سفیران امنیت، زمینهسازان ظهور
"امروز بدون شک سربازان گمنام امام زمان(عج) از جمله سفیران امنیت در این عصر و جزو اصلیترین زمینهسازان ظهور به شمار می روند."
در این مسیر امام راحل نیز عنوان سربازان گمنام امام زمان(عج) را بر سینه نیروها و پرسنل وزارت اطلاعات نشاندند و همین امر سبب شد تا گمنامی آنان در کنار سربازی حضرت ولیعصر(عج) بر وظایف خطیر فعالان عرصه اطلاعات کشور بیفزاید. به طور حتم اما اولین وظیفه پرسنل وزارت اطلاعات برقراری امنیت است. امنیت به عنوان یکی از مفاهیمی که در حال تغییر بوده و در برهههای مختلف معانی جدیدی به خود گرفته است، در گفتمان اسلامی به عنوان بستری برای تیب خاطر امت قلمداد شده است.
این موضوع هم در دیدگاه حضرت امیر(ع)، هم در نگرش امام راحل و مقام معظم رهبری و هم در نگاه وزیر اطلاعات واحد است و در ادامه به این مضامین اشاراتی کوتاه شده است: اول- موضوع امنیت را از نگاه مولای متقیان مورد بررسی قرار میدهیم، جایی که امام علی علیهالسلام در اهمیت امنیت انسانها میفرمایند: "لا نِعْمَةَ اَهْنَاءُ مِنَ الاَمْنِ. هیچ نعمتى گواراتر از امنیت نیست". خداوند نعمتهای مختلفی را به انسان هدیه کرده و در آیات قرآن کریم نیز از تعدد نعمتهایی که قابل شمارش نیست، سخن به میان آمده است.
در این بین با توجه به این روایت گهربار از امیرالمومنین(ع) میتوان گفت در سایه امنیت است که آسایش زندگی تأمین میشود و شادی و سرور مردمان در گرو وجود این نعمت گواراست است. این عبارات از جمله تأکیداتی است که سایر معصومین علیهم السلام نیز بر اهمیت امنیت داشتهاند تا جایی که شهر بدون امنیت را بدترین شهر معرفی کردهاند. دوم- رهبر معظم انقلاب نیز بارها و بارها بر لزوم ایجاد امنیت ملی و امنیت عمومی به عنوان 2 مفهوم متفاوت از هم تاکید داشتهاند. ایشان در یکی از اولین سخنرانیهای خود در جایگاه رهبر انقلاب اسلامی در سال 68، در بابت ایجاد امنیت اینگونه خطابه فرمودند: در مسائل داخلی تامین عدالت اجتماعی و امنیت عمومی و رعایت طبقات ضعیف و محروم یک رکن اصلی است. سوم- در قانون اساسی مسئولیت وزارت اطلاعات بر عهده یک عالم و مجتهد گذاشته شده تا بدین ترتیب، فعالیتهای اطلاعاتی اولا با مشروعیت مجتهد انجام شده و در مرحله دوم نظارت بر ابعاد اخلاقی این قبیل فعالیتها وجود داشته باشد.
در دولت یازدهم نیز این امر به حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی سپرده شد تا بر مسند مهم و خطیر وزارت اطلاعات تکیه زده و بر مسائل شرعی و اخلاقی حاکم بر این وزارتخانه، نظارت کافی و وافی را داشته باشد.
در این باره حجتالاسلام علوی نیز در جایگاه یک مجتهد و وزیر اطلاعات دولت یازدهم، امنیت را به عنوان یکی از رهاوردهای حکومت مهدوی و نعمتی ناشناخته میداند و در توصیف آن میگوید "تا افراد آن را از دست ندهند یا کشوری آن را از دست ندهد قدرش را نمی شناسد. به تعبیر رسول گرامی اسلام "نعمتان مجهولتان الصحه و الامان " دو نعمت ناشناختهاند، یکی تندرستی و یکی امنیت که "من فقدهما ارفع هما" کسی که این دو را از دست بدهد ارزش و قدر آنها را متوجه می شود."
در دوران غیبت هر یک از افراد جامعه وظیفه دارند که در حد و اندازه خود در مسیر ظهور زمینهسازی کرده و شرایط را برای حضور حضرت مهیا کنند.
در روایات از اهل بیت(ع) نیز به نیکی از افرادی که زمینهساز ظهور حضرت هستند یاد شده و باور ما نیز این است که جمهوری اسلامی و انقلاب ایران یک قطعه از زمینههای ظهور در جهان است.
بنابراین باید در شرایط غیبت مقطع به مقطع حرکت کرده و هستههای حزبالله را که امام راحل نیز به آن اشاره داشتند، در جهان عملیاتی کرد تا زمینه برای پذیرش حضرت فراهم شود.
در این بین باید به این نکته نیز توجه داشت که تا این زمینه فراهم نشود، هم پذیرش امام دشوار است و هم تحقق ظهور به تاخیر می افتد.
بنابراین باید گفت امروز بدون شک سربازان گمنام امام زمان(عج) از جمله سفیران امنیت در این عصر و جزو اصلیترین زمینهسازان ظهور به شمار می روند. شاید به همین دلیل هم هست که نام سرباز گمنام امام زمان(عج) توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی به آنها اطلاق شده است.
دیدگاه تان را بنویسید