فارس: برخی از افسران ارشد رژیم اسرائیل مدعی شدند که ایران و حزبالله لبنان تهدید سایبری قابل توجهی علیه تلآویو هستند. به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، در حالی که حزبالله لبنان با زرادخانههای راکتی و نیروهای ماهر خود تهدیدی علیه اسرائیل است، ایران نیز مبدل به تهدید سایبری علیه ارتش اسرائیل شده است. بر اساس این گزارش، یکی از فرماندهان واحد دفاع سایبری اسرائیل مستقر در «رمت گان»، در این زمینه گفت: «ما دشمنی به نام لبنانیها را داریم که میدانند چگونه فنآوری کسب کرده و نیک میدانند علیه کجا آنرا بکار ببرند. لبنانیها دائم در حال تغییر نفرات و تجهیزات خود هستند.»
این ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی که مسئولیت جنگ سایبری این رژیم را بر عهده داشته و در گزارش با نام «ژنرال جی» به وی اشاره شده، همچنین گفته است که اسرائیل باید بتواند اقدامات دشمن را رصد کرده و به سرعت به هر تلاشی برای نفوذ واکنش نشان دهد. یکی دیگر از فرماندهان ارشد واحد دفاع سایبری ارتش اسرائیل با اعلام تلاش برای ساخت شهر مینیاتوری با اهداف نظامی، سایبری به نام «سیم سیتی» گفت در این شهرک قطار، فرودگاه، سامانه رادارهای چرخشی، سامانه دفاع موشکی، نیروگاه هستهای، اداره برق و دیگر تجهیزات وجود دارد. جروزالمپست در خصوص فعالیتها در این شهر مینیاتوری نوشته است: «اینجا، واحدها رزمایش برگزار میکنند. در این شهرک واحدی برای حمله به شهرها وجود دارد که قادر است به عنوان نمونه با افزایش سرعت قطار آن را از ریل خارج کند. در این بین ممکن است مهاجمین به نیروگاه هستهای حمله کرده و آن را از کار بیاندازند. میتوان کنترل سامانه دفاع موشکی را به دست گرفت تا علیه همان شهری که در آن مستقر شده، وارد عمل شود. در همین رابطه در اطراف این شهر 2 رایانه قرار داده شده تا ویروس ایجاد کنند و رایانههای دیگر را آلوده کنند و تمام
اطلاعاتی را که از اهداف و قربانیان حملات عبور میکند، شنود کنند.» این مقام نظامی اسرائیلی در خاتمه ضمن توجیه اقدامهای حال و آینده واحد دفاع سایبری اسرائیل تاکید کرد که دشمنان تلآویو (ایران و حزب الله لبنان) در حال بروز رسانی خود هستند و سامانههای ضد ویروس قادر به برخورد علیه تهدیدهای خاص نمیباشند و لزوم بکار گیری نفرات بسیار زبده و مسلط به علم روز رایانه با سامانههای پیشرفته بیش از بیش احساس میش گفتنی است، رژیم اسرائیل در حالی تلاش در بزرگنمایی واحد دفاع سایبری خود میکند که این رژیم و آمریکا از جمله مسببان حملات سایبری علیه اهداف برون مرزی بوده و نمونههای بسیاری در این باره وجود دارند. ویروس «استاکسنت» از جمله پروژههایی بود که واشنگتن و تلآویو مشترکا برای ضربه زدن به تأسیسات هستهای ایران در دستور کار قرار دادند. در ماههای اخیر آمریکا در گزارشهایی متعددی تلاش کرده است تا ایران را در کنار روسیه، چین و کره شمالی تهدیدی سایبری جلوه دهد. رئیسجمهور آمریکا دو ماه قبل قانونی را برای تحریم کشورها به بهانه تهدید سایبری امضا کرد.
دیدگاه تان را بنویسید