیم که امنیت در کشور برقرار بوده، از صلابت رزمندگان اسلام و از خون شهدا و رهبریهای امام است.
*ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فراتر از مرزهای منطقه
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی در طول هشت سال دفاع مقدس توسط رزمندگان اسلام نشان داده شد، گفت: این فرهنگ امروز نه تنها در ایران، بلکه در منطقه و حتی فراتر از آن ترویج پیدا کرده است و همه آزادیخواهان اینک از این فرهنگ الگو میگیرند.
کوثری با بیان اینکه اینچنین است که امروز حجتیها میآیند و میخواهند دوماهه مشکل سوریه را حل کنند، اظهار کرد: آنها آمدند تا نظام سوریه را تغییر دهند و به دنیا بگویند که بیداری اسلامی معنا ندارد؛ اما دیدیم که مردم سوریه با صلابت مقابل آنها ایستادگی کردند؛ البته این کشور مشکلات اقتصادی دارد، ولی مردم آن همانند رزمندگان اسلام با صلابت برابر دشمن ایستادهاند.
وی ادامه داد: کشورهایی نظیر آمریکا، انگلستان، عربستان سعودی، قطر، اردن، ترکیه و نیز خونخواران رژیم صهیونیستی، سردمداران اقلیم کردستان و حزب بعث عراق همه در اردن جمع شدند و داعش را تشکیل دادند که بغداد را بگیرند؛ اما به اهداف خود دست پیدا نکردند.
*داعش به دنبال تشکیل کشور خلیفهای برای حمله به ایران بود
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه داعش موصل را گرفت و موقعی که این شهر را تصرف کردند، به بیش از سه استان دست پیدا کردند، افزود: آنها میخواستند با این سه استان کشور عراق و سایر متصرفات ذهنیشان، کشوری خلیفهای تشکیل دهند و بعد به ایران حمله کنند.
وی ادامه داد: امروز درست است در کشور گرانی و بیکاری وجود دارد و دولت و مجلس باید این مشکلات را حل کند؛ اما اینکه تیم هستهای ایران با گروه موسوم به 1+5 وارد مذاکره میشود، به خاطر سربلندی و عزتی است که از خون شهدا و تلاشهای امام راحل به دست آوردیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه قبل از انقلاب 50 تا 80 هزار مستشار آمریکایی در کشور وجود داشت که حق مأموریت، حق توحش، حق فنی و بدی آب و هوا از ما دریافت میکردند، تصریح کرد: واقعیت اینجاست که آنها ما را تحقیر میکردند و میگفتند زمانی که در ایران مأموریت انجام میدادیم، امنیت جانی نداشتیم.
*مذاکرات نیاز به دیپلماسی تهاجمی دارد
کوثری بیان کرد: دشمنان اکنون در بحث هستهای نیز میگویند تا قبل از انقلاب ما شما را اداره میکردیم و حال مقابل ما ایستادهاید؟ و حرف ما این است که بله ایستادهایم و انقلاب کردیم که جلوی دشمنان ایستادگی کنیم.
وی اضافه کرد: پای میز مذاکرات 6 کشور ابرقدرت آن طرف و ما این طرف میز تک و تنها همچون دوران دفاع مقدس نشستهایم؛ چراکه در دفاع مقدس نیز همه کشورها برای جنگ با ما به میدان آمده بودند و ما اجازه ندادیم یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه امروز در بحث هستهای هم میتوانیم چنین کاری را انجام دهیم، اظهار کرد: دستیابی به این هدف به سربازان خود نیاز دارد؛ سربازانی که دیپلماسی تهاجمی بگیرند نه دیپلماسی دفاعی؛ وقتی دیپلماسی تهاجمی به خود بگیریم، دشمنان نمیتوانند کاری مقابل ما انجام دهند.
*تحقیقات هستهای 10 سال متوقف نشود
کوثری افزود: «به ظریف و عراقچی گفتم که در مذاکرات ابتدا آمریکا و اروپا را زیر سئوال ببرید و بگویید شماهایی که عضو اصلی سازمان ملل متحد هستید، چرا خودتان کلاهک اتمی دارید؛ آن وقت ما که اصلاً کلاهک اتمی را قبول نداریم و مقام معظم رهبری آن را نفی کردند، چگونه میتوانیم داشته باشیم؟».
وی با بیان اینکه نگران مذاکرات نیستیم، ادامه داد: تیم مذاکرهکننده ایرانی در مذاکرات میتوانست قویتر عمل کند، اما با این حال از تیم مذاکرهکننده حمایت میکنیم، چراکه آنها از طرف ملت بزرگ ایران پای میز مذاکرات هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: تیم مذاکرهکننده همچون رزمندگانی هستند که جانشان را با اخلاص کامل برای دفاع از کشور گذاشتند؛ آنها نباید همه چیز را در مذاکرات مطرح کنند و آن وقت که به مردم حتی مجلس میرسند، بگویند مسائل محرمانه است.
کوثری با بیان اینکه تیم مذاکرهکننده ایران باید نکاتی را مدنظر قرار دهند، بیان کرد: باید همه تحریمها یکجا برداشته شود و نباید به غیر از سایتهای هستهای، تحقیق و تفحص از مکانهای دیگر صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه در بحث تحقیقات هستهای باید چنین باشد که بتوانیم در این مدت زمانی که توافق کردیم، آن را ادامه دهیم، تأکید کرد: نباید تحقیقهای خود را در این زمینه 10 سال متوقف کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید