مهر: سردار غلامرضا جلالی صبح جمعه در نشست دو روزه مدیران کل پدافند غیرعامل کشور که از روز گذشته در بابلسر شروع شده است، با بیان اینکه در برهه ای از تاریخ هستیم که با تحول تهدیدات همراه است، اظهار داشت: اگر ما به عنوان مدعی صیانت از انقلاب، حفاظت، پایداری و مصون سازی آن نتوانیم تهدیدات را بشناسیم ممکن است دچار عقب ماندگی بزرگ تاریخی شویم. وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با بیان اینکه پدافند غیرعامل یک اصل برای همیشه است نه مقطع زمانی معین، عنوان کرد: از این بیانات رهبر انقلاب نتیجه می گیریم پدافند غیرعامل بی اثر کردن اثر تهدید بر کشور است و ربطی به دور و نزدیک شدن اثر تهدید ندارد. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید به شناسایی تهدیدات و طراحی مدل های دفاعی خاطرنشان کرد: در این مرحله باید تهدیدات را شناسایی تا بعد از تشخیص تهدیدات بتوانیم مدل های دفاعی و پدافندی مورد نیاز در کشور را طراحی، دنبال و اجرا کنیم. جلالی ضمن اشاره به اقدامات عربستان در منطقه، با بیان اینکه آمریکایی ها یک تغییر استراتژی جدیدی انجام داده اند، گفت: با توجه به سخنرانی اوباما در بین نظامیان آمریکا که گفت شما منتظر ورود
مستقیم آمریکا در هر منطقه را نداشته باشید چون رویکرد آمریکا تقویت قدرت منطقه ای است و تلاش می کند حضورش غیرمستقیم باشد نتیجه اش همان مفهومی است که امروز از آن به عنوان جنگ نیابتی یاد می کنیم و با این رویکرد جدید آمریکا تحولات و تهدیداتی جدید در منطقه به وجود می آید. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور جنگ نیابتی، تقویت قدرت منطقه ای، حضور مستشاری و اطلاعاتی و حمایت سیاسی از کشوری عربی علیه کشورهای مسلمان را از جمله رویکرد جدید آمریکا در منطقه دانست. وی با اعلام اینکه جنگ با کشور عربستان در سه حوزه عقیدتی و ایدئولوژیک، جنگ امنیتی و جنگ نظامی بوده است، بیان داشت: با نگاه به کشور یمن متوجه می شویم اقدام نظامی عربستان در یمن از لحاظ استراتژیک، تفکر عربستان نبوده بلکه مربوط به اسرائیل و آمریکا است. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: اگر تهدید عربستان و اقداماتی که علیه کشور یمن انجام داده است را مبنای تهدید کشور خود ببینیم جمله مقام معظم رهبری که فرمودند اقدامات پدافند غیرعامل باید دائمی، همیشگی و مستمر باشد اثبات می شود و بر طبق آن نباید اجازه دهیم کشور ما با تغییر و تحولات منطقه تحت تاثیر قرار گیرد.
جلالی با تاکید بر اینکه باید کشور خود را مستحکم و غیرقابل نفوذ کنیم، بیان داشت: نباید اجازه دهیم در شرایط خاص یک تهدید تمام حواسمان متوجه آن تهدید شده و از تهدیدات دیگر غافل شویم. وی با بیان اینکه تهدیدات ما به دو دسته طبیعی و غیرطبیعی تقسیم می شود، گفت: تهدید طبیعی نتیجه فعل و انفعالات زمین است اما تهدید غیرطبیعی منشا تهدید تکنولوژی و دانش است و اراده، انگیزه و دشمنی در آن نقش دارد. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان داشت: در تهدیدات غیرطبیعی باید رویکرد علمی و تلاش علمی نسبت به پدیده هایی که با آن مواجه هستیم داشته باشیم چون وقتی تهدیدی تغییر می کند روال مقابله با تهدید گذشته برای تهدید جدید مناسب نبوده و باید رویکرد و رویه جدیدی خلق کرد. وی با بیان اینکه کشور ما در بسیاری از حوزه ها پیشرفت چشمگیری داشته است، گفت: توانسته ایم در حوزه های جدید ادبیات علمی جدیدی تولید کنیم و بتوانیم ۱۰حوزه تهدید را کارشناسی کرده و حوزه های علمی را به باور برسانیم.
دیدگاه تان را بنویسید